Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Work And Travel'da ek iş olarak delivery işi yapılabilirmi?

Work and Travel (WAT) Programı
9 4 3.6k 1

Benzer Başlıklar

  • 0 Oy
    2 İleti
    314 Bakış
    İnfoİ
    Up. Bilgisi olan aydınlatabilir mı?
  • 1 Oy
    2 İleti
    253 Bakış
    W
    @Görkem-Şendil normalde ABD vizesine sahip olanlar bazı ülkelerin transit vizelerinden muaf ancak sizin durumunuz sadece ABD sınırları içinde geçerli olan bi durum. Yani siz bu vizeyle transit aktarma yapmak isterseniz muhtemelen uçuş görevlileri uçağa binmenize izin vermeyebilir. En detaylı bilgiyi havayolu şirketinden alabilirsiniz deneyimlerinizi aktarmayı unutmayın.
  • 2023 WAT için iş seçimi ve pozisyon hakkında yönlendirmeler

    Work and Travel (WAT) Programı
    1
    0 Oy
    1 İleti
    340 Bakış
    L
    Herkese selamlar, bu yaz (2023) work and travel ile usa ya gitme planım yürürlükte devam ediyor fakat malum şartlar nedeniyle travel kısmını min e çekeceğim bir iş- pozisyon- yer tahmini oluşturmak istiyorum. İş seçim zamanı daha gelmedi, geldiği zaman da biraz hızlı olmak gerektiği için sizlere, bir bilen varsa ona danışmayı uygun gördüm. Bu baktıklarıma ek olarak sizin tavsiyeniz varsa yazarsanız çok iyi olur, herkes nasiplenir. Busser ya da serverlık üzerine daha önce verilen listede birçok iş bulunuyor. Bu pozisyonlar genellikle dave and busters da.. Busser (komi) ve server (garson) ücretleri, asgari hali olarak en az 2 kat fark var (busser daha yüksek)... Burada ilk merakım tip oranları nedeniyle mi bu fark var ve siz hangisini tavsiye edersiniz? (yapanlar varsa belirtirse sevinirim) olarak "dave n busters" da da önce çalışan var mı? nasıl geçti? sizin tavsiyeleriniz/önerileriniz nelerdir ve hangi eyalette yaptınız? Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Work And Travel (J1) ile ABD'ye gidip orada kalma yollari

    Taşındı Work and Travel (WAT) Programı
    36
    0 Oy
    36 İleti
    22k Bakış
    Batuhan Barutcu 0B
    Merhaba, Work and Travel sonrası Amerikada statü değişikliği ile kalmaya devam edenler ve bir şekilde green card alabilenlerin Türkiye'deki Üniversitelerine ne oluyor. Diyelim ki green card alamadık bu sefer Türkiye'deki üniversite hakkımız yanar mı?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

68

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum