DV2021 Bekleme Odası
-
@mehmet-JS, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Uzun uğraşlarla baktım Aslında cesaretimi de toplamıştım ama yine ÇIKMADIIIII🤬🤬🤬
Neyse umut kaybetmeden seneye tekrar diyelim.Sağlık olsun
-
-
-
Kazanıp da diploması olmayan, eşi sıkıntı çıkaran, "ay oralarda da olaylar var şimdi bilmem ki" diye mırın kırın edenlere içimden söylediğim sözleri burada yazsam siteden atılırım muhtemelen.
-
Maalesef 3 de 0 cektik.
-
İlk başvuru olumsuz seneye artık nasipse
-
Linc etmeye çok meraklı insanımız ya :=) adam giderim diye başvurmuştur fikri değişmiştir olamaz mı? Hak gaspı falan yok bir sürü yedek var zaten o gitmezse bi sonrakinden devam ediyo.
-
@pelinbeyazkaya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@stardium ilk okulda bazı tipler vardı sınavdan 90aldiklari halde üzülüp ağlardı 100almadi diye, uyuz olurdum. Şu an bu durumun farklı bir versiyonunu yaşıyorum resmen. Hatta daha adaletsizi🤦
Çıldırmamak elde değil gerçekten.
-
@fifadan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bana çıktı 2000lerde ama sevinemedim bile lise mezunu değilim mesleki diplomamda yok. Bir umut çaresi bulunur diyorduk ama sanırım cuvalladik
Su konuyu okuyup, hizlica "acik lise diplomasi" konusunu arastirmalisiniz...
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2587/green-card-çekilişi-başvuru-şartları
-
@kundekari, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Linc etmeye çok meraklı insanımız ya :=) adam giderim diye başvurmuştur fikri değişmiştir olamaz mı? Hak gaspı falan yok bir sürü yedek var zaten o gitmezse bi sonrakinden devam ediyo.
Olamaz kardeş. Olursa da onun adının ne olduğunu herkes biliyor sen kafana takma.
-
@Passion, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Kazanıp da diploması olmayan, eşi sıkıntı çıkaran, "ay oralarda da olaylar var şimdi bilmem ki" diye mırın kırın edenlere içimden söylediğim sözleri burada yazsam siteden atılırım muhtemelen.
evet, icinizde kalsin lutfen :)
-
HAS NOT BEEN SELECTED yazısı bir süre sonra değişiyor mu ? :) Hala umudum var, inanamıyorum :'(
-
@sanfransisco45 TEBRİKLER
-
benim pc siteye girmiyor nasıl girebilirim
-
@Ayvaz-Azizov, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bu yıl 10 kişiye başvurdum hiç birine çıkmadı. Ben ilk başvuruda sadece anne babamı yazmıştım daha o zaman lisede okuyordum, daha sonra ben kendimi de yazmaya başladım ve geçen yıl 3 başvuruda kazandım, her yıl 4-5 kişiye başvuruyordum ama çıkmıyordu hiç birine.
Biz hiç üzülmeyelim hocam artık 😊
-
@JohnColt, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
HAS NOT BEEN SELECTED yazısı bir süre sonra değişiyor mu ? :) Hala umudum var, inanamıyorum :'(
Uzun süre baksak telepatiyle değiştirebiliriz belki yazıyı :D Ben de inanamıyorum şaka maka, insan üzülüyor :/
-
ilk başvurumdu açıkçası kazanacağımı pek sanmıyordum kendimi hazır hissediyordum üzülmem diyordum kendi kendime ama yinede o has not been selected yazıcı feci koydu
-
Her hangi bir kadroya yerleştirilemediniz yazısıyla aynı bu zıkkım galiba
-
@crazycells spesifik bişey soracam sanırım 2017 de oldu tekrar çekiliş açıklaması gibi bunun bir şartı varmıydı yani ne oldu da oldu bilginiz var mı
-
@Selim-Kocer hangi bölüm mezunusuz hocam ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum