Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @FurkanAydn ismi küçük karakterle yazdığınızda i olarak yazılacak, örneğin; sila. ama büyük yazdığınızda İ mi olacak yoksa I mı bilmiyorum örneğin SILA veya SİLA. Muhtamelen küçükte i, büyükte I olacak.



  • @Concorde ve @ahmetty verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.


  • Arkadaşlar şuan ben ön lisans okuyorum lise diploması olarak yazsam bir problem çıkar mı?


  • @FurkanAydn Bildiğim kadarıyla en son mezun olduğunuz okul bilgisini istiyorlar o yüzden lise mezunu olarak kayıt yaptırmanız en doğru şekil olacaktır.


  • @hazarkargin Bilgi için teşekkür ederim


  • Yeni kimliklerde hangi il ilçede doğduğun yazmıyor..başvuru sorusunda ne belirttiniz geçensene mesala


  • @hazarkargin, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim bu sene benimde ilk başvurum olacak 20 yaşındayım sorum şu 21 yaş altı için tek başına başvuramama gibi bir durum var mı forumda 21 yaş altı için bazı yazılar okudum tam olarak anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

    21 yaş meselesi ebeveynin talihli olması durumunda önemli, sizin bireysel başvurunuzda yaşın bir önemi yok, lise diplomanız olduğuna göre sıkıntı yok.


  • @UFUK-BİLMİŞ, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Yeni kimliklerde hangi il ilçede doğduğun yazmıyor..başvuru sorusunda ne belirttiniz geçensene mesala

    Eski kimliğimizde yazdığı şekilde yazdık.


  • @aysegul eskiyi yok sayarsak yeni kimlikliler ne yazmalı kafamda deli sorular


  • @FurkanAydn, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak. Benim soyadım da ı harfi var bunu ı olarak mı yazmalıyım yoksa i olarak mı?

    Küçük harfte ‘i’ , büyük harfte ‘I’ kullanmalısınız.
    Çünkü ingilizcede küçük ı yok, büyük İ yok.
    Aydin veya AYDIN şeklinde yazmalısınız örneğin.


  • @UFUK-BİLMİŞ, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @aysegul eskiyi yok sayarsak yeni kimlikliler ne yazmalı

    Eski kimliği vardır sanırım başvuracak herkesin, illaki yok sayacaksak ve eski kimlikte yazanı hatırlamıyorsanız gerçekte olanı yazabilirsiniz, hangi il ve ilçede doğduysanız onu yazabilirsiniz.


  • @aysegul Çok teşekkürler


  • Soracak sorusu olan buradan sorabilir, mesaja gerek yok.


  • Eveeet fotoğraf sorularını başlatıyorum 😃
    2021 başvurumda kullandığım fotoğrafla 2022 başvurusu yapsam sorun olur mu?


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

    @Passion geç kaldın sordular bile


  • Herkese merhaba iyi pazarlar arkadaşlar, kafama takılan bir durum var sizlere sormak istiyorum. Mülakatta bankadan belli bir tutar kadar dolar göstermek gerekiyor ya o parayı nakit olarak gösterebilir miyiz ? Bunu neden soruyorum inşallah olmaz ama yarın öbürgün devlet bankada duran dolarlara kısıtlama getirirse veya el koyup kendi belirlediği değer üzerinden bizlere tl verirse gibi paranoyak fikirler oluştu kafamda.


  • alt metni

    Günaydın Portland 🙂

    Oregon eyaletinin en kalabalık ve en büyük şehridir. Bir liman şehridir. ABD'nin Kuzeybatı Pasifik kıyısında Willamette ve Kolumbiya nehirlerinin kavulma mevkiinde kurulmuştur. 380 km kare bir alana sahiptir. Yaklaşık 653 bin nüfusa sahiptir. Önceleri bu bölgeye nehir yoluyla malların rahatlıkla getirilmesi sağlandı. Kereste sanayi, şehrin yeni başlayan ekonomisinde önemli bir güç olmuştur. 20. yüzyılın başlarında kent dünyanın en tehlikeli liman kentlerinden biri olarak ünlenmişti. Çünkü liman organize suçlar ve haraç alma merkeziydi. 2. Dünya Savaşı'ndan sonra artan liberal yaklaşımları ile dikkati çekti. 21. yüzyılın gelişen bir kültür kalesi olarak ün kazandı. Öyle ki, Pew Araştırma Merkezi'nin 2009 verilerine göre ülkede insanların yaşamak istediği sekizinci popüler şehir durumundadır. Şehir toplu taşıma araçlarının ve kamusal alanların fazlalığı ile dikkati çeker. Çok geniş yürüme alanları, bisiklet kullananların çokluğu, 4000 hektarlık park alanları bulunmaktadır. Bu özelliği şehri, dünyanın en fazla çevre bilincine sahip şehirlerinden biri yapar. İklimi ılımandır. Yazları kurak ve serin, kışları ise yağışlıdır. Bu iklim gül yetiştirmek için idealdir. Yüzyılı aşkın süredir Portland, Gül Şehri adıyla da bilinir. Yiyecek, içecek ve giyim dahil hiçbir üründen vergi alınmamaktadır. Sapporo, Guadalajara, Aşkelon, Ulsan, Suzhou, Habarovsk, Kaohsiung, Mutare, Bologna, Utrecht kardeş şehirleridir.

    PORTLAND HAKKINDA FUN FACTS

    1. Portland, dünyanın en küçük parkına ev sahipliği yapar. Mills End Parkında yeşillik alan 0.6 metre çapındadır. Toplam alan ise 0.29 metre karedir.
    2. Kurucuları Asa Lovejoy ve Francis Pettygrove, şehrin adı konusunda ikileme düştüklerinden, şehrin ismini yazı tura ile belirlemişlerdir. Maine eyaletinin Portland şehrinden olan Pettygrove kazandığı için şehrin adı Portland olmuştur. Eğer Lovejoy kazansaydı, şehrin ismi Boston olacaktı.
    3. Şehrin sloganı "Portland'ı garip tutalım" idir.
    4. Şehir dünyadaki en geniş bağımsız sahafa sahiptir. Powell's Books isimli bu dükkan 4 milyon kitaba sahiptir ve her gün yaklaşık 3000 kullanılmış kitap alırlar.
    5. Şehir, dünyada kişi başına düşen en fazla sayıda küçük bira fabrikasına sahiptir. Zaten dünyadaki "en iyi bira şehri" ünvanına sahiptir.
    6. Şehrin en ikonik sakini, tek tekerli bisiklet süren, Darth Vader kostümü giyen, Unipiper isimli şahıstır.
    7. Dünyanın en geniş ormanlık parkıne sahiptir. Bu park, 100'den fazla kuş, 60'dan fazla memeli türüne ev sahipliği yapar.
    8. Şehrin havaalanı iç hatlar sektöründe, Dünya'nın en iyi havaalanı ünvanına sahiptir.
    9. Portland sakinlerinin ortanca yaşı 36.3'tür.
    10. Nüfusun %50,5'u kadındır.
    11. Portland, şehir sınırları içerisinde faal olmayan bir volkanik dağa sahip iki şehirden biridir.
    12. Şehirde her sene Dünya Çıplak Bisiklet Sürüşü yapılır.
    13. Portland kişi başına düşen en fazla striptiz kulübüne sahip şehirdir.
    14. İçerisinde 500'den fazla farklı tipte gül barındıran uluslararası bir gül bahçesine sahiptir.

    Açıkçası burada paylaştığım şehirler arasında beni en çok etkileyen şehir bu oldu.


  • arkadaşlar hayırlı pazarlar hepinize.ailenin fotolarını çektim bugün .https://www.idphoto4you.com/ adresinden ayarladığımda 4 tane foto alt üst yanyana veriyor.acaba yanlışmı yaptım.başvuru esnasında nasıl yapmıştık hatırlayamadım.biriniz yardım edermi?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

109
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum