DV2021 Bekleme Odası
-
En son askerde 15 gün kala bu kadar darlanmıştım :)
-
@cüneyt-tarıkman Bir Türk vatandaşı ile Türkiye’de evlenerek gideceğiniz için , sizi ancak bir Türk mahkemesi boşayabilir, güvensizlik Ve şüpheleriniz var ise karşı cins ile ilgili nacizane bir avukattan destek alarak anlaşmalı evlilik yapıp , sizi risk’e atmayacak maddeler ekletip evlenebilirsiniz.Bol Şans
-
@doganomer sen bugün kontrol ettin ve kazandığını gördün. Ondan sonra her ay visa bulletin diye bir liste var işte o liste hangi ay yayınlandığı zaman senin numaranı da içine alan numara olursa bu yayınlandığı tarihten bir ay sonra sana mülakat tarihi gelecek ve bu tarihten önce de senden evrak isteme maili gelecek. Yani visa bulletin her ay takip edeceksin işte bu bültende numaranı da içine alan numara olursa işte bu olaya current diyoruz
site de aşağıdaki site
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
başlıkta bu
THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH -
@umutaga ben gidiyorum mangal a erdek körfezinin muhteşem mansazarasında batan güneşi izlerken bira'mı yudumlayarak bakıcam. 🙂
-
https://www.youtube.com/watch?v=Oy8pz-eKBnc&t=424s
Houston'dan soğudum resmen... :) Başka şehirler düşünür oldum. -
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
nladım umarım dogru anlamısımdır eger ona cıkarsa ds260 formunu doldurmadan once evlenmenız gerekıyor evlılıgınız ıle ılgılı hıcbır soru sormazlar sadece ds260 formu ıcın evlenmenız ve tum bılgılerınızı bırlıkte yazmanız gereklı
Evet türk. Bu sene olmazsa 3 arkadaşımla anlastım .şansımı arttırıp 4 kişi olarak basvurmak istiyorum. amerikaya varınca ayrılmamız durumunda nafaka veya başka bir sıkıntı yaşar mıyız ?
Arkadaslariniza cikarsa iyi ama eger anlasma karsilikliysa size cikarsa hangisine verdiginiz sozu tutacaksiniz?
-
@ugur, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@umutaga ben gidiyorum mangal a erdek körfezinin muhteşem mansazarasında batan güneşi izlerken bira'mı yudumlayarak bakıcam. 🙂
Malesef biz de İstanbulun dar sokak manzarasında yapacaz o dediğini :)
-
@umutaga olsun be keyifler yerinde olsunda iki duvarda manzara olur adama
-
@ugur, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@umutaga olsun be keyifler yerinde olsunda iki duvarda manzara olur adama
Yeterki çıksın :) yıkacam duvarların hepsini.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
visa bulletin
Yanlış anlamadıysam. Kazanınca bu numarayı alıyoruz. Hani bu işte 40bin altına çıkıyor. 2018de 30binleri görmedi falan. Burda bahsedilen numaradan bahsediyorum. Açıklama ekranında mı yazacak benim numaram kazanmışsam?
-
@MKV, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
eger anlasma karsilikliysa size cikarsa hangisine verdiginiz sozu tutacaksiniz?
öyle bir sıkıntı söz konusu evet.
-
@umutaga adaamm 🙂
-
Kazanın da current numaranız kalsın. :face_with_tears_of_joy:
-
@Final-Approach amin :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Son 3 saaaaaat 😱
-
@cüneyt-tarıkman yalnız bu olay çok mantıklıymış😁 3 saat kaldı arkadaşlar var mı anlaşmalı evlilik olayına talip, şansımı 2ye katlayayım 🤪
-
@basbas, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@cüneyt-tarıkman yalnız bu olay çok mantıklıymış😁 3 saat kaldı arkadaşlar var mı anlaşmalı evlilik olayına talip, şansımı 2ye katlayayım 🤪
Sonraki yorumda söylenildiği gibi ... Diğer 4 kişiden hangisine sözü tutacak ? :)
Bu kısmı karışık.. -
Forumda var mı arkadaşlar tek seferde çıkan ya? Ben biliyorum düşük ihtimal ama heves işte. İnsan merak ediyor.
-
@umutaga ben tek kişiyle anlaşmayı düşünüyorum bu yüzden hahaha 😂
-
@doganomer evet kazandım ekranı çıktığı zaman sorgulama ekranına yazdığın numara silebilirsin çünkü ekranda çıkan 2. numara senin artık geçerli numaran olacak
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum