DV2019 bekleme odası
-
@dentali başvuruların iptal olduğu mail olarak geldi diye biliyorum ..
-
@dentali başvuru başladığında ben formu doldurup gönderdim bir sure sonra iptal olduğuna dair mail aldım tekrar başvuru yaptım
-
@dentali dediğim gibi işte gözden kaçmış.bu durumda olanda var, sizin gibi maili görüp tekrar başvuru yapanda var :) hayırlısı :)
-
Son 1 saat :(
-
1 saatten de az var ama bakmanın mümkün olcağını sanmıyorum.dns si çin yapmak işe yararmı acaba ?
-
7 ile 8 arası bence açıklanır fakat site çökermi bilmiyorum
-
son 1 saat ama TR'den kaç kişi o saatte girip öğrenebilecek o yüzden gecenin ilerleyen saatlerini bulur hepimizin öğrenmesi.Buradan kazanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum.Umarım tüm hayalleriniz gerçekleşir.USA'de hayal ettiğiniz gibi bir hayat yaşarsınız :)
-
-
saaat 7 de açıklanıyor bu resmi bir açıklama saati şaşmaz
-
Bu ileti silindi! -
İnşallah maili gören kişi sayısı azdır. Tam olarak 51 dakika kaldı..
-
@hsndmn iyi düşünelim iyi olsun dostum 🤗
-
açıkçası maili az kişi gördü diye şanşınız %1 den %10 a mı çıkacak _?
-
Sonuclar aciklandi beyler.... kazanamamisim😏
-
@hsndmn kısmetimizde varsa 50.000.000 kişide başvursa çıkar :) hiç öyle düşünmeyin
-
ben eşim gelmeden bakmıcam.başvuruyu birlikte yaptık sonucuda birlikte görelim.sevinsekte üzülsekte birlikte olsun.eşiminde bugun bursa işi çıktı iyimi :) geç dönecek :) ama sitede olup arkadaşlarımın iyi haberlerini almayı umuyorum :)
-
@delikadir54 Şaka yapma kardeşim. İnsanlar zaten stresli heyecanlı
-
@heleniki sizin şafak biraz daha uzun :)
-
yarın oruçlu + abdestli olarak bakacak arkadaşlarda varmış .. deneyin belli olmaz bu işler :))
-
@apex öyle valla :) mideme kramplar giriyor allahım noluyor bana :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum