DV2021 Bekleme Odası
-
Orjinal H2-B vizesi ile işçi çalıştıran amerikan şirketlerinin listesi de bu linkteki sayfanın en altında :))
-
herkese merhaba
bu yıl 3.yılım ve kazanamadım.
kazananları tebrik ederim başarılar -
@nazli-karatay, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
https://s4.dosya.tc/server11/te9snw/Amerikada_H2B_VIZESIYLE_ISCI_CALISTIRAN_SIRKETLER.rar.html
Çok teşekkürler :) ben kesinlikle bakacağım buna
-
ilk katılışta şans yüzümüze güldü. hadi bakalım hayırlısı olsun herkez için.
- you have been randomly selected!
-
@Burak-çırak, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells var ekran görüntüsü elimde. @go_to_usa ve tüm seçenekleri denedim..
Halen aynı hatayı alıyorum.. aracı kurumda alıyor bu hatayı kentucky ile görüşüyorlarmış.pandemi ve diğer sokak olayları geciktirmiş veya atlamalarına sebep olmuş olabilir diyorlar.. nasıl çözülür sizce ? daha önce böyle bişi gelen varmı başınaDostum bendede aynı şey oldu, ve hala giriş yapamıyorum :) bu senlik birşey değil neticede elden bişey gelmediği için fazla düşünmemen daha sağlıklı olur diyebilirim. bu arada önceki seneleride araştırdım malum yine aynı şeyi yaşayan insanlar olmuş malesef. Lakin ben de artık hiç takmıyorum bile akışına bıraktım.. :) vallahi bu yanke'lerin ne yabacağı belli olmaz..! kısacası girerse ekime kadar tarihi var..! girmezsede ne yapayım. Ne diyeyim, dilerim ihtiyacı olan birine gidiyordur bizden çaldıkları umut. :)))
-
Merhabalar bende kazananlardan biriyim bende buradayım ve sıralamamda 23 bin
-
Herkezler selam olsun. Kimler kazandi şimdi ben takip edemedim saglık durumlari ve işlerim vardı. Bu arada ben hala bakmadım. Bakamıyorum. Bakmak ve Hay Bin Kunduz yazısını görmek istemiyorum. Fobi oldu valla.
-
@cagdasyuruk, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ilk katılışta şans yüzümüze güldü. hadi bakalım hayırlısı olsun herkez için.
- you have been randomly selected!
tebrik ederim hayırlı olsun
-
@mhmmdkvnci, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhabalar bende kazananlardan biriyim bende buradayım ve sıralamamda 23 bin
tebrik ederim hayırlı olsun
-
@Old-Traveler, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkezler selam olsun. Kimler kazandi şimdi ben takip edemedim saglık durumlari ve işlerim vardı. Bu arada ben hala bakmadım. Bakamıyorum. Bakmak ve Hay Bin Kunduz yazısını görmek istemiyorum. Fobi oldu valla.
geçmiş olsun. umarım şimdi iyisinizdir.
-
@fetihy Teşekkürler daha iyi günlerim olmuştu. Daha da iyi olacağım inşallah.
-
@fetihy Teşekkürler daha iyi günlerim olmuştu. Daha da iyi olacağım inşallah.
iyi olmanıza sevindim. inşallah çekilişi de kazananlardan olursunuz :)
-
@fetihy Amin. Sanırım yarın bakacağım artık. Korkunun ecele faydası yok.
-
@gokayK, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@nazli-karatay, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
https://s4.dosya.tc/server11/te9snw/Amerikada_H2B_VIZESIYLE_ISCI_CALISTIRAN_SIRKETLER.rar.html
Çok teşekkürler :) ben kesinlikle bakacağım buna
Bak gardaşım, kesinlikle bak hem de... firmaların web sayfasından "career" kısmına yaz... :)) yol uçak parana kadar yolluyorlar... Ah biraz genç olaydım :)) Wisconsin eyaleti Milwauke kentinin Michigan gölüne nazır kıyılarını gezdim az önce... Ahhhhh ah... Biraz genç olaydım :((
-
Arkadaşlar şuradaki iş ilanlarında "kaldırma mühendisi" diye bi ilan var... Benim anladığım bildiğin kepçe operatörü... Saatlik ücret 51,10 $ !!! Muhammet Karacadağ'a (Namıdiğer Muhtaradana) gitmek nasip olsa paraya para demeyecek, resmen dolar diyecek :)) Hakkında hayırlısı olsun herkesin bakalım :))
https://www.flychicago.com/community/employment/Pages/default.aspx -
Arkadaşlar herkese merhaba, yeni katıldım aranıza
-
Bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim. Amerikadaki sivil hava alanlarının statüsü ne? Nereye bağlı? Eyalet-Belediye yönetimine mi yoksa bizdeki DHMİ gibi bi oluşum mu var? Ordu (Hvkk) da yıllarca uçak çekmiş, havaalanı araçlarını kullanmış bi insanın özel yetenek vizesi ya da h2b vizesi ile iş bulma olasılığı nedir? (Ayrıca Motorlu Araç Tamir Teknisyeni ve AÖF Tarım okumuş biri olarak) Halihazırda Amerikada yaşayan arkadaşlar konuyu bi yeşillendirse de bilgi sahibi olsak :)) Sayın crazzycells sizin bi bilginiz varsa ilk siz yeşillendirin lütfen :))
-
@2021AS, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Hoşgeldin gardaşım. Kazananlardan mısın, kaybedenler klübünden mi? :))
-
@2021AS, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
maalesef bu sekilde kullanici isimlerine izin vermiyoruz, kendinize ozel bir isim secmeniz gerekiyor...
su iletiyi inceleyip yeniden uye olabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/post/72895
-
@fetihy Amin. Sanırım yarın bakacağım artık. Korkunun ecele faydası yok.
Aynen öyle bakıp kurtulmak en doğrusu olacaktır :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum