Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Bu ileti silindi!

  • Bir foruma benim gibi kazandıktan sonra gelenler ve bir de @Final-Approach gibi kazandıktan sonra gidenler var ) Heyecandan bir yerini falan mı sakatladı acaba ))

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Masda, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Bir foruma benim gibi kazandıktan sonra gelenler ve bir de @Final-Approach gibi kazandıktan sonra gidenler var ) Heyecandan bir yerini falan mı sakatladı acaba ))

    Forumdaki uyelerin cogu forum bulusmalari sayesinde (gerci bu yil pandemiden dolayi hic bulusma yapamadik) sosyal hayatta da tanistigindan daha rahat soru sorabilmek amaciyla farkli isimle uye olabiliyorlar. Daha onceki yillarda da olmustu, bu yontem bizim icin bir sorun teskil etmiyor 🙂 Tam tersine tum sorularin (ne kadar ozel olursa olsun) forumdaki ilgili konularda acikca sorulabilmesi ve cevaplanmasi icin bunu destekliyoruz 🙂


  • @crazycells Merhaba tekrardan,
    evraklarımı yollayalı 10 gün oldu, Ben ds 260 ı unluck yaptırdım. Ama hala onay maili gelmedi. Normalde 3-5 gün içinde gelio. Evrak da problem olunca geridönüş yapıolar mı, yoksa 2. Kez evrak gönderimi yapmayı tavsiye edermisiniz?
    Teşekkür ederim.


  • Merhabalar herkese,
    Mülakatta gitmeden önce 15 bin dolar parayı hesabımızda göstermemiz gerekiyor yazılmış foruma. Ve Türk Lirasına çevirince ciddi bir para yapıyor. Nakit olarak bulmam biraz zor olabilir ama gideceğim kesinleşirse ailem bir ev satarak gerekli parayı sağlayabilir Ama daha kesinleşmeden satmak açıkçası çok mantıklı gelmiyor. Ben mülakata anne ve babamın mal varlığını 15 bin dolar yerine gösterebilir miyim?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @burakediz, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @crazycells Merhaba tekrardan,
    evraklarımı yollayalı 10 gün oldu, Ben ds 260 ı unluck yaptırdım. Ama hala onay maili gelmedi. Normalde 3-5 gün içinde gelio. Evrak da problem olunca geridönüş yapıolar mı, yoksa 2. Kez evrak gönderimi yapmayı tavsiye edermisiniz?
    Teşekkür ederim.

    Onay emaili aylar sonra da gelebilir. 3-5 gun diye bir sinir yok.

    DS-260 formunuz hala acik mi?

    Dosya numaranizi imzanizda goremiyorum.


  • @caiagvok maddi kaynak olarak göstereceğiniz para sizin hesabınızda olması lazım, aynı şekilde araç ve tapu kayıtlarıda sizin üzerinize olmalı

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gctalihli_talihsizi bu sekilde kullanici isimlerine izin vermiyoruz maalesef. Kendinize ozel bir kullanici ismi secip bana veya admin hesabina gonderebilirsiniz, ona gore isim degisikliginizi yapalim.

    Isim degisikligi yapmadan foruma yazmayin.


  • Merhaba ben ds 260 formunu 23 haziranda gönderdimi.Confirmasyon sayfası herkes için aynıdır muhtemelenama. you dont need to submit any documentation to the KCC İle başlayan bir paragraf var. kafam karıştı bu paragrafta başvurunuz incelendiğinde eksik bilgi varsa belge istiycek diye anlıyorum. Özetle KCC nin hiçbir belge istememe gibi bir durumumuda mı var acaba.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @nayyer, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Merhaba ben ds 260 formunu 23 haziranda gönderdimi.Confirmasyon sayfası herkes için aynıdır muhtemelenama. you dont need to submit any documentation to the KCC İle başlayan bir paragraf var. kafam karıştı bu paragrafta başvurunuz incelendiğinde eksik bilgi varsa belge istiycek diye anlıyorum. Özetle KCC nin hiçbir belge istememe gibi bir durumumuda mı var acaba.

    Sadece beklemelisiniz.

    Zamani gelince KCC sizinle iletisime gececektir.


  • @Muhtaradana öncelikle cevapladığın ve konu hakkındaki bilginle aydınlattığın için teşekkür ederim. Peki ben tapuyu direkt kendi üzerime geçirsem koşulu sağlar mıyım? Yada şu an gözükene göre kendim için toplayabileceğim tüm para 10 bin dolar civarı, tapuyla falan hiç uğraşmadan sadece 10 bin dolar göstersem yeterli olur mu?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @caiagvok, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Muhtaradana öncelikle cevapladığın ve konu hakkındaki bilginle aydınlattığın için teşekkür ederim. Peki ben tapuyu direkt kendi üzerime geçirsem koşulu sağlar mıyım? Yada şu an gözükene göre kendim için toplayabileceğim tüm para 10 bin dolar civarı, tapuyla falan hiç uğraşmadan sadece 10 bin dolar göstersem yeterli olur mu?

    Bunun yeterli olup olmayacagina konsolos karar verecek; ama sanirim babaniz noter onayli bir mektup hazirlayip, vize almaniz durumunda bu gayrimenkulu nakite cevirecegini belirtebilir (yaklasik degerini de belirtmeyi unutmayin). Bu sekilde yaparsaniz sizin ustunuze olmasa da konsolosun bunu kabul etme ihtimali olur diye dusunuyorum. Ama bankada bir miktar para + bu mektup en iyi cozum olacaktir.


  • @caiagvok gerçeğe aykırı bu şekilde tapu beyanı yapmanızı tavsiye etmem, konsolosluk bu tarz işlemi muhtemelen farkedecektir, bunun yerine banka hesabınızdaki parayı yükseltmeniz veya Amerika'dan bir iş teklifini mülakata götürmeniz mülakatın seyrini tamamen değiştirebilir, maddi olarak çok fazla para gösteremeyecek arkadaşlara bu dönemde ingilizcelerini geliştirmelerini tavsiye ederim,banka hesabınızdaki para forum tavsiyesi olan 15 k nın altında olsa bile iş teklifi ve mülakatı ingilizce yapmak mülakatta işinizi çok kolaylaştıracaktır

    Public-charge rule kurallarının 2020 şubat ayında aktif olmasından sonra sadece mart mülakatlarının verileri elimizde olduğu için, mülakatta gösterilmesi tavsiye edilen para miktarı ve diğer etkenleri forumca formülüze edemedik, umarım executive order kararları durdurulur ve yeni DV2020 Mulakatlarıda görürsek dv2021 mülakatları başlamadan bir miktar belirlemiş olabiliriz


  • arkadaşlar geçtiğimiz haziranda sonucları acıklanan cekilişe kaç kişi katılmıs Türkiyeden ? Açıklandı mı ?

  • ⭐⭐⭐

    @cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    arkadaşlar geçtiğimiz haziranda sonucları acıklanan cekilişe kaç kişi katılmıs Türkiyeden ? Açıklandı mı ?

    Henüz açıklanmadı Cüneyt bey. Bir sonraki ay için bekliyoruz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Sono, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    arkadaşlar geçtiğimiz haziranda sonucları acıklanan cekilişe kaç kişi katılmıs Türkiyeden ? Açıklandı mı ?

    Henüz açıklanmadı Cüneyt bey. Bir sonraki ay için bekliyoruz.

    Vize bulteninde ulke ulke talihli sayilari yer alacak, bir de cekilise katilan toplam kisi sayisini bilecegiz...

    Ama ulke ulke cekilise katilan sayisini son 3 yil icin DOS'un bu yil yayimlamasini bekliyoruz.


  • Arkadaşlar merhaba.ben önceden Amerika da çalışmıştım ds260 formuna işyeri adres kısmına ülke yerine turkey yazmışım. Bir problem olur mu ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Tolgahan merhaba, formadaki adrese "USA" yerine "Turkey" yazıdığınızı anlıyorum. bu forumda ve telegram grubundaki bazı arkadaşların da başına gelmişti diye hatırlıyorum.

    büyük bir hata olarak algılanmamıştı ancak; bazı arkadaşlar da formunu açtırıp düzelttirdiler bu kısmı. adresin diğer kısımlarındaki bilgiler TR adreslerine ait olmayacağı için çok büyük problem olacağını zannetmiyorum lakin; içinizin rahat etmesi açısından formu açtırıp düzelttirebilirsiniz. 🙂


  • @gucarslan cevap için teşekkürler, forumu nasıl tekrardan açıyoruz bende kapalı işlem olmuyor. Formu actirmanin dez avantajı olur mu teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Tolgahan sorularınız cevaplarını ilgili başlıkta daha detaylı bulabilirsiniz.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari?page=1


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

87
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum