DV2021 Bekleme Odası
-
@optimistic Tşk ağam
-
@Calibraturbo valla ne yalan söyliyim ben de en çok @Muhtaradana nın gidişini görmek istiyorum :)) Tabii ki tüm arkadaşlarım gitsinler de , çok emeği var çok yardımı var herkese , sağolsun
-
@dilara1424, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
valla ne yalan söyliyim ben de en çok @Muhtaradana nın gidişini görmek istiyorum :))
+1 :)
-
@Calibraturbo tebrik ederim, hayırlı olsun
Konsolosluklar executive orderdan muaf olan göçmen vize türleri için çalışıyor, executive order kararlarına karşı açılmış davalar ve süreç devam ediyor, aşağıdaki başlıkta son gelişmeleri paylaşmaya çalışıyoruzTrump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020) https://yesilkartforum.com/forum/post/156313
-
@dilara1424 @Calibraturbo teşekkür ederim,hayırlısı olsun
-
@Calibraturbo hakkında hayırlı olsun, sevindim valla.
Almanya'da olur Amerika'da olur birinden biri mutlaka, saçı geçtik kafayı yedirtecekler bu gidişle çünkü. -
Hadi bakalım 2 yıldır hüsrana uğruyorum, bu sefer neler olacak acaba? bu arada kontrol etmek için dv lottery sitesine girdiğimde önceki yıllar gibi saatlerdir çökmüş durumda değildi site, benden başka fark eden oldu mu?
-
@muhammedari123, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Hadi bakalım 2 yıldır hüsrana uğruyorum, bu sefer neler olacak acaba? bu arada kontrol etmek için dv lottery sitesine girdiğimde önceki yıllar gibi saatlerdir çökmüş durumda değildi site, benden başka fark eden oldu mu?
Evet, ilk dakikalar haricinde hicbir problem yoktu bu sefer...
-
@Calibraturbo hayırlı olsun valla yeni gördüm bende. Herkes için hayırlısı gitsen de Almanyaya onda da var bir hayır.
-
En çok @Muhtaradana gitsin çok sevineceğiz diyenlere beni de ekleyin 🙏
-
En çok @Muhtaradana gitsin çok sevineceğiz diyenlere beni' de
-
Forumda fazla aktif olamıyorum dv2022 başvuru tarihleri açıklandı mı? ertelendi diye duymuştum.
-
@Ragnarsona, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Forumda fazla aktif olamıyorum dv2022 başvuru tarihleri açıklandı mı? ertelendi diye duymuştum.
henuz resmi aciklama yapilmadi. Zaten yapilinca forumun tepesine duyuruyu asacagiz :) o nedenle telaslanmaya gerek yok...
-
Merhabalar. Ben ds 270 formunda değişiklikler yapmak istiyorum. Eşim doğum yaptı çocuğu eklicem, adres ve pasaport değiştirdik. Formu tekrarlattırmak için nasıl bir yol izlemem gerek? (Bir ara Forumda konu başlığını bulmuştum ama sonradan kaybettim mail mi atmam gerekiyor konsolosluğa? https://tr.usembassy.gov/tr/visam-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/ Şeklinde elimde bir adres var burada da konu seçmemi ve her konu için 1 soru sorabileceğini söylüyor. Yani her biri için tek tek mi yollamam gerek anlamadım tam..
-
@mustyguvenbas, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhabalar. Ben ds 270 formunda değişiklikler yapmak istiyorum. Eşim doğum yaptı çocuğu eklicem, adres ve pasaport değiştirdik. Formu tekrarlattırmak için nasıl bir yol izlemem gerek? (Bir ara Forumda konu başlığını bulmuştum ama sonradan kaybettim mail mi atmam gerekiyor konsolosluğa? https://tr.usembassy.gov/tr/visam-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/ Şeklinde elimde bir adres var burada da konu seçmemi ve her konu için 1 soru sorabileceğini söylüyor. Yani her biri için tek tek mi yollamam gerek anlamadım tam..
DS-260 formunu actirmak icin KCC'ye email gondermelisiniz.
Ayrica cocugunuz icin de yeni bir DS-260 formu olusturmalarini rica edin (dogum belgesini email'e ekleyebilirsiniz)... Mulakat tarihi alana kadar konsoloslukla iletisim kurmaniza gerek yok, dosya kendilerinde olmadigi icin herhangi bir girisimde bulunmayacaklardir, o nedenle KCC ile iletisime gecmelisiniz.
-
Sayın @crazycells cevabınız için teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz. :) kcc ye mail atarken formu açtırmak istediğimi ve nedenlerini tek tek sıralayıp maili yollucam. Peki son olarak talihli olan eşim onun adına mı yollayım fark eder mi ve bana açınca dönüş yaparlar mı yaparlarsa tahmini ne zaman? Ohh hepsini sordum. :)
-
@mustyguvenbas, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Sayın @crazycells cevabınız için teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz. :) kcc ye mail atarken formu açtırmak istediğimi ve nedenlerini tek tek sıralayıp maili yollucam. Peki son olarak talihli olan eşim onun adına mı yollayım fark eder mi ve bana açınca dönüş yaparlar mı yaparlarsa tahmini ne zaman? Ohh hepsini sordum. :)
O halde esiniz yollamali, kisisel bilgilerini eklemeli ve kimlerin formu acilacaksa hepsini siralamali...
Bol sanslar :)
-
bende katılıcam ama arkadaslar ortaokul mezunuyum yıllardır 6 senedir promotörlük yani ürün tanıtımı yapıyorum teknosa magzalarında lise diploması yoksa 2 yıllık iş deneyimi olayına ben giriyomuyum acaBA bilgisi olan varmı?
-
Bu ileti silindi! -
@Resat-Katıoglu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
bende katılıcam ama arkadaslar ortaokul mezunuyum yıllardır 6 senedir promotörlük yani ürün tanıtımı yapıyorum teknosa magzalarında lise diploması yoksa 2 yıllık iş deneyimi olayına ben giriyomuyum acaBA bilgisi olan varmı?
Aşağıdaki konu başlığına tıklarsanız sorularınızın cevapları orada mevcut. Sizin için en uygun olanı bir an önce açık liseyi bitirerek lise mezunu olmak. Mezun olacağınız sene sonuçları açıklanacak şekilde Green Card çekilişine başvuru yapabilirsiniz. Yani mayıs-haziran aylarında kesin mezun olacak iseniz, bir önceki ekim ayında başvuru yapabilirsiniz. Lise mezunu olmadan vizeyi alma şansınız yok şu an. Çünkü geçerli bir meslekte tecrübeniz yok. Ekstra sorunuz olursa, onuda aşağıdaki konu başlığından sorabilirsiniz.
Konuyu şu linkten inceleyebilirsiniz,
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2587/green-card-çekilişi-başvuru-şartları?_=1598673288391
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
6
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum