-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2022 Bekleme Odası
-
@FurkanAydn ismi küçük karakterle yazdığınızda i olarak yazılacak, örneğin; sila. ama büyük yazdığınızda İ mi olacak yoksa I mı bilmiyorum örneğin SILA veya SİLA. Muhtamelen küçükte i, büyükte I olacak.
-
-
-
Arkadaşlar şuan ben ön lisans okuyorum lise diploması olarak yazsam bir problem çıkar mı?
-
@FurkanAydn Bildiğim kadarıyla en son mezun olduğunuz okul bilgisini istiyorlar o yüzden lise mezunu olarak kayıt yaptırmanız en doğru şekil olacaktır.
-
@hazarkargin Bilgi için teşekkür ederim
-
Yeni kimliklerde hangi il ilçede doğduğun yazmıyor..başvuru sorusunda ne belirttiniz geçensene mesala
-
@hazarkargin, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim bu sene benimde ilk başvurum olacak 20 yaşındayım sorum şu 21 yaş altı için tek başına başvuramama gibi bir durum var mı forumda 21 yaş altı için bazı yazılar okudum tam olarak anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
21 yaş meselesi ebeveynin talihli olması durumunda önemli, sizin bireysel başvurunuzda yaşın bir önemi yok, lise diplomanız olduğuna göre sıkıntı yok.
-
@UFUK-BİLMİŞ, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yeni kimliklerde hangi il ilçede doğduğun yazmıyor..başvuru sorusunda ne belirttiniz geçensene mesala
Eski kimliğimizde yazdığı şekilde yazdık.
-
@aysegul eskiyi yok sayarsak yeni kimlikliler ne yazmalı kafamda deli sorular
-
@FurkanAydn, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak. Benim soyadım da ı harfi var bunu ı olarak mı yazmalıyım yoksa i olarak mı?
Küçük harfte ‘i’ , büyük harfte ‘I’ kullanmalısınız.
Çünkü ingilizcede küçük ı yok, büyük İ yok.
Aydin veya AYDIN şeklinde yazmalısınız örneğin. -
@UFUK-BİLMİŞ, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@aysegul eskiyi yok sayarsak yeni kimlikliler ne yazmalı
Eski kimliği vardır sanırım başvuracak herkesin, illaki yok sayacaksak ve eski kimlikte yazanı hatırlamıyorsanız gerçekte olanı yazabilirsiniz, hangi il ve ilçede doğduysanız onu yazabilirsiniz.
-
@aysegul Çok teşekkürler
-
Soracak sorusu olan buradan sorabilir, mesaja gerek yok.
-
Eveeet fotoğraf sorularını başlatıyorum

2021 başvurumda kullandığım fotoğrafla 2022 başvurusu yapsam sorun olur mu? -
Bu ileti silindi! -
@Passion geç kaldın sordular bile
-
Herkese merhaba iyi pazarlar arkadaşlar, kafama takılan bir durum var sizlere sormak istiyorum. Mülakatta bankadan belli bir tutar kadar dolar göstermek gerekiyor ya o parayı nakit olarak gösterebilir miyiz ? Bunu neden soruyorum inşallah olmaz ama yarın öbürgün devlet bankada duran dolarlara kısıtlama getirirse veya el koyup kendi belirlediği değer üzerinden bizlere tl verirse gibi paranoyak fikirler oluştu kafamda.
-

Günaydın Portland

Oregon eyaletinin en kalabalık ve en büyük şehridir. Bir liman şehridir. ABD'nin Kuzeybatı Pasifik kıyısında Willamette ve Kolumbiya nehirlerinin kavulma mevkiinde kurulmuştur. 380 km kare bir alana sahiptir. Yaklaşık 653 bin nüfusa sahiptir. Önceleri bu bölgeye nehir yoluyla malların rahatlıkla getirilmesi sağlandı. Kereste sanayi, şehrin yeni başlayan ekonomisinde önemli bir güç olmuştur. 20. yüzyılın başlarında kent dünyanın en tehlikeli liman kentlerinden biri olarak ünlenmişti. Çünkü liman organize suçlar ve haraç alma merkeziydi. 2. Dünya Savaşı'ndan sonra artan liberal yaklaşımları ile dikkati çekti. 21. yüzyılın gelişen bir kültür kalesi olarak ün kazandı. Öyle ki, Pew Araştırma Merkezi'nin 2009 verilerine göre ülkede insanların yaşamak istediği sekizinci popüler şehir durumundadır. Şehir toplu taşıma araçlarının ve kamusal alanların fazlalığı ile dikkati çeker. Çok geniş yürüme alanları, bisiklet kullananların çokluğu, 4000 hektarlık park alanları bulunmaktadır. Bu özelliği şehri, dünyanın en fazla çevre bilincine sahip şehirlerinden biri yapar. İklimi ılımandır. Yazları kurak ve serin, kışları ise yağışlıdır. Bu iklim gül yetiştirmek için idealdir. Yüzyılı aşkın süredir Portland, Gül Şehri adıyla da bilinir. Yiyecek, içecek ve giyim dahil hiçbir üründen vergi alınmamaktadır. Sapporo, Guadalajara, Aşkelon, Ulsan, Suzhou, Habarovsk, Kaohsiung, Mutare, Bologna, Utrecht kardeş şehirleridir.
PORTLAND HAKKINDA FUN FACTS
- Portland, dünyanın en küçük parkına ev sahipliği yapar. Mills End Parkında yeşillik alan 0.6 metre çapındadır. Toplam alan ise 0.29 metre karedir.
- Kurucuları Asa Lovejoy ve Francis Pettygrove, şehrin adı konusunda ikileme düştüklerinden, şehrin ismini yazı tura ile belirlemişlerdir. Maine eyaletinin Portland şehrinden olan Pettygrove kazandığı için şehrin adı Portland olmuştur. Eğer Lovejoy kazansaydı, şehrin ismi Boston olacaktı.
- Şehrin sloganı "Portland'ı garip tutalım" idir.
- Şehir dünyadaki en geniş bağımsız sahafa sahiptir. Powell's Books isimli bu dükkan 4 milyon kitaba sahiptir ve her gün yaklaşık 3000 kullanılmış kitap alırlar.
- Şehir, dünyada kişi başına düşen en fazla sayıda küçük bira fabrikasına sahiptir. Zaten dünyadaki "en iyi bira şehri" ünvanına sahiptir.
- Şehrin en ikonik sakini, tek tekerli bisiklet süren, Darth Vader kostümü giyen, Unipiper isimli şahıstır.
- Dünyanın en geniş ormanlık parkıne sahiptir. Bu park, 100'den fazla kuş, 60'dan fazla memeli türüne ev sahipliği yapar.
- Şehrin havaalanı iç hatlar sektöründe, Dünya'nın en iyi havaalanı ünvanına sahiptir.
- Portland sakinlerinin ortanca yaşı 36.3'tür.
- Nüfusun %50,5'u kadındır.
- Portland, şehir sınırları içerisinde faal olmayan bir volkanik dağa sahip iki şehirden biridir.
- Şehirde her sene Dünya Çıplak Bisiklet Sürüşü yapılır.
- Portland kişi başına düşen en fazla striptiz kulübüne sahip şehirdir.
- İçerisinde 500'den fazla farklı tipte gül barındıran uluslararası bir gül bahçesine sahiptir.
Açıkçası burada paylaştığım şehirler arasında beni en çok etkileyen şehir bu oldu.
-
arkadaşlar hayırlı pazarlar hepinize.ailenin fotolarını çektim bugün .https://www.idphoto4you.com/ adresinden ayarladığımda 4 tane foto alt üst yanyana veriyor.acaba yanlışmı yaptım.başvuru esnasında nasıl yapmıştık hatırlayamadım.biriniz yardım edermi?
Benzer Başlıklar
129
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum