@caner-memiş, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ugurfbtr çok teşekkür ederim hala forumu okumayı öğrenemedim bana çok karışık geliyor
Yazışmaları okudum, anladığım kadarı ile mülakatta banka dekontu göstermek zorundasın. Koydun bankaya parayı mülakatı geçtin o parayı tekrar dolar olarak çekebilir miyiz bilemiyorum. Yada amerikaya gidip ordaki bir bankada hesap açıp havale yapmak istesek doları yurt dışına çıkaramazsın derler mi inşallah demezler 
Green Card talihlisi olarak düşünürseniz parayı fiili olarak göstermek imkansız klişe olarak bilinen min. miktar 15 bin $ bugünkü kur karşılığı 120 bin ₺ bir araca tekabül ediyor ruhsat sahibi green Card talihlisi olmak kaydıyla aracın ruhsatını ve beraberinde araba sitelerinden muadil satılık araç ilanlarının listesi ve kasko firmanızdan alınmış kasko bedeli çıktısı ile mal varlığınız ispat edilebilir.
Yatırımcı olarak düşünürseniz 2018 den bu yana kuru baskılamak için yapılan müdahaleler ile şu an ki MB rezervi -30 milyon $ kısaca sana bana borçlu çünkü kuru baskılamak için senin benim para mı satmış Pandemi etkisinde geçtiğimiz nisan ayından bu yana basılan ₺ ile bir şekilde süreç geçildi fakat basmadığın bir para $ birimi ile vatandaşın parasını nasıl ödersin bilinmez hadi borç bulabilirsin belki de kredi notun Etiyopya ile aynı B2 iken ne kadar borç bulabilirsin..