DV2022 Bekleme Odası
-
İlk baş vurumda kazanamadım.Umarım ikincide kazanırım.Bunu gerçekten isteyen herkese gönülden başarılar diliyorum. Ne olursa olsun umudunuzu kaybetmeyin :)
-
bu çekilişle alakalı tecrübe kazandıkça beklentiyi çok yukarılara çıkarmamak gerektiğini daha iyi öğreniyoruz..her sene zamanı geldiğinde başvurumuzu yapacağız çıkarsa ne mutlu çıkmazsa hayatın sonu değil..sonuçta öyle veya böyle bu ülkede kaldığımıza göre başvurumuzu yapalım dursun kenarda.. ya çıkarsa :)
-
@anesthetic bende 2 senedir başvuruyorum.. aynı boşluğu geçen senede bu senede baya yaşadım ama yapacak bir şey yok, yaşamaya devam
-
hatta geçen sene tek yolun greencard olmaması gerektiği üzerine çok kafa yordum ama diğer yolların çok meşakkatli olduğu kesin
-
bu seneki totemim daha az aktif olmak gecen seneye bakarak... ikinci senem oldu ve kazanamadım, üzdü beni biraz acikcasi.. hem her ülke icin ayrı bi kontenjan vardır ve ben almanyada kontenjanindan katılıyorum, yinede cikmadi.. bakalım nasıl olucak ileriki sene icin
-
Arkadaşlar Ankara'daki Konsolosluk ne zaman açılacak bilen var mı?
-
@İrem-Özbey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar Ankara'daki Konsolosluk ne zaman açılacak bilen var mı?
1 Temmuz diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin beni
-
@byhero, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu sene bana çıkmadı çok şükür çıksa bile gidemeyecektim
Paramız yok. :( Ancak seneye amerikaya gitmekten vazgeçtim. 35.000 euro verip maltadan ev alacağım. malta vatandaşı olunca tüm avrupada oturma ve çalışma izni alabiliyorum. amerika ingiltere kanadaya vizesiz girebiliyorum. Grenn card benim için bitmiştir.Paran yoksa 350.000 Euro ile nasıl ev alacaksın Allah aşkına... GC çıkarsa gösterecek 15 bin doların yok ama ev alacak 350 bin Euro var 😂
-
Ben genelde şanslı biri olduğumu düşünürdüm. Öyleyimde aslında hep dört ayağımın üstüne düşerim ama şunu unutmuşum çekiliş gibi şeylerde hiç bir zaman kazanmadım. En basitinden küçükken dondurmada cipste hiç bedava çıkmadı. Bi iki kredi çektim faizli, ödediğim faiz kadar da biryerlerden çıktı hep o para. Saçma sapan üzerimde bir el var gibi beni haram yemekten alıkoyan. Ama öyle böyle bir şekilde çıkmaya çalışacağım dışarıya. Burada çok bunalıyorum artık.
-
Bide çok üzülürüm sanıyordum, yedi çeyrek gibi öğrendim yedi buçukta uyudum iki saat halbuki öğlen uyanmıştım 😅 ben stresi üzüntüyü uykuyla atabiliyorum galiba. uyandım üstüne umudunu kaybetme izledim sabaha karşı beşte uyudum biraz düşündüm ettim ama bugün normale döndüm. Ama bir yıl daha bekleyecek değilim üzerimdeki lanet bana hiç bir zaman çekilişte bir şey kazandırmayacak. Ben gayretin ekmeğini yiyenlerden olacağım her zaman artık şanslı falan olduğuma da inanmayacağım. Şanslı olsaydım bulunduğum konumdan memnun olduğum bir hayatım olurdu.
-
Bu Yıl bu kadar az kişiye çıkması beni şaşırttı. Çünkü Passaport şartından haberi olmayan veya Pasaport unu yetiştiremeyen çok fazla insan oldu. Ülkemizdede yaşam şartlarının gün geçtikçe zorlaştığını düşünürsek. 2022 Green Carda dahada fazla kişinin başvuracağını düşünürsek. Herkesin de artık Passaport şartından haberdar olduğunu ve önlemini alacağını düşünürsek. 2022 de çıkma ihtimali bence daha da düşük olacaktır. Yazdıklarımı kimsenin moralini bozmak için yazmadım yanlış anlaşılma olmasın. Sadece gerçekten isteyen kişiler olarak farklı yollar bulmaya çalışmamız gerekebileceğini anlatmaya çalışıyorum.
-
@Zeki geçen yıl kaç kişiye bu yıl kaç kişiye çıktı ki? Ama bir paylaşım gördüm hatta paylaşayım arkadaşlar içeriğine siz bakın ama resmi rakamlar açıklandığında öğreneceğiz kaç kişiye çıktığını bu yıl
ve kesinlikle katılıyorum arkadaşlar eğer gerçekten istiyorsanız farklı yollar deneyin evlilik öğrenci olarak gitmek gibi... Senede bir kez oluyor ve çoğu insanın yılları eskiyor... Böyle bir şeye bel bağlanmaz..
-
@Zelene 6 aylık şuan ama başvurulara kadar 10 aylığı geçecek pasaportla ekliyor muyuz okadar küçük bebeği tam bi bilgim de yok
-
@bidünya hahaha teşekkür ederimm bu yılda onun şansına başvurmuştum annesinin şanssızlığını aldı sanırım 😂
-
@haymatlos_ umutlandıran şey doların artışından ve amerikanın şuan karışık olarak bizlere yansıtılmasına bağlı olarak belge göndermeyeceklerin olması umudu 😂
-
@ahsenaydgdu yok ya öyle değildir o:grinning_face_with_sweat:
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene 6 aylık şuan ama başvurulara kadar 10 aylığı geçecek pasaportla ekliyor muyuz okadar küçük bebeği tam bi bilgim de yok
Siz kendi adınıza başvuru yaptığınızda bebeğinizi ekleyebilirsiniz çocuk için pasaport zorunluluğu yok. DS-260 formunu doldururken lazım olacak. Şuan da bizde DS-260 formunu doldurmuyoruz 🥺
-
@ibrahimasar 53 yaşında bir abiye çıkmış facebookta gördümm oğlum ve gelinime çıkmadı diyor 😭
-
yerimizi aldık :call_me_hand_light_skin_tone:
-
@ahsenaydgdu kaçıncı basvurusuymuş?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum