DV2021 Bekleme Odası
-
-
@Muhtaradana @crazycells bizim case number 37xxx, bundan yüksek bildiren oldu mu?
-
Bu ileti silindi! -
@Muhtaradana Abi geçen sene herkes site çöktü diye giremiyordu bugün 7'den itibaren site açılmış ve herkese hemen Has Not Been Selected yazısı çıktı, site açılsın diye beklemedik bile hemen o yazı çıktı
-
@fetihy Teşekkürler, inşallah diyelim...
-
@Harun11 Tam olarak nereye giremiyorsunuz siteye mi?
-
Bu ileti silindi! -
Yine E vize turlerine kaldık yahu. Yine tanri bizi kayırmadi. Oooo My God.
-
https://dvprogram.state.gov/ESC/(S(akqyn5v0mdr2hczdlsaloolv))/CheckStatus.aspx
bu link üzerinden siteye girin
kutucukları doğru yazın 2. kısımda soyadınızı büyük harf ve ingilizce doldurun örneğin: ŞAHAN olanı SAHAN olarak -
@islek, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Muhtaradana @crazycells bizim case number 37xxx, bundan yüksek bildiren oldu mu?
surayi doldurmaya baslayabilirsiniz:
-
@islek benimki de 33xxx lerde inşallah bir sorun olmadan cagiriliriz

-
Bu ileti silindi! -
@yigitgumus, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
selamlar herkese arkadaşım kazanmış biraz önce kontrol etti numarası 33bin sizce iyi bir rakam mı bu current olur mu ? @crazycells
tebrikler! arkadasiniz su konuyu okuyup sureci anlasin, henuz bir sey soylemek icin erken:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari/
-
@islek, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Selamlar, 3. başvuruda eşime çıktı ancak case number 37 binlerde. Hayırlısı diyeceğiz artık
tebrikler
hayirli olsun... -
Ben hala bakmadım, sitede sorun var mı? Korkudan bakamıyorum

-
@niyans Bu sene çoğu kişi rahatça girdi, girin bakın

-
@Ldoroglu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Baya kişiye çıktı sanırım yoksa geçen senede forumda bu bu kadar çıkan kişi varmıydı?
Herkes gibi ben de merak ediyorum ama herkes kontrol etmedi henuz sanirim...
Yarin hesabi yapariz
Gecen yil halihazirda forum uyesi olanlardan 9 ya da 10 kisi talihli olmustu, bu yil bence de daha fazla kisi oldu...
-
....................
-
@Eres-Boss, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba herkese iyi akşamlar case 18xxx kazanamayan arkadaşlar umutlarınızı yitirmeyin. Umarım herşey gönlünüzce olur
tebrikler

-
Merhaba forumda yeniyim herkesin gönlünce olmasını diliyorum. Sonuca daha bakamadım. Bakmaya niyetlenince kalp atışlarım hızlanıyor. Bu 2. Başvurum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum