DV2021 Bekleme Odası
-
@mydream evet olabilir.
-
@mydream Yanlış isme rağmen çıkmış olsaydı, evet o anlama gelirdi. Çıkmadığı için o anlama geliyor mu bilemeyiz.
-
Arkadaşlar merhabalar, biz primary occupation kısmında biraz takıldık, şimdi bizim asıl mesleklerimiz farklı, ama şuanda covid döneminde baska yerlerde çalışıyoruz. Primary occupation kısmına şuan çalıştığımız yeri mi yoksa asıl mesleğimizi mi yazmalıyız? Ayrıca da 16 yaşımdan beri oturduğum adreslerin çoğunu hatırlamıyorum. full adres mi yazmamız lazım şart mı yoksa şehir bölge bilgisi vermem yeterli olur mu?
-
@Burak-çırak Bana nedense pek olası gelmiyor. Aracı kurumun sizin adınıza başvuru yaparken doğru bilgileri girdiğininden emin misiniz? Umarım dediğiniz gibi olur.
-
@Arthur-Morgan Evet aslında hiç bir şey net değil. Kişi herhangi bir hatadan dolayı elendiğinde nasıl bir sonuç ekranı çıktığına dair kesin bir bilgimiz yok aslıda. Aslında bazı şeyler de saçma. Örneğin iki defa başvuru yaptığınızda elenirsiniz diyor. İyi de bunu önlemek çok mu zor? Kişi ya da kişi adına birileri tüm bilgilerle yeniden başvuru yapmaya çalıştığında "Daha önce bu bilgilerle başvuru yapıldı" uyarısı verip ikinci başvuruyu kabul etme ya da resim doğru değilse, bu resim standartlara uygun değil deyip başvuruyu devam ettirme.
-
Herkese merhaba; Bugün DS-260 formunu doldurmak için girdiğimde ''Your request cannot be processed at this time'' diye bir hata veriyor bilgisi olan vardı acaba?
-
@Çağatay-Akyazı E-Devlet üzerinden arama kısmını tarihçeli yerleşim adresleri yazarsanız oradan oturduğunuz tüm eski adresleri görebilirsiniz
-
@mydream Özellikle fotoğraf meselesinde haklısınız. Her seçilmediğimde "Acaba fotoğraf yanlış mıydı?" histerisine kapılıyorum, hem de fotoğrafçının çektiğini bir de kendim ölçülere göre kontrol ettiğim halde.
Bu yıl diğer yıllara ek olarak ilk submit ettiğimde sayfa yüklenmeme hatası verdi, tekrar doldurup submit ettim. Acaba 2 başvuru mu yapıyorum korkusu oldu bir de ama faydası olmadı :)
-
@Burak-çırak Bence araci kurum sizin ya isminizde yada dogum tarihinizde, giris yaparken bir yanlislik yapmislar. Submit yaptiklarindaki, basvurunuz yapilmistir ekran goruntusu veya ciktisi gerekli en dogru bilgiye ulasmak icin.
-
@eray keske sadece türkiye olsa da hepsini yazsam, ama 4 farklı ülkede ikamet ettim. oralarda da farklı adreslerde kaldım
-
@eray arada sırada o hata çıkıyor ne yazık ki sanırım yogunluktan dolayı
-
@Uğur-Sarıoğlu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese Merhabalar,
2 yıllık meslek yüksek okulu okudum sonrasında anadolu univ. açıköğretim 3. sınıf a geçiş yaptım ve bitirdim. (sınavsız geçiş hakkı vardı o zaman ) sonrasında açıköğretimi bitirdim. sonra yüksek lisans yaptım. e devlette mezuniyet durumumu görüntülediğimde sadece anadolu üniv. ve yüksek lisansım görünüyor. yüksek okul görünmüyor. ne yapmalıyım ? bu arada yüksek okul okuduğum yeri yaşadığım adresler kısmında belirtmiştim.sorulariniz icin su basligi kullanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari/
-
@TMMZ sayin @TMMZ cok haklisiniz, maalesef bilgiler yanlis girilmis... sayin @Burak-çırak maalesef secilmemissiniz bu yil...
Yalniz burada skandal bir durum var... Basvuruyu yapan araci sirket durumu sayin @Burak-çırak 'a caktirmamak icin kendisine yanlis bir ekran goruntusu gondermis gibi gorunuyor. Sanirim KCC ile konusuldugu ve 'baskalarinda da var' aciklamalari dogru degil...
Kimsenin gunahini almis olmayayim ama sayin @Sono yukarida belirtmisti virgulden sonraki boslukla ilgili problemi... Ben kullanilan font'tan dolayi olabilir diye dusunmustum (ki her web browser'in kendi ayarlari farkli...) fakat simdi tekrar bakinca isimdeki A ve K harfleri arasindaki bosluk ile soyisimdeki A ve K harfleri arasindaki bosluk farkli gorunuyor... Yani bu harfler ayni harfler, ayni font... sanki aralarindaki boslugun farkli olmamasi gerekiyor gibi geliyor bana, tabii bu isin uzmani arkadaslar yorum yaparsa daha iyi olur. Benimkisi sadece kucuk bir gozlem... Sanirim araci kurum ekran goruntusunu photoshop'layip sayin @Burak-çırak 'a gondermis...
-
@mydream insanlar farkli ulkelerde farkli resmi isimlere sahip olabilirler, dolayisiyla pasaportlarda da farkli isim ve soyisimleri bulunabilir. O nedenle sizin dediginiz gibi bir eleme gerceklesecegini sanmiyorum. Neticede iki isim de resmi isimler...
-
@mydream, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Burak-çırak Bana nedense pek olası gelmiyor. Aracı kurumun sizin adınıza başvuru yaparken doğru bilgileri girdiğininden emin misiniz? Umarım dediğiniz gibi olur.
Bu hatanin KCC'den kaynaklanma ihtimali dusuk diye dusunuyorum, sans eseri bir turkce kelime "Cirak" baska anlamli bir turkce kelime "cinar" olarak yazilmis...
-
selam millet ben daha bakmadım çıktımı çıkmadımı ne durumdayız bilmiyorum bir müddet daha bakmayacam gerçi çıksada çıkmasada farketmez her sonuca hazırlıklıyım. çıkmayan arkadaşlar üzülmesin seneye çıkar belki çıkan arkadaşlarıda tebrik ediyorum her şey gönlünüzce olsun.
-
@crazycells Ben de sizin gibi düşünüyorum. Sadece elde yeterince bilgi olmadığı için aracı kurumu hemen suçlamak istemedim. İşin en doğrusu sayın @Burak-çırak ın aracı kurumuyla Cinar soyadı ile ilgili olan durumu görüşmesi. Ve hatta KKC ile yapılan görüşmelerin bir kopyasını da istemesi, aksini ispat edememeleri durumunda da para iadesinin talep edilmesi yerinde olacaktır kanımca.
-
@mydream ben goruntunun tamamini paylasmadim ama sayin @Burak-çırak bana tam ekran goruntusunu gonderdi. Ekrandaki tum bilgiler DV2021'e ait, dolayisiyla bir basvuru yapildigini ve bir numara oldugunu biliyoruz... Sayin @TMMZ 'nin belirttigi gibi Cirak ile hata veriyor ama Cinar ile sonuc veriyor... Sanirim onlar da sonucu kontrol edip olumsuz oldugunu gordukleri icin sayin @Burak-çırak 'i oyaliyorlar. Zaten dosya numarasini unuttum diye isaretleyince soyismin hata verdigini Burak Bey de soyledi...
Benim de kendisine tavsiyem bu yil bir sey yapmasa bile gelecek yil bu kurumla calismamasi yonunde.
-
Bu ileti silindi! -
@mydream olabilir... ben goruntuyu yaklastirip ekran fotosu cekmistim ama bunun disinda da bir oynama var diyorsunuz sanirim? mumkundur... bana en problemli gelen sey A harfinin sag ve solundaki harflerle olan uzakligi... 3 harf ile yakin iken, 1 harf ile uzak... tam da uzak olan harf sonradan eklendigini dusundugumuz "K" harfi :) diger K harfinde bir problem yok gibi...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum