DV2022 Bekleme Odası
-
4 tane foto için 25 lira verdim. Çektirmeyi düşünenler için örnek fiyat bilgisi.
-
Kanka bu sefer fotoyu düzenledim ama indirme sayfasında foto gözükmüyor.
Bu idphoto bozuk 
-
Bazen düzenlemeden sonra fotoğrafların alt metinlerinde photoshop yazısı çıkabiliyor. Özellikle fotoğrafçılarda çekildikten sonra.Bu bir sorun oluşturur mu?
-
@hasan44 Çok güzel bir yazı olmuş, eline sağlık.
-
Merhabalar sayın @crazycells, Aralık ayında Kanada için öğrenci vizesi başvurusunda bulunacağım. Malum, vizenin çıkma garantisi olmadığı için en azından GC başvurusu da yapıp ülkeyi terk etme şansımı bir nebze de olsa arttırmak istiyorum. GC çekilişine katılmam Kanada vizesine olan başvurumu olumsuz etkiler mi? Benimle aynı pozisyonda bulunan arkadaşların eğitim danışmanları etkileyebileceğini söylemiş ama açıkçası ben pek güvenemiyorum eğitim danışmanlarına.
-
Evet arkadaşlar foto işini hallettim. Fotoğrafçının yaptığı foto ile kendi ayarladığım foto arasında dağlar kadar fark var. Mutlaka fotoğrafın ham halini isteyin. En basitinden örnek vermem gerekirse fotocunun ayarladığı foto sanki tost makinası ile çekilmiş gibi bulanık ama ham halini kendim idphoto4you üzerinden yaptığımda tam standartlarda foto ayarladım. Yarın başvuruda kullanacağım.
İyi forumlar dilerim. -
idphoto4you kullanırken dikkat edilmesi gerekenler:
- firefox yerine chrome kullanın
- flash açık olduğundan emin olun, flash uyarısı gelirse eğer enable seçeneğini işaretleyin.
flash ayarları aşağıdaki gibi olsun:

ardından zaten idphoto4you sitesine izin ver deyince fotodaki Allow kısmında gözüküyor.
Bu sayede siteyi sorunsuz kullanabilirsiniz. Kendi tecrübelerime dayanarak sizlere faydalı olması açısından açıklama yapma gereği duydum.
-
@Chandler mesajlarına bakar mısın
-
@burak132 geçen sene 1 kasım da 1 yıllık çıkardım geçen sene başvurdum bu senede kasım ayına kadar başvuru yapıcam ondan dolayı çok kasmazsa 1 yıllık çıkart ama diğer sene için de kazanamazsan kullanman için 10 - 15 ekim gibi pasaportu çıkarttır zaten aynı gece ya da 1-2 gün sonra sistemden numarasını görüyon ilk başvuruda da sadece bilgileri lazım
-
@Joey Sınırsız et restoranına gidince biz:
-
@Alprnylmaz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhabalar, forumu uzun süredir takip ediyorum, bu sene ilk defa nişanlım ile birlikte başvuru yapacağız. DV-2022 de herkese bol şans! İnşallah oraya gidip pes etmeden hayallerine güvenen insanlara çıkar

Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Bol şans!
-
Merhaba DV2022 için şansımı denemek istiyorum. Foruma yeni üye oldum.
Hepinize çekilişte bol şanslar -
Arkadaşlar Green kart 1. başvuru malum çıkmadı bu sene yine başvuru yapacam aklıma takılan bir soru var resim çektirirken eşim tesettürlu resim cektirirsem sıkıntı olur mu çekilişte daha önce tecrübeli arkadaşlar var mı yani açık saçla resim çekmez nasıl bir yol izlemeliyim
-
@Mustafa34 Başörtülü olunca da kabul ediliyor, yönergede okuyabilirsiniz ilgili bölümü.
-
@Arthur-Morgan teşekkür ederim
-
amerika özgürlükler ülkesi niye başörtüsüyle kabul edilmesin ki. zaten kabul etmiyolarsa başvurmazdınız değil mi?
-
@lopsuzaydo aynen tereddüte kaldım burada ki gibi bazı yerlerde yasaklara alıştık emin olmak için sorayım dedim teşekkür ederim
-
@Mustafa34, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar Green kart 1. başvuru malum çıkmadı bu sene yine başvuru yapacam aklıma takılan bir soru var resim çektirirken eşim tesettürlu resim cektirirsem sıkıntı olur mu çekilişte daha önce tecrübeli arkadaşlar var mı yani açık saçla resim çekmez nasıl bir yol izlemeliyim
Alnının gözüktüğünden emin olun. Hükümetin kendi paylaştığı örnek fotoğraflardan birtanesi bu şekilde:

-
@hasan44 söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Asla hayallerinizden vazgeçmeyin ve umudunuzu/hevesinizi kıran insanlardan uzak durun.
-
@lopsuzaydo dövseydin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum