Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• @optimistic o zaman ben şuana kadar kendimi kesmem lazımdı :) 2. denemende ümidi kesiyorsan vay benim halime..

imza: 12 yıl sonra kazanmış adam

• @gucarslan loto çıksa gitme isteğim hala ve hep var ama sonuçlar açıklanana kadar forumla yatıp forumla kalkıyordum. Çıkmayınca illaki bir hayal kırıklığı oluyor. Bazı çıkan arkadaşların dediği gibi başvuru yapıp sonuçların açıklanacağı güne kadar unutmak gerekiyor.

• @optimistic @gucarslan ben de ikinci defa da olmayınca sayın @optimistic gibi oldukça soğudum, soğudum demiyelim de eskisi gibi hevesli değilim açıkçası, ama çıksın tabii, gideriz. 12 defa da çıkmasa ne yaparmışım...

• ⭐⭐⭐

Çekilişe katılıp kura günü yaklaştıkça o heyecan, hayaller vs vs geri geliyor merak etmeyin. Sonrası malumunuz. Ya sevinen ya üzülen taraf 😏

• @crazycells teşekkür ederim.

• Yerimizi aldık bekliyoruz .. USA :) herkese hayırlı ve uğurlu olsun

• 2-3 ay sonra tekrar bakayım dedim bi foruma 2.kez başvurduktan sonra çıkmayınca son 2-3 aydır ingiltereye yöneldim bilenler bilir ankara anlaşmasının son dönemleri ona hazırlık yapıyorum başvurucam bakalım amerika olmadı bari ingiltere olsun :D tabi gönlüm hep amerikada olucak orası ayrı bu arada ankara anlaşması ile ilgili bilgi almak isteyen olursa yazsın bildiğim kadarı ile yardımcı olurum :)

• @akıf_turk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

2-3 ay sonra tekrar bakayım dedim bi foruma 2.kez başvurduktan sonra çıkmayınca son 2-3 aydır ingiltereye yöneldim bilenler bilir ankara anlaşmasının son dönemleri ona hazırlık yapıyorum başvurucam bakalım amerika olmadı bari ingiltere olsun :D tabi gönlüm hep amerikada olucak orası ayrı bu arada ankara anlaşması ile ilgili bilgi almak isteyen olursa yazsın bildiğim kadarı ile yardımcı olurum :)

simdiden bol sanslar... su baslikta deneyimlerinizi bekliyoruz :)

https://yesilkartforum.com/forum/topic/200/i̇ngiltere-göçmenliği-ankara-anlaşması

• Yine oturduk bu saatlerde kendi ülkemizden nasıl hayallerimizi gerçekleştireceğimize inandığımız ülkelere göç ederiz diye düşünüyoruz. 30 lu yaşlarda bizi bunlara itenler utansın diyerek hayallerimizi kovalamaya ömür boyu diyorum :) herkesin Allah gönlüne göre versin. Hayırlısı ise herkesin istediği olsun. herkese sevgiler.

• @ugurtatar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Yine oturduk bu saatlerde kendi ülkemizden nasıl hayallerimizi gerçekleştireceğimize inandığımız ülkelere göç ederiz diye düşünüyoruz. 30 lu yaşlarda bizi bunlara itenler utansın diyerek hayallerimizi kovalamaya ömür boyu diyorum :) herkesin Allah gönlüne göre versin. Hayırlısı ise herkesin istediği olsun. herkese sevgiler.

Hayal ve umut kelimesini artık kullanmayacağımız veya daha az sıklıkla kullanacağımız yarınlar olsun istiyorum. Gına geldi artık :) Sevgiler sizlerede..

• Var mı hala kontrol eden? :)

Ek Açıklama 2020-08-12 234226.png

• @crazycells tabi ki herşey sonuçlansın ilk yapıcaklarım arasında olucak ailem vizeyi aldı ama kendi başvurum daha bitmediği için şimdi yazmak olmaz :D

• @akıf_turk Ankara anlaşması kapsamında başvuru hala yapılabiliyor mu?
    https://www.visa4uk.fco.gov.uk/home/welcome sitesinde belirli 3 ülke harici kabul edilmiyor diyor.

• @TughanTug evet tabiki şuan için 31 aralığa kadar vize başvuruları açık daha 10 gün önce kardeşim için başvurduk kesin bilgi yani o site hakkında malesef bir bilgim yok ama ankara vize başvuraları açık eminim

• Merhabalar, bu sene başvuracağız değil mi bir sıkıntı yok. Bir de başvurular kaçında başlıyordu?

• @Vac-Reporter tarih belli değil eylülün ortalarında tekrar kontrol edebilirsin.

• ⭐⭐⭐

@FreeMen 5-10 kere bakmışımdır. Uzun zamandır bakmıyordum. Dur bir daha bakıp üzüleyim 😁

• boşuna bakmayın arkadaşlar sonuç aynı :) bugün itibariyle drive'dan da sildim.

• alt metni

Bugün günlerden Columbus!!

Amerika'nın en büyük 15. şehri.. Ohio eyaletinin de en büyük şehri ve başkenti. Ünlü kaşif Kristof Kolomb'un adıyla 1812'de Scioto ve Olentangy Nehirleri arasına kurulmuştur. 1816'da başkent olmuştur. Ekonomisi eğitim, sigortacılık, bankacılık, moda, savunma, havacılık, yiyecek, giyecek, taşıma, çelik, enerji, tıbbi araştırma, sağlık hizmetleri, turizm, perakendecilik ve teknoloji gibi çok farklı sektörlere dayanır. 2009 yılında Business Week dergisi Columbus'u bir aile kurmak için en elverişli şehir seçmiştir. Ahmedabad, Dresden, Cenova, Hefei, Herzliya, Kumasi, Odense, Sevilla, Tainan, Zapopan kardeş şehirleridir.

COLUMBUS HAKKINDA FUN FACTS

1. 1800'lerde bir çok Alman göçmen bu şehre yerleşmiştir.
    2. Sivil Savaş sırasında, Columbus şehri, Birlik üniformalarının yapılmasına yardım etmiştir.
    3. Columbus şehri, Sivil Savaş sırasında Konfederasyon esirlerinin de tutulduğu şehirdir.
    4. 1964'te Dünya'nın çevresini uçarak geçen ilk kadın Geraldine Mock, Columbus'luydu.
    5. Dünya'nın ilk kargo uçuşu Columbus'a inmişti.
    6. Amerika'daki ilk ortaokul Columbus'taydı.
    7. Amerika'daki nüfusun %48'i, Columbus ve 500 mil çevresinde yaşamaktadır.
    8. Ülkenin en eski parklarından birisi olan Goodale Park, bu şehirdedir.
    9. Pazar günleri balina avlamak yasaktır.
    10. Ülkedeki en geç 10 şehirden bir tanesidir. Yaklaşık 10 yıldır, Columbus'un yaş ortalaması 30-33 arasıdır.
    11. Kadınların toplum içinde rugan deri ayakkabı giymesi yasaktır.
    12. Dünya'nın en geniş yargıç tokmağı heykeli buradadır.
  • ⭐⭐⭐

@travelleth, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

2009 yılında Business Week dergisi Columbus'u bir aile kurmak için en elverişli şehir seçmiş

Amerika'daki nüfusun %48'i, Columbus ve 500 mil çevresinde yaşamaktadır.

Ülkedeki en geç 10 şehirden bir tanesidir. Yaklaşık 10 yıldır, Columbus'un yaş ortalaması 30-33 arasıdır.

İlginç bilgiler. Teşekkür ederiz.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    206k Bakış
    A
    Brit Simon’a göre; Dv 2027 en geç Ağustos’un sonuna kadar açılacak. Yönetmeliğe göre de en geç Ağustos sonunda açılması gerekecek. Arka tarafta hazırlıkların tamamlandığını ve kısa sürede açılmasını beklediğini dile getiriyor. Bu sene gerek pasaport ve ücret şartı gerekse de başvuru döneminin çok uzun olmayacağı için başvuru sayısında düşüş öngörüyor. Anlattıklarından yarım ingilizcem ile bunları anladım.
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 KAZANANLAR

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    8 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @ozguryigit sayin @ozguryigit bu baslik icin biraz erken bence :) isterseniz sonuclarin aciklanmasini bekleyelim... Su an icin DV2022 Bekleme Odasi'nda bu konulari konusabiliriz. Ayrica su basliklari da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-önce-ve-gittikten-sonra-yapılacaklar https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k