DV2019 bekleme odası
-
yarın oruçlu + abdestli olarak bakacak arkadaşlarda varmış .. deneyin belli olmaz bu işler :))
-
@apex öyle valla :) mideme kramplar giriyor allahım noluyor bana :)
-
Hadi bakalım :)
-
Ben erken kontrol edebiliyormusum ustun vatandasmisim . Ameriga dedi😏
-
Şurada kalmış 45 dakika süre. Heyecanımı sinire dönüştürüp kalbini kırmak istemiyorum. O yüzden benimle tartışma hocam. İşine bak.
-
Azıcık durun birşey yazmayın oku oku bitiremedim kaç saattir.😁 Sessiz olun bakim totem yapıcam👻
-
@heleniki hayatınız değişeceği için biraz heyecanlandınız sadece, sakin olun ve derin nefes alın :)))
-
hayat devam ediyor istanbulda is cikisi harika bir trafikteyim. bu hayati yasamaya devam mi tamam mi diycez bakalim. 😃
-
@apex eger kazanırsam hayatım değişecek kazanamazsam istanbul'un çilesini çekmeye devam :)
-
Bu forumda bekleyen herkese cikmasi dilegiyle...
Burada bekleyenler gercek talipliler cunku benim gozumde...
Maalesef olasiliklar dusuk olsa da, bekleyenlerin icinden mutlu sona ulasan birilerini gormek cok mutlu edecek beni...
-
@hsndmn bana mı yazdın anlayamadım?
-
@heleniki çile Türkiye’nin çilesi, hakkımızda hayırlısı :))
-
@apex yok hocam langır lungur konuşan birisi var aklı sıra cevap verecek o kendisini biliyor.
-
@semavi inşallah en başta sen kazanırsın kardeşim. severiz pozitif düşünceleri.
-
@hsndmn eywallah :) sakin ol boşver, takılma yazılanlara..
-
yaaa ben gideyim çocuğumu kreşten alayım :) valla çocuğumu unutucaktım heyecandan :(
-
selam ben bakmaya calishdimda 2018 yaziyor 2019 seceneyi yok conf num yaziyorum yalnish diyor
-
@dentali heyecandan olur böyle şeyler😁
-
amerika saatine gore 12 de diyorlarda. hani eyalet acaba bazi eyaletlerle saat farkiniz 7 saaten daha fazla diye biliyorum
-
@apex hocam elim ayağım buz gibi olmuş yazarken elim titriyor. Adrenalin patlaması yaşıyorum şuanda. Dengesizin teki ile uğraşacak durumda da değilim. 😀 Sayfayı 18.59 da yenilemeye başlayın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum