DV2022 Bekleme Odası
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar malum koronalı günlerdeyiz. çocuklar uzaktan eğitim alıyorlar. internetin bende hızını yükseltmiştim. biraz önce test ettim dowload 27.4 upload 3.7 bu başvuru esnasında bu hızlar etkili oluyormu. geçen sene başvuruda çok zorlandım sayfa gelmesini bekledim. inşallah bu sene böyle bir şey olmaz da herkes rahatlıkla başvuru yapar.
İnternet hızın gayet iyi abi sitenin aksaklığa uğramasının nedeni kendi sunucularında ki yoğunluktan ötürü.
-
DV 2020 ye başvururken çocuklarımın resimleriyle, DV 2022 ye başvurabiliyomuyuz? 1,5-2 yaş büyüdüler fiziksel görüntüleride değişti. ne kadar güncel bir fotoğraf istiyolar?
-
bu sene , ilk defa başvuracak çok sayıda yeni arkadaşlar görüyorum sanki , geçen seneye nazaran. herkese bol şans. houston 'culara selam olsun.
-
@gezgin34, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
DV 2020 ye başvururken çocuklarımın resimleriyle, DV 2022 ye başvurabiliyomuyuz? 1,5-2 yaş büyüdüler fiziksel görüntüleride değişti. ne kadar güncel bir fotoğraf istiyolar?
Son 6 ay içinde çekilmesi isteniyor. Risk almamak adına tekrar çektirin.
-
@önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
bu sene , ilk defa başvuracak çok sayıda yeni arkadaşlar görüyorum sanki , geçen seneye nazaran. herkese bol şans. houston 'culara selam olsun.
Forumda ki DV2020-2021 talihlilerinden süreci aksayanlar da başvuracak, bana normal geldi. Foruma yeni gelen bu sene az sanki hatta 🙂
-
@FreeMen 15- 20 kişi saydım sanki yeni arkadaşlardan
-
@önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@FreeMen 15- 20 kişi saydım sanki yeni arkadaşlardan
Oo o zaman ben kaçırmışımdır 😊
-
Geçen sene sonuçlar açıklanınca baya doluydu forum. :))
-
@Chandler orası allahın emri zaten,, bana çıktı ne zaman gidiyoruz amerika'ya diye gelen en az 30 kişi var
-
Benim de kazanan kişilere bir sorum olacak. Tüm harfler büyük mü yazdınız, yoksa ilk harf büyük gerisi küçük mü? Bu sefer tüm harfleri büyük yazmayayım diyorum, fark etmediğini bilsem de :)
-
Arkadaşlar sormam gereken bir konu var, ciddi anlamda kafamı karıştırdı. Şimdi pasaportumda doğduğum YER(şehir değil) İÇEL yazıyor. Ben başvuruda doğduğum şehire ICEL yazacağım fakat adres bölümüne şehir olarak ne yazmam gerekiyor? Mersin mi yazacağım yoksa İçel mi? İçel, Mersin'in eski adıymış sanırım oldukça kafam karıştı, aynı zamanda "Büyük Mersin" gibi anlamı da varmış GB misali. Babamın e devlet hesabından baktığımda adres Mersin olarak gözüküyor şehirde. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@Arthur-Morgan büyük harf -- türkçe karakter yok
-
@önder-çalışkan Hocam çekilişi kazanan kişilere sormuştum :)
-
@Arthur-Morgan pardon,, totem yapcaksınız sanırım,, özürr
-
@önder-çalışkan Totemlere falan inanmıyorum da bir şeyi farklı yapmak istiyor insan. Mail adresi olarak da kullanmadığım adresi vereceğim bu sefer.
-
@FreeMen Evet, vize basılı pasaportları aldık nihayet kavga ede ede, şimdi de giriş için bekliyoruz :)
-
@Arthur-Morgan imzanızdaki video güzelmiş yanlız.
-
@bezdarniy, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@FreeMen Evet, vize basılı pasaportları aldık nihayet kavga ede ede, şimdi de giriş için bekliyoruz :)
Çok emek verdiniz, sizin adınıza çok sevindim vallahi 🙂 Sürecinizi adım adım takip ettim bende, saç baş yolmalık. Darısı diğer talihlilere umarım.
-
@kaanvercetti böyle durumlarda , pasaporttaki doğum yerini yazıyoruz. oradaki bilgileri esas alıyoruz. genede ali bey'e bir sormak lazım.
-
@bezdarniy yeni hayatınızda, başarılarınızın devamını dilerim. çok sevindim. özel olmaz ise eyalet seçimi ne düşünüyorsunuz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum