DV2022 Bekleme Odası
-
@FreeWoRLD Biri de yazmış ''koskoca Ameriga beni almıyorsa vardır bir bildikleri'' :D
-
Yerimizi alalım. Ben de buradayım. Hayatımda hiç bir şeyi şansla elde edemedim ama olsun seneye yine katılırız. :)
-
ekşi de benim gibi düşünüyor nikah en garanti
-
@haymatlos_ reis bana bir link atsan parasıyla green card nasıl alabilirim.
-
@byhero forumda var ama gc almak için yatırımla 1,8 milyon lazım arama bölümüne yaz detaylı orada var
-
İbrahim Bey itiraf et; kaybettin hüzünden, kazansaydın sevinçten içecektin. Yani o Rakı her türlü bu gün içilecekti. :)
-
@SchieZophRen, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
yeni başvuru tarihi 06.10.2020 mi?
daha belli değil ama aşağı yukarı o zamanlar ekimin ilk haftası başlayıp kasımın ilk haftası bitiyor.
-
@erdener kazananlar acaba son dakika mı başvurdu bu yıl öyle mi yapsak ki
-
Geldim @Rhonster . Çaylar sendenmiş bu yıl hadi bakalım hayırlısı :)
-
@haymatlos_ Benim öngörülerime gore bu yıl saglik raporu ve maddi durum çok zor engeller. Artı Amerikadaki corona, issizlik ve olaylar. Kazananlarda gordugum psikoloji pek sevinemedikleri yonunde. Kazananların bir çoğu ds 260 göndermeyecek. Gonderseler bile evrakları göndermeyecekler. Yani sürecin bir yerinde kopacaklar. Sağlık muayenesinde corona testini çoğu insan geçemeyecek. Bu durumlardan dolayi bayağı bir kontenjan daha bu yil bitmeden boş kalacak.
-
@iso1474, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar hem lotry hem Eb-5 başvurabiliyormuyuz? bilgisi olan varsa biligilendirirse sevinirim.
Paran varsa eb5 basvur zaten. Ama lotery nin diger hicbir vize turune bir zarari da yok.
-
Neyse erteleme işe yaradı en azndan yeni çekilişi 1 ay az beklerz :)) züğürt tesellisine gel.
-
erkenden yerimizi alalım
-
Geldimmm nerde kalmıştık... Bence kesin fotoğraftan elendik herhalde galiba sanırsam 😁😁😁
-
An itibariyle ruh halim:
<iframe src="https://giphy.com/embed/EyRqI4ZbO7Ydy" width="480" height="277" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="https://giphy.com/gifs/friends-tv-EyRqI4ZbO7Ydy">via GIPHY</a></p>
<iframe src="https://giphy.com/embed/VgY4dDdN1W3NS" width="480" height="388" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="https://giphy.com/gifs/VgY4dDdN1W3NS">via GIPHY</a></p>
-
Bence beklememek lazim ise guce bakacaksin basvurunuda yapacaksin ama baslanmayacaksin bu ise....
-
@iso1474, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
İbrahim Bey itiraf et; kaybettin hüzünden, kazansaydın sevinçten içecektin. Yani o Rakı her türlü bu gün içilecekti. :)
Yaw raki benim degil. Baska bir arkadasin paylasimi o. Yapisti kaldi ustume. 😂😂 ama kazansaydim vallaha gidip alacaktim biseler kutlamak icin.
-
@Drywall ama vermek zorunda değiller bütün vizeleri bence pasaport sahte çok çıkacak ya da hata yaptık yeniden derlerse
-
Selamlar, arkadaşlar buradan özellikle 2022 için bir konuya değinmek istiyorum; öylesine başvuran, pasaportu olmayıp başvuranlar bu sene de oldu (YouTube Canlı yayın kanallarında pasaportum yok öylesine numara yazdım çıkarsa gidebilirmiyim diyen sayısı çok fazlaydı) ya da lisede okuyorum henüz 1-2 sınıftayım tecrübe etmek istedim diyenlerde vardı; bu tür başvurular bizler gibi gitmek için Hali hazırda bekleyenlerin şansını kırmakta (etrafımda öylesine başvuru yapıp kazanıp ds260 ile ilgilenmedim diyen birçok kişi olduğunu da katarak) . Bu sebeple eğer gitmeyecekseniz, şartları taşımıyorsanız; lütfen boş yere başvuru yapmayın. Eminim ki 1-2 hafta sonra bakıp çıkanlar olacak ve bana çıktı diyip selfi yapıp geçilecek; olan yine bekleyenlere olacak :( herkes için hayırlısı ..
-
@Drywall, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Üzülmeyin dava arkadaşlarım. Bu yıl icin bir çekiliş daha hissediyorum. Gelişmeler onu gösteriyor.
İnşallah.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum