Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Mülakat tarihini erteleme yada iki kere mülakata girme

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
53 21 7.3k 17

Benzer Başlıklar

  • Başvuru Tarihi

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -2 Oy
    2 İleti
    123 Bakış
    murat34M
    @Erdoğan Başvuru Ekimin başında başlar Kasım başında biter
  • Mülakat yeri istanbul?

    Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    DV sureci ve DS260 formu icin sadece bu konuyu kullanmalisiniz, maalesef sorulari sormak icin kendinize ozel konu olusturmaniz uygun degildir: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
  • mulakatan sonra tekrar mulakata cagirildim.

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    0 Oy
    7 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @mhepekiz mulakatan sonra tekrar mulakata cagirildim. içinde söyledi: Sona yaklaştıkça AP konusu mu arttı yoksa sadece tesadüf mü bu evham diyelim :) arkadaslar ceac'tan dosya durumunu kontrol edince, once durumun 'ap'ye sonra da 'onay'a donustugunu biliyor. Fakat buna ragmen son ay oldugu icin -bu sekilde olmasi beklenmesine ragmen- ap yazisi tedirginlige neden oldugundan, foruma durumu bildirip stresi azaltmaya calisiyorlar :) Ama soyle bir durum da var, bu tabii gercekten idari isleme kalanlar icin gecerli... 30 Eylul son vize basim tarihi oldugu icin, sonlara yaklasirken daha fazla kisinin idari islem sureci sonuclaniyor.
  • Erteleme hakkında

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    Re-entry permit konusundaki sorularinizi su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131 Ayni konuya ait sorularin farkli sayfalarda yer almasi daha sonradan bilgiye ulasmaya calisan kisilere zorluk yaratacaktir. Green Card'inizi ABD'de yasama ve calisma niyetiyle aldiginizi unutmamalisiniz. Baska bir ulkede yasama ya da calisma niyetiyle erteleme yapmaniz cok uygun olmaz, bu ertelemelerin amaci eski ulkenizdeki isleri/baglantilari azaltip ya da yoluna sokup, kendinizi ABD'deki yasaminiza hazirlamak olmali. Nedenlerinizi buna gore belirlemelisiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum