@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@fetihy Amin. Sanırım yarın bakacağım artık. Korkunun ecele faydası yok.
-
@gokayK, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@nazli-karatay, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Çok teşekkürler
ben kesinlikle bakacağım bunaBak gardaşım, kesinlikle bak hem de... firmaların web sayfasından "career" kısmına yaz... :)) yol uçak parana kadar yolluyorlar... Ah biraz genç olaydım :)) Wisconsin eyaleti Milwauke kentinin Michigan gölüne nazır kıyılarını gezdim az önce... Ahhhhh ah... Biraz genç olaydım :((
-
Arkadaşlar şuradaki iş ilanlarında "kaldırma mühendisi" diye bi ilan var... Benim anladığım bildiğin kepçe operatörü... Saatlik ücret 51,10 $ !!! Muhammet Karacadağ'a (Namıdiğer Muhtaradana) gitmek nasip olsa paraya para demeyecek, resmen dolar diyecek :)) Hakkında hayırlısı olsun herkesin bakalım :))
-
Arkadaşlar herkese merhaba, yeni katıldım aranıza
-
Bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim. Amerikadaki sivil hava alanlarının statüsü ne? Nereye bağlı? Eyalet-Belediye yönetimine mi yoksa bizdeki DHMİ gibi bi oluşum mu var? Ordu (Hvkk) da yıllarca uçak çekmiş, havaalanı araçlarını kullanmış bi insanın özel yetenek vizesi ya da h2b vizesi ile iş bulma olasılığı nedir? (Ayrıca Motorlu Araç Tamir Teknisyeni ve AÖF Tarım okumuş biri olarak) Halihazırda Amerikada yaşayan arkadaşlar konuyu bi yeşillendirse de bilgi sahibi olsak :)) Sayın crazzycells sizin bi bilginiz varsa ilk siz yeşillendirin lütfen :))
-
@2021AS, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Hoşgeldin gardaşım. Kazananlardan mısın, kaybedenler klübünden mi? :))
-
@2021AS, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
maalesef bu sekilde kullanici isimlerine izin vermiyoruz, kendinize ozel bir isim secmeniz gerekiyor...
su iletiyi inceleyip yeniden uye olabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/post/72895
-
@Old-Traveler, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@fetihy Amin. Sanırım yarın bakacağım artık. Korkunun ecele faydası yok.
Aynen öyle bakıp kurtulmak en doğrusu olacaktır

-
@crazycells mail attım dönüş yaparsan sevinirim...
-
@Tayfun-Çağır - aynı şey olduğu konusunda aracı kurumdan da bilgi aldım varmış bir sürü başvuru yapanda.. hakkımızda hayırlısı bide tek atışta çıkarsa bana tadından yenmez

-
Bildirimi kapatmıştım ama alışmışım bu odaya yazmaya:))) yeni eklenen herkese öncelikle hayırlı olsun diyorum, buyılki gibi herkesin case numberi current olur inşallah
@asilelif hanım size aşırı sevindim umarım amerikada çoook mutlu olursunuz
️ -
@gucarslan hayırlı olsun öncelikle bir sorum olacak umarım yanlış anlamazsınız, uzun süredir başvuruyorsunuz. Diğer yıllarıda bi düşünürseniz kendinizi en hazır hissettiğiniz yıl bu yıl mıydı. Endişesiz, acabasız olarak..
Çünkü ben bu duruma çok inanıyorum. Maddi olarak doların şuanki haline bile direnebilecektik o açıdan hazırlıklıydık ama ne biliyim... Yani bize bu sene çıkmadı bence inanç eksikliği yaşadık kimi zaman umut bende çoktu ama ümitsizlikte bi okadardı... eşime bakıyorum daha tr de işlerimiz var bitmedi etmedi geyiği yapardı, tam %100 inançlı değildi green carda. Nedendir anlamadım ertelemeden önce bi heyecanımı yitirmişti, sonra ertelenmesi falan derken bende 1 ay nerdeyse foruma bakamadım çıktı card kafamdan.. sonra dedim kendime aaa sen bu işi meşgulken unutuyosun... vs vs buna benzer şeyler ve sonuç zaten manevi olarak hazır değildik o yüzden bu sene çıkmadı kapısına çıkarttı beni..
-
@Burak-çırak, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ulasmamis maalesef, su adresi yazdiginiza emin olun lutfen: [email protected]
-
@ahsenaydgdu çok teşekkür ederim umarım canı gönülden isteyen tüm arkadaşlarımıza çıkar
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Burak-çırak, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ulasmamis maalesef, su adresi yazdiginiza emin olun lutfen: [email protected]
Evet, biraz once geldi, server'larda gecikme var sanirim...
fakat dediginiz gibi ilginc bir durum var, numaraniz hata veriyor... ben de yanlis girdigimi dusunmuyorum...
size tavsiyem "Forgot Confirmation Number" bolumunu denemeniz... bu bolume kisisel bilgilerinizi girip sorgulayin... acaba ayni numarayi mi verecek...
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gucarslan hayırlı olsun öncelikle bir sorum olacak umarım yanlış anlamazsınız, uzun süredir başvuruyorsunuz. Diğer yıllarıda bi düşünürseniz kendinizi en hazır hissettiğiniz yıl bu yıl mıydı. Endişesiz, acabasız olarak..
Çünkü ben bu duruma çok inanıyorum. Maddi olarak doların şuanki haline bile direnebilecektik o açıdan hazırlıklıydık ama ne biliyim... Yani bize bu sene çıkmadı bence inanç eksikliği yaşadık kimi zaman umut bende çoktu ama ümitsizlikte bi okadardı... eşime bakıyorum daha tr de işlerimiz var bitmedi etmedi geyiği yapardı, tam %100 inançlı değildi green carda. Nedendir anlamadım ertelemeden önce bi heyecanımı yitirmişti, sonra ertelenmesi falan derken bende 1 ay nerdeyse foruma bakamadım çıktı card kafamdan.. sonra dedim kendime aaa sen bu işi meşgulken unutuyosun... vs vs buna benzer şeyler ve sonuç zaten manevi olarak hazır değildik o yüzden bu sene çıkmadı kapısına çıkarttı beni..
ilk olarak çok teşekkürler, umarım herkesin umut ettiği ve beklediği her neyse gerçekleşir.
bizim durumumuza gelirsek.. ben bir süre amerika'da yaşamış, ssn almış biriyim. bu süre zarfında çok fazla arkadaşlıklar ve anılar biriktirdim. sonrasında yine gitme şansım oldu. ardındna eşmle birlikte gitmeye başladık. evlenmeden önce (5 yıl önce yani) hep şahsen başvurumu yapar beklerdim. elbette insanın içinde bir umur oluyor ama yalan yok her defasında "has not been" ifadesini görmekten de bıkmaya başlamıştım. eşim çok falza istemiyordu ilk başlarda. hatta fotoğrafını çekerken her sene mırın kırın ederdi
bu sefer de yalan yok öyle oldu. yahu "11. senen, adamlar artık vermeyecek bize zorlama" dedi ve öyle çektirdi fotoğrafını.ardından başvurumu her zamaki gibi yapıp gönderdim. ne gariptir ki bu sene cidden aklımdan çıktı. bunun sebebi iş yoğunluğumu, yoksa malum virüs mü bilmiyorum ama cidden aklımdan çıktı. (eşimin hiçbir zaman aklında değildi zaten)
2020 malum bütün dünya için felaketlerle, saçma sapan şeylerle geçip duruyor; durmak bilmeden hem de. bizim için de enteresan bir şekilde güzel gelişmelerle başladı. eşim uzun süredir beklediği terfiyi aldı, ben hakeza beklemediğim şekilde farklı alanlarda güzel haberler aldım. maddi ve manevi olarak hiç beklemediğimiz pozitif gelişmeler oldu. bu haberi öğrendiğimizde de ilk olarak inanamadık açıkçası. özellikle de ben.. çünkü senelerdir bu ekranın gerçek olup olmadığını bile düşünür olmuştum.
ez cümle, herhangi farklı bir düşünce içine girmeden hayatı sanırım olduğu gibi yaşamak önemli. manevi olarak istemek insanı rahatlatan bir şey olsa da mutsuz da edebiliyor. bunun inanç ya da inançsızlıkla alakası yok. yaratılış olarak eksik olan duyguları din vb. dogmalarla kapatma ihtiyacı kişinin benliğinde varolan bir durum. eğer öyle olmasaydı hiçbir dini öğretiye meyli olmayanlara çıkmazdı bu şans.
tavsiyem, her sene olduğu gibi başvurunuzu yapıp seyrine bırakmak her şeyi. karmaya inanmak mesela.. iyilik yapanların iyiliklerle karşılaşması felsefesi gibi. içinizi ferah tutmak, olumlu düşünmek, hayal kurmak vb. durtüleri kesinlikle aksatmamak. zamanı bu seneymiş diyoruz biz. belki de sınanma sıramız bunda. çünkü senelerdir beklediğimzi haberleri, terfileri, maddi ve manevi gereksinimleri elde etmişken bunca yıl savaştığımız şans kapımıza yine aynı sene geldi.
forumda yazdım ama yine yazmakta beis görmüyorum;
yaratan, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurtmazmış kuluna. o yüzden içiniz rahat olsun. unutmayın, her şey gitmekle başlar ve her şey yolculuktan gelir.sevgiler
-
Sayın @asilelif Tebrikler bundan sonraki süreçleride sorunsuz geçmenizi dilerim

-
Merhaba 2005 yılında yaşadığım bir sorun nedeniyle bi şahısla mahkemelik olduk. Hakim ikimizede 7 gün hapis cezası verip 120 tl para cezasına çevirdi.<br>
Konunun üzerinden 15 yıl geçtiğinden dolayı adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydında herhangi bir kayıt gözükmüyor.<br>
Yalnîz mahkeme dosyası e devlet üzerinden baktığımda UYAP kayıtlarında gözüküyor.<br>
Bu durumda Ds260 formunda herhangi bir suçtan hüküm veya hapis cezanız var mı?sorusuna evet mi demek lazım yoksa arşivli adli sicil kaydında herhangi bir şey olmadığı için hayır mı denmeli?<br>
Teşekkürler... -
@crazycells -- bende üstteki cevabınızı görüp bir daha mail atmıştım...
Tamam teşekkürler deneyeceğim...aracı kurumdan da bilgi bekliyorum onlarda araştırıyor.
-
@ibrahimasar merhaba, ben de sizin çekiliş sonucunuzu merak ediyordum, hakkınızda hayırlısı olsun, DV2022 için şimdiden başarılar dilerim

Benzer Başlıklar
117
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k