Dolar Çıldırdı
-
@Serkantepe esten dostan 10 15 bin dolar hesabiniza yatirin konsolosluktan sonra geri cekip dagitin . 5 bin dolarla da amerikaya gidin . hic bir sorun olmaz
-
dolar bey napıyorsunuz 7.21😭😭😭
-
@bidünya tatile gelmiş abla :D
-
Tahviller satış yiyiyor, tüm Dünya da dolar değer kaybederken(bknz dxy) bizde değer kazanıyor. Faiz arttırımına mecbur kalacaklar gibi, işin ilginci kimse bir açıklama yapmıyor. Tabiki YTD
-
@Rhonster zaten hava 50 dereceydi şu an hissettiğim 70 herhalde 😤
-
Bastirilan dolarin bir anda bu derece patlamasi gayet olagan bir durum maalesef ki, ilerde dolara ihtiyaci olacaklara simdiden almalarini tavsiye ediyorum uzulerek...
-
Yıl sonuna kadar 8 ve üzeri olacağını tahmin ediyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir. -
@bidünya, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
dolar bey napıyorsunuz 7.21😭😭😭
Dis minnaklarin ve fedoncularin oyunu bunlar. Keyfinizi bozmayin sakin. Yilsonunda 10 TL nin uzerine cikinca, bir sifir silerler ve buyuk oyunu bozarlar 😎
-
@MySea asıl sırrı sen bozdun abi ya :D
-
@Rhonster Ekonomi yonetiminin isi cok zor. Henuz bir aciklama yap(a)mamislar!
-
Asagidaki haberleri okuyup, mutluluktan havalara da ucabilirsiniz! Tercih size kalmis...
-
@MySea henüz haberleri yok sanırım o yüzden açıklama yapmamışlardır😂
-
@bidünya Rahibi iki yil once geri vermiyeceklerdi :)
-
@MySea beklediler beklediler dolar iyyiiice yükselince verdiler 😂
-
@MySea a haber yazıyor sağol abi almayayım. genel bir bilgilendirme yapayım latince de "a" yok,ters demek örnekleri "ateist" dini olmayan, "asosyal" sosyal olmayan, "anormal" normal olmayan, "atv" tv olmayan ve "ahaber" haber olmayan demek :D
-
Ben hep A Haber izliyorum. Hic denemeyin bile; mutlulugumu asla bozamayacaksiniz! :D
-
@MySea nayır nolamaz!
-
ben amerika'ya ilk tasinirken dolar yine bu seviyelerdeydi. maalesef cok zorlandik, hatta arabami satip o paraya ucak bileti aldim, kafa kafaya geldi neredeyse.
su an gelecek arkadaslara kolayliklar diliyorum. cidden cok zor ulkede yasam kosullari.
burada eskiden gelen turk arkadaslarla tanisiyorum, neredeyse dolar 1 tl iken gelenler var, bu cok buyuk bir sans. turkiye'de evini satip ayni paraya burada ev alan insanlar tanidim :) su an burada 300 bin dolarlik ev almak icin 2.000.000 tl'den fazla para getirmek lazim. enflasyonu, paranin deger kaybedisini uzulerek goruyoruz.
-
@murattoirimazu, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
ben amerika'ya ilk tasinirken dolar yine bu seviyelerdeydi. maalesef cok zorlandik, hatta arabami satip o paraya ucak bileti aldim, kafa kafaya geldi neredeyse.
su an gelecek arkadaslara kolayliklar diliyorum. cidden cok zor ulkede yasam kosullari.
burada eskiden gelen turk arkadaslarla tanisiyorum, neredeyse dolar 1 tl iken gelenler var, bu cok buyuk bir sans. turkiye'de evini satip ayni paraya burada ev alan insanlar tanidim :) su an burada 300 bin dolarlik ev almak icin 2.000.000 tl'den fazla para getirmek lazim. enflasyonu, paranin deger kaybedisini uzulerek goruyoruz.
Dolar bu seviyelerdeydi demişsiniz. Fakat Dolar bu seviyeleri ilk defa gördü.Ayrıca buradan götüreceğiniz paranın,evinizi satıp evin değerini, arabanızı satıp arabanın değerini tabiki de orada aynı değeri beklemek mümkün değil. Fakat orada kazanıp orada yaşamanın zor olduğunu düşünmüyorum. Genede sizin tecrübeleriniz illa ki vardır. Orada kazanıp orada yaşamak ta mı zor yani ?
-
@cenkduzum yanlışınız var 2018 de 7.20 yi gördü dolar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum