DV2021 Bekleme Odası
-
Şimdide baksak sonrada baksak sonuç aynı o yüzden hepinizi aile kabul edip seviyorum herkese bol şans tabi coook uzun zaman bekleyen arkadaşlar var gönlüm onlardan yana gençken zaman daha ilerlememisken olur ins neyse alında yazılan olur piyango sonuçta keep calm
-
Selam herkese arkadaşlar şansınız bol olsun
Bizim saatimize göre kaçta açıklanıyor bilgisi olan varmı . -
@onursevgi 61dk sonra açıklanacak :-)
-
@onursevgi merhaba bol şans saat 19:00 'da.
-
@onursevgi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Selam herkese arkadaşlar şansınız bol olsun
Bizim saatimize göre kaçta açıklanıyor bilgisi olan varmı .19:00 diye yazmışlardı
-
@thermo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Yahya-Öztürk Kime ithafen acaba :D Böyle şeyler konuşmayalım. Başımıza korona var zaten. Umutlu olalım.
yazışmaların geçmişi var, bir arkadaşın sorusu üzerine muhabbet gelişti. geçmiş yazılarımdan görebileceğin üzere, at gözlüğü takmış, sürekli başkalarına laf sokan, gelişmeye çalışanlara engel olan ... vb kişilere ithafen :) Yoksa, bütün iyi dileklerim diğer herkesle birlikte.
-
Son duzluge girildi. Son 1 saat. Helecan dorukta sayin seyirciler... 😀😀😀
-
@Burak o zaman 19:00 da açıklanıyor :) belki bu sene çıkar
-
Son 60 dakika
-
@Ersin-Ersin, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar sistem ne kadar açık kalıyor? Şehir dışındayım ve başvuru numaram yanımda değil. Ne zamana kadar kontrol edebiliyorum çekiliş sonucunu?
1 yil boyunca acik kaliyor :) o nedenle acele etmeye gerek yok...
-
dvlottery adresinin, dvprogram adresine yönleniyor olması; yakın zamanda lottery olayının sonlanacağının, programın sunulacağının sinyali olabilir. (tabi bu çekilişte hak kazanacakları etkileyeceğini sanmıyorum. tabiki kriterler sıkılaştırılabilir.)
ya da çekiliş kontrollerinde yoğunluk olacağı için, geçici olarak dvprogram sayfalarını da devreye almış olabilirler. -
İnternet geçmişimi temizleyeyim de beti bereketi kaçmasın tarayıcının.
-
Son 1 saat 🎈
-
Neden bilmiyorum kalbim yerinden çıkacak yahu. Ne oluyor geçen yıl hiç böyle bir şey olmamıştı 😁
-
şafak SİNOP (son 57 dakika) :-)
-
Bu sene pasaport zorunluluğu belki şansımızı arttırır 😁
-
@onursevgi inşallah ya
-
@onursevgi aynen belki kitlenmeyide önler
-
@Ali-Dmr Bir paranoyak olan ben değil mişim :D Hele başvururken sıfır bilgisayar ile başvuru yapmıştım :D Tabi o sebepten almadım ama ne olur ne olmaz diye o bilgisayar ile yapmıştım.
-
Forumda anlık 320 aktif kullanıcı var tarihe not edelim, rekor kaç acaba? @crazycells :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum