@enesbaba, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bakk25, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın arkadaşlar süre azalıyor heyecan dorukta :)umarım forumdan birçok kişiye çıkar ben eğer kazanamaz isem yıl sonu B1 B2 vizesi ile gitmeyi düşünüyorum hemgezer görürüm hemde kalma yollarını ararım bu şekilde gelmek isteyen var ise gezi amaçlı haberlesebilir beraber gidip güzel bir macera yaşayabiliriz 
Vallahi B1 / B2 visa statüsü kolay alınabilen bir vize değil. Daha doğrusu bu göreceli olmakla beraber değişkenlik gösterebiliyor. Sağlayacağınız şartlar çok mühim. ABD'nin bir çok türkü nitelikli göçmen olarak algılamasından işlerimiz oldukça zor. Konsoloslukta vize görüşmesine giren bir çok kişiye (içeride) şahit oldum. Vizede yaş, çalışan olmanız, evli ya da bekar olmanız vs gibi bir çok kriter mevcut. Eğer maddi olarakta olanakları sağlıyorsanız o zaman zaten sorun yok. Ancak İstanbul Konsolosluğu için konuşayım; hiç ağzını açmayıp red alanıda gördüm, 5 dakika kıçını yırtıp red alanıda, tam aksi 1 - 2 soru sorulup ardından vizeyi alanıda. Yok giyimmiş, yok işte kapalılıkmış falan bunlara kesinlikle bakılmıyor! Bu da ufak bir tüyo olsun diyeyim.
tskler 10 yıldır kamudayım evlı ıkı yasında kızım var tr de evım var daha once yurt dısınına 2 defa cıktım sansımızı bır denerız olmaz ıse yenıden denerız olana kadar : ne demısler hayallerının pesınden kos ve onu al kart cıkmaz ıse baska yolları var sadece kart degıl bu yollarda ılerler hayallerımızı kovalarız olmaz ıse en azından denedım derım olay bu aslında