DV2021 Bekleme Odası
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
sabahlar oldu nerdesiniz millet gece uyku tutmuyor galiba :D
9 da kalktim. 10 sayfayi detayli detayli 2 saatte ancak okudum. Yorucu bir baslangic oldu. Soyleyecek bir iki cumlem vardi ama en son crazycellsin uyarisini gorunce vazgectim. Tartisma arayan birine ne cevap verirsen ver yeni bir tartisma cikar. Ben de cevap vermeyi denedim. Testin sonunda "Amerikaya gitmeyi yeterince istemiyor" cikti bana. Sustum oturdum 😂😂😂
-
@ibrahimasar imzandaki uçağı kopyaladım
-
https://www.mynet.com/beykoz-da-pes-dedirten-hirsizlik-saniyeler-icinde-caldi-110106526924 işte böyle insanlarda vandal bence sonra camiden şarkı çalıyor diye ayaklanıyorlar
-
@haymatlos_ son 55 saat kala moral bozucu haberleri okumayın onun yerine https://www.youtube.com/watch?v=1eLVloN419Q motive edici videolara bakmak daha mantıklı. Ben sabah ilk bunu seyrettim, iyi geldi.
-
@gariban :) sonuç moral bozarsa kendimi hazırlıyorum
-
Son 2 gün > ilk 8 ay. Çıkacağından değil de işte insanın beyninin köşesinde bir sivilce gibi duruyor bu belirsizlik. Açıklan da önümüze bakalım be hemşerim. Alternatiflere yönelelim.
-
@gariban, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ibrahimasar imzandaki uçağı kopyaladım
Sana da ugurlu gelsin. Ayni ucakla gidelim kardesim. Kopyala kullan tabi. Ne demek.
-
@ibrahimasar teşekkürler, inşallah
-
Üstadlar, bu video 'da "boş nasıl yapılır?" 'ı iyi göstermiş. :)
https://www.youtube.com/watch?v=cvVj9Af5h_U&t=0sFrom: Thursday, 4 June 2020, 11:04:09
To: Saturday, 6 June 2020, 19:00:00Result: 2 days, 7 hours, 55 minutes and 51 seconds
-
Merhaba, sonuçlar Türkiye saati ile saat kaçta açıklanacak bilen var mı? Tabii site çökecektir o saatte muhtemelen ama :D
-
@nevi00 videoları kapıştıralım şimdi seyretmeyi bitirdiğim videoyu koyucam milletvekilin maaşı ne kadar 20.000 TL 10.000 TL arabadan 2 tane alır. Bir tırcı kaç tane alır? cevabı video da
-
@nevi00 bir kişi daha var gerçek amerikalılar yani yalansız dolansız felsefe konuşan insanlarla homeless yapılan seri var seyredin bak gerçek amerika vatandaşı nasıl düşünüyor.
-
@ayvalik10 Pes! Pes ettim! :)
-
Bazı konuların konuşulması gereken başlık bu başlık değil. Maalesef arada oluyor böyle. Bence bekleme moduna alalım kendimizi tekrardan ;)
-
2 GÜN DAHA BEKLEYECEĞİZ HADİ 3 OLSUN :)
-
Dün forumu 887 de bırakmıştım az önce foruma girdiğim de sayfa sayısını 908'de gördüğümde yoksa yine mi ertelediler diye korktum neyseki az çok okuduğumda böyle birşeyin olmadığını anlayınca derin bir nefes aldım bu arada herkesin günü aydın olsun son iki gün kaldı heyecan giderek artıyor Allah herkesin hakkında hayırlısını versin
-
Bana çıktı beyler-bayanlar. Bekle beni Dallas, TX
-
@Breeze Çok geçmiş olsun.
-
@crazycells kesinlikle foto konusunda aynı şeyleri düşünüyorum..çok abartmayalım artık bu konuyu kesin elendiniz falan şeklinde..illaki her başvuranın bende dahil ilk zamanlarda en zorlandığı konudur bu ama zamanla ben anladım ki çok da abartmamak lazım..sonuçta resmi bir yere başvuruyorsunuz ve adamların tabiki formalite icabı kuralları olacak..ama emin olun başvurular yok 600 e 600 değil yok azıcık fotoda gölge var yok şu yok bu nedenlerden dolayı otomatik veya manuel elemeye tabi tutulmuyordur..sonuçta beklentilerine yakın fotolar olsun net bir şekilde fotodaki siz olun yeterlidir bence
-
Arkadaşlar merhaba şuan Amerikaya turist vizesi ile giriş yapılabiliyor mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum