DV2019 bekleme odası
-
-
Arkadaşlar bilgilerimi girip onaylıyorum Enter entrant ınformation yazıyor neden ?
-
-
Bigilerimi giriyorum sessions time out .. yazıyor bu arada site gayet hızlı
-
Yok cikmadi, hayirlisi diyelim. Kaldi 364 gun :)
-
Arkadaşlar bilgilerimi girip onaylıyorum Enter entrant ınformation yazıyor neden ?
-
@jesus-christ bende çok üzüldüm,eşimde :( aynen dediğin gibi vardır bir hayır.belki doğru zaman ve yer değildir bizim için.dualarım seninle kardeşim inşallah sana çıkar hayatın kurtulur inşallah.
-
@ocolletta-toros DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Ya gerçekten anlamıyorum akil verin ya. Aylardan beri hayal kuruyoruz, evlere bakiyoruz, arabalara bakiyoruz, gidince berde yasayacagimiza bakiyoruz, saatlerce youtubedan video izliyoruz ama cikmiyor arkadas cikmiyor ya. Ben dunyada dogdum ve amerikada yasamak istiyorum, niye beni engelliyorlar ya niye ? Yani gercekten hic bu kadar dolmamistim aglamak istiyorum ciddi anlamda diyorum aglamak istiyorum.
@ocolletta-toros Henuz cikammis iken bu kadar umutlanmisiniz. Benim durumumda olsaniz ne yapardiniz acaba? 2 defa isveren sponsorlu H1-B basvurum lotoda secilmedi (H1-B ye de loto geldi cunku basvuru sayisi son yillarda cok artti). DV2018'de Green Kart kazandim fakat case number 28bin'ler de oldugundan gene gidemiyorum. :) DV2019 ise husran. En iyisi "bosver" demek.
-
-
Kimse yardım etmeyecek mi ?
-
2 kişiyiz olmadı... Şafak 364
-
Bende de +2 has not been selected hadi hayırlısı
-
@onurd bilgilerimi unuttum de öyle dene .
-
Ulan öyle bir zoruma gidiyor ki. Sinirden dağı taşı parçalayasım var. Sen otur şafak say random veya her ne şekilde seçiyorlar ise elin gitmeyecek öküzüne çıksın bana çıkmasın. Şeytan diyor al turist vizesini git amk yerine bi daha gelme. İşin kötü yanı şu forumda kendimi de geçtim sevdiğim bi tane adama çıkmadı.
-
Has not been selected +2 😪
-
@onurd merhaba sırf sana yardımcı olmak icin üye oldum. Case numarandaki 2019 dan sonra eğer sıfır var ise ordunun O ‘su ile dene olmadı numaramı unuttuma tıkla.
-
Çok üzgünüm sevgili dostlar. +2 Has not been selected :( Hayırlısı ne ise o olsun dedim ve olmadı demek ki ailemi de borca girerek zor duruma sokmayıp daha fazla para biriktirmem gerek.
Hepinizin canı sağ olsun. Umarım sonraki senelerde çıkar ve ben inanıyorum. Ekim ayınca görüşmek üzere... -
@onurd DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Kimse yardım etmeyecek mi ?
Sari renkte: Warning: The information entered is not valid. uyarisini aliyorsaniz bilgileri hatali giriyorsunuzdur baska bir ihtimal olamaz.
Enter Entrant Information zaten bilgilerinizi girmek icin actiginiz formun basligi.
-
@SansizSansli size çıktımı ?
-
@hsndmn gitmeyecek birine çıktığını nereden biliyorsunuz ? şafak sayıldı diye herkese çıkması mı gerekiyor? ayrıca üslubunuza lütfen dikkat edin küfür ,hakaret bu ortama yakışmıyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum