DV2019 bekleme odası
-
Eşim ve ben ilk defa başvurduk ve sonuç hüsran =( =( =( DV 2019 HAS NOT BEEN SELECTED
-
@maxximum Hayır bu ay sonuna doğru açılır. Takip edin. Her ne kadar bu sene geç dolduranlar normal sıralarında (veya uygun ilk ay) randevu alabilse de erken doldurmak iyidir. Bu formu doldururken acele etmemek zamana yaymak ve son gün submit etmeden son kez üstten geçmek faydalı olabilir.
-
@caglaror Teşekkür ederim.
-
@Orco34 @yalta @Kartal tebrikler arkadaslar!
@gc_dream DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
kim bu sansli hocam?
forumdan bir uye :) ayni zamanda DV2018 talihlisiydi ama numarasi cok yuksekti.
-
@crazycells @GC_dream Facebook'ta kendisi açıkladı.
-
@maxximum DS-260 formunun doldurulması ile ilgili Sayın @crazycells 'in imzasına bakabilirsiniz.
-
@calibraturbo DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaslar babama 2019 green card cıkmıs.Fakat süperkalifiye VE süper ingilizcesi olmasına ragmen ben gitmem diyor benimle kavga etti. Hakkını bana devredebilirmi.Çekilişe onu ben sokturdum. Hatta fotografıyla saatlerce ugrastım.Fakat bana çıkmadı. Şuan çok üzgünüm ve çok aglıyorum KESKE HAKEDENE CIKSA!!!!!!! Yarın amerikan elçiligine gidip durumu anlatsam yardımcı olurlarmı
maalesef hak devretmek mumkun degil.
-
@borat insallah Seneye size cikar...Evli oldugunuz icin Sansiniz daha fazla
-
-
@calibraturbo DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
benim yasım 29 arkadaslar bana ekmek yok ve babamın case number 2000 civarı. Bilgisi olup el atabilen arkadaslara hertürlü tesekkür ve minnet borcu ödenecektir
maalesef babaniz basvuruya devam etmeden ve mulakata gitmeden sizin vize almaniz mumkun degil.
duzeltme: sayin @crywolf34 'un da dedigi gibi 21 yas altindaki cocuklar sadece surece devam edebiliyor. Yani siz babanizin hakkindan da yararlanamazsiniz. Ancak babaniz vatandas olduktan sonra sizin icin basvuru yapabilir, bilginize.
-
@solita yas aldıkça cesaret azalıyor. Bakalım hayat bize ne gösterecek
-
@civil_engineer sen gelme ulan ayı dediler bana
-
@sawas belki haftaya çıkar😁
-
@crazycells teşekkürler
-
@borat size daha gencsiniz...Ben bile hala deva, etmekten bikmadiysam ;)
-
@kartal Evet yüksek case numaraları sıkıntı yaratabiliyor. Bu sene numara sırasına göre çağırıldı. Ds 260 formunu erken doldurmak pek bir işe yaramadı. Dediğim gibi forumda tüm süreçle ilgili bilgiler mevcut.Hatta baya detaylı şekilde mevcut.
-
@chemist benim numaram 5xxx şansım nasıl sizce?
-
@Kartal 5000 olarak düzelttin gayet iyi bir rakam, illaki sıra gelecek.
-
@vecihi beş binlerde, yanlış yazmışım
-
@kartal Valla 50binlerdeyse çok da bel bağlamadan süreci takip edin bence. Tabi ki yine de belli olmaz ne olacağı. Gecen senelerdeki istatistiklere bakıp kendiniz de bir kanıya varabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum