DV2022 Bekleme Odası
-
Şafak 327 ile herkese günaydın arkadaşlar, 2022 çekilişini kazanınca hangi eyalet ve şehirler var bakalım aklınızda ?? :)
-
@Captain-Bugulata sizi buraya özellikle mi gönderiyorlar buradakilerin sinirlerini zıplatmak için adam diyor 327 nasıl geçecek sen diyorsun nereye gideceksin sorduğun soruyu çekilişten önce 6 aydır konuştuk bence alacağın cevaplar eyalet ismi olmaz bence sorma artık sen soru
-
@ayvalik10 Dostum öncelikle sakin ol zaman sadece sana sana zor geçmiyor herkese zor geçiyor, hayal kurmak güzeldir iletişim kurmak daha güzeldir. 2022 bekleme odasında ne konuşulmasını bekliyorsun ? Matem havasına bürünelim, yas mı tutalım hep birlikte bu sayfada? Bu kadar psikolojik olarak tükenmiş durumdaysan ve bu üslup ile insanların yazdıklarını yargılayacaksan bence biraz greencard ile alakalı tüm ortamlardan kendini soyutlayıp unutman gerekir, bana ona şuna kızarak şu üslubu kullanman bence yersiz
-
@Captain-Bugulata daha geleli 2 gün olmuş önce forumda insanlar ne konuşmuşlar önce geçmişi oku sonra gel burada ahkam kes. Bu ay sonuna kadar matem havası olacak burada ondan sonra eylül gibi insanların dile getirmediği 2017 olayında ki olayın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bekliyor olacaklar o da olmazsa tekrar başvuru yapma telaşı başlayacak ondan sonra sorduğun soruya cevap yazarlar. 327 gün var daha ayrıca sne ne yapıcan nereye gideceklerini zaten geçmişi okursan herkesin nereye gideceğini öğrenirsin. Kalkıpta kimse sana eyalet sohbeti yapacak havası yok kimsenin bir de sen kimsin necisin kendini tanıttın mı 2 gün olmuş geleli. Bu insanların hayallerini umutlarını planlarını biliyor musun bilmiyorsun çekilişle ile birlikte bir anda puff oldu. Bazı insanlar hastalık derecesinde bağlı idi hiçbiri hakkında bilgin yok 2 gün oldu geleli ondan bence bırak ay sonuna kadar ses çıkarma ondan sonra yazarsın sorularını
-
@ayvalik10 haklısınız forumda yeniyim ama ve yeni insanlara yaklaşım tarzınınız çok hoşuma gitti sayın Fatih Bey, gözlemliyorum herkesi daha yeni olduğum için, tavrınızı da çekiliş sonuçlarının daha çok taze olmasına bağlıyorum problem yok ismimin Buğra olduğunu ve pozitif bir insan olduğumu bilmeniz yeterlidir hakkımda, kolay kolay kırılmam kafama takmam ve görüşlerinizi saygıyla karşılar hatalı bir davranışım var ise zaten revize ederim. Yeni bir ortama girince bu tarz yaklaşımlar güzel olmuyor ama zamanla sizlerde beni aranıza alırsınız veya almazsınız ama bundan sonra ben de buralardayım umarım herkesin gönlüne göre olur bundan sonraki süreç
-
@Captain-Bugulata, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayvalik10 haklısınız forumda yeniyim ama ve yeni insanlara yaklaşım tarzınınız çok hoşuma gitti sayın Fatih Bey, gözlemliyorum herkesi daha yeni olduğum için, tavrınızı da çekiliş sonuçlarının daha çok taze olmasına bağlıyorum problem yok ismimin Buğra olduğunu ve pozitif bir insan olduğumu bilmeniz yeterlidir hakkımda, kolay kolay kırılmam kafama takmam ve görüşlerinizi saygıyla karşılar hatalı bir davranışım var ise zaten revize ederim. Yeni bir ortama girince bu tarz yaklaşımlar güzel olmuyor ama zamanla sizlerde beni aranıza alırsınız veya almazsınız ama bundan sonra ben de buralardayım umarım herkesin gönlüne göre olur bundan sonraki süreç
siz sayin @ayvalik10 'a bakmayin, herkes gergin su an :) kendisinin uslubu biraz sert...
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Captain-Bugulata sizi buraya özellikle mi gönderiyorlar buradakilerin sinirlerini zıplatmak için adam diyor 327 nasıl geçecek sen diyorsun nereye gideceksin sorduğun soruyu çekilişten önce 6 aydır konuştuk bence alacağın cevaplar eyalet ismi olmaz bence sorma artık sen soru
Sayin @ayvalik10 , bekleme odalarinda bu sekilde sorularin sorulmasi bir problem degil. DV2021 talihlilerini bu odadan kovabilirsiniz ama sohbet etmeye gelen kisileri azarlamayin lutfen...
-
@Captain-Bugulata hoşgeldiniz aramıza inşallah hayallerinize bu sene kavuşursunuz
-
@go_to_usa hoşbuldum, umarım hepimiz bu sene kavuşuruz :)
-
.................
-
Yaşım 19 ilk defa başvuracağım.
Erken başlamak lazım :) -
@Old-Traveler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kimler var 2021 den. Eski yeni herkezlere selam olsun. Kimler kazandi şimdi ben takip edemedim saglık durumlari ve işlerim vardı. Bu arada ben hala bakmadım. Bakamıyorum. Bakmak ve Hay Bin Kunduz yazısını görmek istemiyorum. Fobi oldu valla.
Gecmis olsun. Bak bu arada abi. Kazandiysan sana da bir tören yapip bekleme odasindan gondeririz. Bizler bir sene daha ceza aldik mahpusluğuz buralarda.
-
Gecen senenin odasinda birkac paylasim ile ortak oldugum eyaletler sehirler serisinde bu yil bayragi devraliyorum. Bana da ugurlu gelmesi dilegiyle...
Ilk eyaletim New York. Ülkenin hatta dünyanın kalbi olan şehir "Asla Uyumayan Şehir" olarak nam salmış. Benim de resimlerini gördüğüm günden beri orada olmayı hayalettiğim New York...
-
@ibrahimasar Nedense hiç çekici gelmiyor bana. Gidip 3-5 gün takılıp kendi memleketime (California 😂) dönerdim herhalde.
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar Nedense hiç çekici gelmiyor bana. Gidip 3-5 gün takılıp kendi memleketime (California 😂) dönerdim herhalde.
Gezmelik zaten. San Diegocuyum ben de. O da California da. Hemseri sayiliriz. Sen neresindensin? 😁😁
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Gecen senenin odasinda birkac paylasim ile ortak oldugum eyaletler sehirler serisinde bu yil bayragi devraliyorum. Bana da ugurlu gelmesi dilegiyle...
Ilk eyaletim New York. Ülkenin hatta dünyanın kalbi olan şehir "Asla Uyumayan Şehir" olarak nam salmış. Benim de resimlerini gördüğüm günden beri orada olmayı hayalettiğim New York...

O zaman FL-Orlando'da benden gelsin =)
-
O zaman FL-Orlando'da benden gelsin =)
orlandoyu floridayi tampayi @Rhonster e sor sen. Işınlama makinasi olsa makinanin ısınmasını beklemeden binip giderdi 😂😂
-
@ibrahimasar İçinden diyesim geldi de neyse, tutayım kendimi 😂
LA ve civarı diyelim 🤞🤞 😁
-
ee hadi uğur getirsin o zaman abi👏👏👏benim şehrimle başlamışsın🤗demekki bana da uğur getircek😀
-
Umarım uğur getirir sanada, lütfen yap çok faydalı ve eğlenceli geçiyor böyle şeyler 🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum