DV2019 bekleme odası
-
Bu forumda bekleyen herkese cikmasi dilegiyle...
Burada bekleyenler gercek talipliler cunku benim gozumde...
Maalesef olasiliklar dusuk olsa da, bekleyenlerin icinden mutlu sona ulasan birilerini gormek cok mutlu edecek beni...
-
@hsndmn bana mı yazdın anlayamadım?
-
@heleniki çile Türkiye’nin çilesi, hakkımızda hayırlısı :))
-
@apex yok hocam langır lungur konuşan birisi var aklı sıra cevap verecek o kendisini biliyor.
-
@semavi inşallah en başta sen kazanırsın kardeşim. severiz pozitif düşünceleri.
-
@hsndmn eywallah :) sakin ol boşver, takılma yazılanlara..
-
yaaa ben gideyim çocuğumu kreşten alayım :) valla çocuğumu unutucaktım heyecandan :(
-
selam ben bakmaya calishdimda 2018 yaziyor 2019 seceneyi yok conf num yaziyorum yalnish diyor
-
@dentali heyecandan olur böyle şeyler😁
-
amerika saatine gore 12 de diyorlarda. hani eyalet acaba bazi eyaletlerle saat farkiniz 7 saaten daha fazla diye biliyorum
-
@apex hocam elim ayağım buz gibi olmuş yazarken elim titriyor. Adrenalin patlaması yaşıyorum şuanda. Dengesizin teki ile uğraşacak durumda da değilim. 😀 Sayfayı 18.59 da yenilemeye başlayın.
-
@hesen-ibrahimov arkadaslar daha aciklanmadi
-
saat 19:00'da siteye girebilip sonucu öğrenen arkadaşlar kazandıysanız elbette önce en yakınlarınıza haber vereceksiniz ama lütfen bizide ihmal etmeyin.sonuçta bizde burada aile gibi olduk.sevinçlerinizi paylaşalım :)
-
@nuhkan34 Sna gitmek nasip plmussa o parada bulunur, hersey hallolur...
-
Cevaplar saat 20 de 19 da degil...
-
@delikadir54 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Cevaplar saat 20 de 19 da degil...
Muhtemelen yoğunluk olacak yarına kalır -
saat 19:00 aciklanacagi soylenilmishdi o yuzden bakdim insAllah arzusunda olan her kes kazanir ben dahil)
2016:Has not been selected
2017:Has not been selected
2018:waiting -
Amerikada oglen 12 de aciklanacak yani tr saati ile aksam 8 de...
-
@gc_dream EDT, yani doğu saatine göre -7 saat fark...
-
@delikadir54 saat zaten 11:26
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum