Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Başvuru Sayısı

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
177 45 9.7k 41

Benzer Başlıklar

• Başvuru Tarihi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -2 Oy
    2 İleti
    122 Bakış
    murat34M
    @Erdoğan Başvuru Ekimin başında başlar Kasım başında biter
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • Green card başvuru aşaması

2
    0 Oy
    2 İleti
    390 Bakış
    BarışB
    Her bir soru için lütfen değişik başlıklar açmayınız bilgi kirliliği olmaması açısından sorunuzu aşağıdaki linkten sorunuz https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası/2188
  • greencard başvuru sitesi

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    14
    0 Oy
    14 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @şahinaltun greencard başvuru sitesi içinde söyledi: lütfenn bu greencard 'a nasıl başvurucam veya başvurular ne zaman açılacak , hiçbir yerden bilgi alamıyorum verdiğiniz sitelere baktığımda başvuru için herhangi bişey yok , lütfen yardımcı olabilecekler yeşillendirsin ...... su an basvurular acik degil, o nedenle basvuru yapamazsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k