Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @heleniki hanım bence ülkemizdeki siyasetçilerin büyük bir kısmı ahlaksız. Ama bu o ahlaksız dediğim siyasetçiler evliliklerinde eşlerine karşı sadakatsiz anlamı çıkmaz. Cinsiyetlerinden bağımsız olarak. Ahlakı salt namus ve kadına indirgemeyin. Bu tartışma çok uzar gider. Kimse sizin namusunuza dil uzatmadı bence. Ben erkeğim ve bu hakaret bana veya başka bir erkeğe edildiğinde aklıma eşime sadakatim gelmiyor sizinde gelmesin.


  • Bugun forumda yeteri kadar politik dogruculuga maruz kaldik sanirim. Birazda hayallerden , hedeflerden bahsetsek artik.


  • @maestro, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @heleniki hanım bence ülkemizdeki siyasetçilerin büyük bir kısmı ahlaksız. Ama bu o ahlaksız dediğim siyasetçiler evliliklerinde eşlerine karşı sadakatsiz anlamı çıkmaz. Cinsiyetlerinden bağımsız olarak. Ahlakı salt namus ve kadına indirgemeyin. Bu tartışma çok uzar gider. Kimse sizin namusunuza dil uzatmadı bence. Ben erkeğim ve bu hakaret bana veya başka bir erkeğe edildiğinde aklıma eşime sadakatim gelmiyor sizinde gelmesin.

    herkes anlayacağını anladı.konuda yeteri kadar uzadı. o yuzden az önce yorum yapan kişiye alevlendirmeyelim demiştim.sizin bakış açınız farklı benimki farklı bir başkasının dahada farklı.
    sonuçta ben kendimi biliyorum, kendini bilmezler ne söylerse söylesin umurumda degil artık.
    forumun amacına uygun yorumlar dışında yorum yapmamayı tercih ediyorum.


  • Merhaba bir soru sormak istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan var mı emin değilim ama GC'a başvururken numarasını kullandığım pasaportumun süresi temmuz 2020'ye kadardı, GC başvurusu yaptıktan 1 ay sonra zorunlu nedenlerden dolayı yeni bir pasaport çıkarttırdım. Süresi temmuza kadar olan pasaportumu iptal etmediler, ikisi de elimde fakat yeni pasaportun numarası değişti haliyle. Sizce bu sorun yaratır mı kazanma durumunda?

  • ⭐⭐⭐⭐

    florida cılar @heleniki @ahsenaydgdu @Hyller bakın youtube da neye rastladım 😃

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Arkadaslar, cikan tartismalarda kisilere cevap vermek yerine ilgili iletiyi sikayet etmelisiniz. Maalesef iletilere cevap vermek gordugunuz gibi sadece tartismalari buyutuyor ve ek bir katki da saglamiyor. Bu zaman diliminde tartismanin buyumesini engelleyen arkadaslara tesekkurler.

    Ayrica siz fikirlerinizi ifade edebiliyorsaniz, baskalari da ayni sekilde fikirlerini ifade edebilir. Lutfen bunu bir yarisa donusturmeyin ve cevap verirken ithamlardan ve kiskirtici ifadelerden kacinin.

    Tartismanin icinde bulunan arkadaslara gerekli uyarilari yaptim eger ayni isimler bir daha bu tur tartismalara karisirsa, duruma gore kalici veya gecici olarak forumdan uzaklastirma cezasi alacaklar.

    Ben ilgili yazilari, kiskirtici ifadeleri ve bunlari iceren iletileri kaldirdim; gozumden kacanlar olabilir. Lutfen sizin farkettiginiz olursa iletiyi sag alttaki 3 noktayi kullanarak sikayet edin.

    Lutfen gecmis surtusmelere atif yapmadan yazmaya devam edin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @İrem-Özbey, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @crazycells Ama mülakata kadar elenmeyecekler yani? Gene kazanıyor, başkalarının kazanmasını engelliyorlar yani, bu kötü bir durum 🙄

    eleneceklerini sanmiyorum, zaten bu amacla cok sayida kisi seciyorlar.

    Vermek istedikleri kadar vizeyi (~55.000) verebilmek icin cok sayida kisi seciyorlar (80.000-100.000), o nedenle vizeler hala kullanilmis oluyor...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @delikadir54, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Simdiden yazayim kazanamazsaniz bir dahakinde aklinizda olsun... cep telefonuz ile cekin fotonuzu... fotografi kare poziyonuna getirin ki kare yapacam diye fotoyla oynamayin ve 6-7 adet hafif uzaklasarak fotolar cekin .. 1 i oturacak yesil alana... unutmayin arka kamerayla ceksin birisi ve sunuda unutmayin telefonlar yuksek pixelde ceker. Mesela 1920x1920 . Kaliteli ve kare yani...bu resmi sisteme otutturun ve crop deyin crop deyince oynamamis 600x600 fotograf elde edersiniz. Bu crop yapilmis fotoyu ismini degistirmeden kaydedin... bukadar basit... ve birde su var basvuracaginiz gun cekin fotonuzu... arkada hafif golge olabilir... ornek fotolara bakarsaniz hafif golge vardir....

    Bu kisimlari cok abartmaniza gerek yok. Gercekten taninabileceginiz bir fotograf kullanmaniz yeterli...Zaten forum videosu ve basligi var bu konuda, oralari takip etmek fazlasiyla yetecektir...

    Bir cok kisiye basvuru yapiyorum, sonradan da bilgilerini paylasan pek cok kisi oluyor... nasil fotolarla vize alinabildigini goruyorum... gercekten kucuk rotuslar da sorun olmuyor, cizilen yesil alana yuzunuz tam oturmasa da sorun olmuyor... milim milim hesap yapilmiyor yani 🙂 Zaten bunlari otomatik elemek de mumkun degil, cunku bu durumda bebegi olan herkesin basvurusu elenirdi, bebekleri o yuvarlaga oturtup denildigi sekilde fotograf cekmek imkansiz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @notinthesameway, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Merhaba bir soru sormak istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan var mı emin değilim ama GC'a başvururken numarasını kullandığım pasaportumun süresi temmuz 2020'ye kadardı, GC başvurusu yaptıktan 1 ay sonra zorunlu nedenlerden dolayı yeni bir pasaport çıkarttırdım. Süresi temmuza kadar olan pasaportumu iptal etmediler, ikisi de elimde fakat yeni pasaportun numarası değişti haliyle. Sizce bu sorun yaratır mı kazanma durumunda?

    sorun olmaz, iki pasaportu da mulakata goturursunuz. Iki gecerli pasaportunuz olabiliyor, bu bir problem degil. Onemli olan yanlis bilgi vermemek.

  • ⭐⭐⭐⭐

    sabahlar oldu nerdesiniz millet gece uyku tutmuyor galiba 😃

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Rhonster gece gece @heleniki davası yüzünden o kadar çok tartıştılar ki yorgunluktan uyuya kaldılar 🙂


  • Gunaydin herkese. sonuclarin aciklanmasina son 56 saat.


  • @haymatlos_ pensilvanya pittsburgh

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Breeze gecmis olsun. Kepenk taktirmadan once dukkana girmisti. Ayni sacma muhabbetleri ben de yasadim polisle. Amerikada ceker vurursun. Ifade verip cikarsin. Turkiyede adam kacarken bacagini kirsa, "beni kovaladiklarinda oldu" diye senden sikayetci olur. Yasalarimiz cok detayli cok guzel...


  • @Archie
    Gerçekten harika bir hikayeymiş, resmen kolunda bir altın bileziğin olsun diyip almalık pasaport 😃 ben de seviyorum bu micronation konusunu. Dediğiniz gibi online olanlar, hatta siteden para ile vatandaş olunan ardından kargo ile adresine kimliğinin yollandığı devletler var böyle.

    Yolladığınız hikayedeki Conch Republic hakkında da bir gönderi hazırlayacaktım da çok belli olmayan bilgiler bulduğum için yapmadım, yanlış bilgilendirmemek için. Florida'nın güneyindeki adacıkların olduğu bölge o bahsedilen yer de. Güzel yerde devlet kurmuşlar valla 😃

  • ⭐⭐

    günaydın

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    sabahlar oldu nerdesiniz millet gece uyku tutmuyor galiba 😃

    9 da kalktim. 10 sayfayi detayli detayli 2 saatte ancak okudum. Yorucu bir baslangic oldu. Soyleyecek bir iki cumlem vardi ama en son crazycellsin uyarisini gorunce vazgectim. Tartisma arayan birine ne cevap verirsen ver yeni bir tartisma cikar. Ben de cevap vermeyi denedim. Testin sonunda "Amerikaya gitmeyi yeterince istemiyor" cikti bana. Sustum oturdum 😂😂😂

  • ⭐⭐

    @ibrahimasar imzandaki uçağı kopyaladım

  • ⭐⭐

    işte böyle insanlarda vandal bence sonra camiden şarkı çalıyor diye ayaklanıyorlar

  • ⭐⭐

    @haymatlos_ son 55 saat kala moral bozucu haberleri okumayın onun yerine

    motive edici videolara bakmak daha mantıklı. Ben sabah ilk bunu seyrettim, iyi geldi.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

104
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.8k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum