DV2021 Bekleme Odası
-
@ugur, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@umutaga olsun be keyifler yerinde olsunda iki duvarda manzara olur adama
Yeterki çıksın :) yıkacam duvarların hepsini.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
visa bulletin
Yanlış anlamadıysam. Kazanınca bu numarayı alıyoruz. Hani bu işte 40bin altına çıkıyor. 2018de 30binleri görmedi falan. Burda bahsedilen numaradan bahsediyorum. Açıklama ekranında mı yazacak benim numaram kazanmışsam?
-
@MKV, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
eger anlasma karsilikliysa size cikarsa hangisine verdiginiz sozu tutacaksiniz?
öyle bir sıkıntı söz konusu evet.
-
@umutaga adaamm 🙂
-
Kazanın da current numaranız kalsın. :face_with_tears_of_joy:
-
@Final-Approach amin :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Son 3 saaaaaat 😱
-
@cüneyt-tarıkman yalnız bu olay çok mantıklıymış😁 3 saat kaldı arkadaşlar var mı anlaşmalı evlilik olayına talip, şansımı 2ye katlayayım 🤪
-
@basbas, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@cüneyt-tarıkman yalnız bu olay çok mantıklıymış😁 3 saat kaldı arkadaşlar var mı anlaşmalı evlilik olayına talip, şansımı 2ye katlayayım 🤪
Sonraki yorumda söylenildiği gibi ... Diğer 4 kişiden hangisine sözü tutacak ? :)
Bu kısmı karışık.. -
Forumda var mı arkadaşlar tek seferde çıkan ya? Ben biliyorum düşük ihtimal ama heves işte. İnsan merak ediyor.
-
@umutaga ben tek kişiyle anlaşmayı düşünüyorum bu yüzden hahaha 😂
-
@doganomer evet kazandım ekranı çıktığı zaman sorgulama ekranına yazdığın numara silebilirsin çünkü ekranda çıkan 2. numara senin artık geçerli numaran olacak
-
@ayvalik10 tamamdır çok teşekkür ederim. tamda burda kopukluk yaşıyordum. son 3 saat:slightly_smiling_face:
-
"You have been randomly SELECTED ..."
Yazısını görmek için son 3 saat🎊
-
Evet son 3 saat artık heyecan dorukta aylarca bekledik sonunda geldi çattı. Şafak 7'den 37'ye çıktığında kimimiz doğal karşıladı kimimiz bir ay nasıl geçecek dedi, sonunda o gün geldi çattı. İnşallah hepimiz için güzel şeylere vesile olur, gönül hepimiz kazansın ister :D , inşallah çıkabildiği kadar çok kişiye çıkar aramızdan.
-
Herkese bol şans. Umarım gerçekten ihtiyacı olana ve gelmeyi planlayana çıkar. Amerikada daha çok Türke ihtiyaç var :) şimdiden tebrikler.
-
........
-
@ibrahimasar güzel bir hediye olması dileğiyle. Nice seneleriniz olsun
-
@doganomer ilk başvuru talihlisiyim, çok var ilk başvuru da kazanan forumda.
-
@ibrahimasar Nice seneleriniz olsun abi kaç yıl oluyor :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum