Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • sağlıkcıyım hem ben hem eşim dilimiz de idare edecek kadar var amaç denklik almaya calışmak. alamıyacağımı biliyorum yinede orada cc okuluna gidip ben bu işi orada yapacağım kafaya koydum . tabii nasipten ötesi yok.


  • yenidoğan bebeğin fotografını evde ceksek olur mu flaş gözüne zarar verebilir diye fotografcıya gitmek istemedim. nasıl çekim yapabilirim bilgisi olan var mı ?


  • Merhabalar herkese.

    Kısa bir sorum olacaktı.

    Diyelim ki pasaport başvurumuzu 1 Kasım'da yaptık. Başvuru yaparken pasaport bilgileri giriyoruz ya, o bilgilere ancak pasaport elimize geçtiğinde mi erişebiliyoruz? Yoksa pasaport elimize fiziki olarak geçmese bile, gereken bilgilere nereden erişip başvurumuzu yapabiliriz?


  • bilgi sahibi olanlara bir sorum olacak.
    eğer ki 1 kasım'da pasaport başvurusu yapsak,

    green card başvurusu yaparken girmemiz gereken pasaport bilgilerine ancak pasaport elimize fiziki olarak geçtiğinde mi erişebiliyoruz? yoksa pasaport henüz elimize geçmeden kullanacağımız pasaport numarasına e-devletten vs erişme şansımız var mı? ve bir hafta içinde başvuruyu tamamlayabilir miyiz?


  • arkadaşlar biliyorum kızan olacak forumu neden kontrol etmedin diye ama bulamadım. Hangi ülkenin vatandaşları başvurabiliyor green card a ? Fas bu ülkelerden birisi mi ?


  • merhabalar 22 yaşımdayım ve yarın başvuru yapmak istiyorum mesleğim cnc operatörlüğü job zone 3 ama svp 6.0 to <7.0 görünüyor başvurua sıkıntı yaşarmıyım ? yardımlarınız için teşekkürler herkese bol şans !



  • @cüneyt-tarıkman kimsenin kimseye kızma hakkı yok, en fazla cevap vermez... Morocco 2022’de eligible, yani başvurabilir.


  • @ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @gorkem34 hadi kaçtın dün kıyaslama videosu koymuştum. san diego - dallas diye. İşsizlik oranlarını söyleyim. % 3 - 4 iken şu anda % 12 - 13 çıkmış. Ondan dolayı çıksa bile işsizlik yükseldiği için sana sponsor bulmak daha zor olduğu için cebinde10k ile texasa gitmek istiyorum desen de sağlık işinde bir mesleğin yoksa ret yersin parayı arttır derler. Ondan dolayı süprizlere gebe olacak. Ayrıca işsizlik parası insanlara tatlı geliyor. En son 4. destek paketi vardı. Bu paket daha ne kadar gidecek belli değil. Aşı eğer işe yaramazsa paket sayısı artar ondan insanlar işyerleri açmazlar. Hemen delivery işleri yaparım diyeceksin. O da çok zor çünkü DMV çok yavaş ilerliyor. Ehliyet alamayacaksın. SSN gelmiyor. Ondan dolayı heveslenmeden önce bu gerçekleri insanlar düşünür. Yoksa 3 - 5 kişi sizler aslansınız kaplansızı parçalayın dünyayı gibi videolara inanıpta giderseniz vah halinize. Bu arada videolarda ilk geldikleri zaman ki paraları söyleyenlere inanma çünkü hiçbir geçerliliği kalmadı konsoslosluk bambaşka bir tavır takınacaktır.

    İnsana duymak istediği şeyler hoş gelir ne yazık ki gerçekler böyle


  • @Melih-Tokal Fotoğrafçıyı arayın. Düzenleyip yeniden göndersin fotoğrafı. Hiç uğraşmayın derim.


  • Herkese bol şans. Uzun süredir green card almak için çekilişe katılıyorum. Bu sene de katılacağım fakat artık yalnız değilim. Evliyim ve 1 çocuğum var. Aklıma takılan şöyle bir soru var, belki daha önce bu durumu yaşayan olmuştur. Eşim Rus vatandaşı ve evliliğimiz sebebi ile soyadı değişti. O süreçten itibaren pasaportunu yenilemedi yani pasaportunda hala bekar soyadı yazıyor. Bu şekilde onun da çekilişe katılması mümkün müdür ? Yoksa pasaportunu yenileyip yeni soyadı ile mi çekilişe katılması gerek ?

    Eğer bu durumu yaşayıp bilgisi olan var ise cevaplarsa sevinirim.

    Tekrardan herkese bol şans


  • dv-2020 de 23,182,554
    dv-2021 de 11,830,707

    pasaport şartı başvuru sayısını yarıya çekmiş. korona dan dolayı başvuranların sayısında yine düşüş olur tahminimce. bu işler şansa göre oluyorsa ben şansa inanmam bu sene şansınız artıyor. bol şanslar!"?$$$$$


  • Birkaç sayfa boyunca süren tartışmaları okudum hepsi çok anlamsız geldi. Corona ve önümüzdeki ay yapılacak seçim sonrası oluşacak durumu görmeden bütün yapılan yorumları olumlu ya da olumsuz anlamsız buluyorum.


  • başvurular kesin başlayacak mı ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @siberkaptan yarın akşam 20.00 bakarsın


  • @YSNDNZ bence umutsuz bakmayın olaya. Dilinizin yeterli olmadığını düşünüyorsannız önce dilinizi geliştirin. Zaten biraz bilen birisi için çok zor olmayacaktır bence. Sonra gerekli denklik sınavlarını vererek bir şekilde oraya gittiğinizde çalışmaya başlayabilirsiniz. Doktorlar için USMLE (United States Medical Licensing Examination) sınavını vermek sanırım ilk etapta yapılacak şey. 3 aşaması var. İlk 2 aşamayı Türkiye'den de alınabiliyor dedi ABD'deki doktor arkadaşlar. Sonrasında yine yanlış hatırlamıyorsam yine bir medical eğitim alınıyormuş ama bu süre içerisinde çalışma şansınız da oluyor dediler. Yani bir geliriniz var yine.
    Biz de sıra gelmesi durumunda aynı sürece gireceğiz 🙂 Kanada'da düşünmüştük ama orada denklik alsanız bile özel hastane mantığı bizdeki gibi olmadığından yıllarca kadro bekleyebiliyorsunuz. Denklik alan arkadaşlarımdan doğum koçluğu yapmak durumunda kalanlar var o yüzden. ABD'de denklik alınınca iş bulmak çok daha kolay. Tabi sıra gelmemesi durumunda Kanada'ya da bir şekilde gitmenin yollarına bakacağım o ayrı 🙂 Doktorluk gibi bir mesleği ABD'de yaparsanız çok rahat bir hayat sürebilirsiniz. O yüzden bence her türlü uğraşmaya değer. Şimdiden iyi şanslar.


  • Merhaba vize fotoğrafı konusunda standartlara Googledan baktım fakat çoğu kişi evde çekin diyor, açıkçası bende fotoğrafıyçıya gitmeyi düşünmüyorum. Bu siteden fotoğrafı ayarlasak kabul olur mu bilgisi olan varsa dönerse sevinirim.

    https://www.idphoto4you.com/4


  • @Keremsah teşekkürler, her şey gönlümüzce olsun .


  • Ya birşey sormak istiyorum fotoğrafı kendim evden çekip bu siteden ayarlayacağım fakat sitedeki country, photo, ve print size kısımlarını nasıl seçmeliyim onu bilmiyorum


  • @basakksn bende bu sene anlaşmalı fotografcıdan cektircem bir de o sekilde deneyeceğim şansımı. hangi fotografçıya gittiniz fotğrafı basılı olarak değil de flash belleğe vermede sorun yapıyolar mı bir de kaç tl ye çekiyorlar.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

88
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum