DV2021 Bekleme Odası
-
@aayhann birseyi 40 kez söylersen olurmuş sözünden yola çıktım ben de😂
-
@aayhann ferrari istiyorum rabbim ferrari...
-
@aayhann Aynen hocam. Devam :)
-
@texasyoga çalışma ile elde edilen şeyler haricinde böyle çekiliş gibi şeylerde bir şeyi çok istersen tam tersi olurmuş, sakınan göze batar hesabı. akışına bırakıp nickindeki gibi bol bol yoga yaparak o günü iyimserlikle beklemek lazım :face_with_tears_of_joy: işin geyik tarafı bir yana bir an önce gelsede ne yapacaksak önümüze baksak olumlu olumsuz sıktı bekle bekle.
-
@bakk25, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın arkadaşlar süre azalıyor heyecan dorukta :)umarım forumdan birçok kişiye çıkar ben eğer kazanamaz isem yıl sonu B1 B2 vizesi ile gitmeyi düşünüyorum hemgezer görürüm hemde kalma yollarını ararım bu şekilde gelmek isteyen var ise gezi amaçlı haberlesebilir beraber gidip güzel bir macera yaşayabiliriz :)
Vallahi B1 / B2 visa statüsü kolay alınabilen bir vize değil. Daha doğrusu bu göreceli olmakla beraber değişkenlik gösterebiliyor. Sağlayacağınız şartlar çok mühim. ABD'nin bir çok türkü nitelikli göçmen olarak algılamasından işlerimiz oldukça zor. Konsoloslukta vize görüşmesine giren bir çok kişiye (içeride) şahit oldum. Vizede yaş, çalışan olmanız, evli ya da bekar olmanız vs gibi bir çok kriter mevcut. Eğer maddi olarakta olanakları sağlıyorsanız o zaman zaten sorun yok. Ancak İstanbul Konsolosluğu için konuşayım; hiç ağzını açmayıp red alanıda gördüm, 5 dakika kıçını yırtıp red alanıda, tam aksi 1 - 2 soru sorulup ardından vizeyi alanıda. Yok giyimmiş, yok işte kapalılıkmış falan bunlara kesinlikle bakılmıyor! Bu da ufak bir tüyo olsun diyeyim.
-
@this-time89 yapiyorum yoga tabiki. Yoga eğitmeniyim zaten. Ancak olumlama yapmak da yogaya dahil olduğu için ister istemez onu da yapıyorum 😇
-
@enesbaba, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bakk25, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın arkadaşlar süre azalıyor heyecan dorukta :)umarım forumdan birçok kişiye çıkar ben eğer kazanamaz isem yıl sonu B1 B2 vizesi ile gitmeyi düşünüyorum hemgezer görürüm hemde kalma yollarını ararım bu şekilde gelmek isteyen var ise gezi amaçlı haberlesebilir beraber gidip güzel bir macera yaşayabiliriz :)
Vallahi B1 / B2 visa statüsü kolay alınabilen bir vize değil. Daha doğrusu bu göreceli olmakla beraber değişkenlik gösterebiliyor. Sağlayacağınız şartlar çok mühim. ABD'nin bir çok türkü nitelikli göçmen olarak algılamasından işlerimiz oldukça zor. Konsoloslukta vize görüşmesine giren bir çok kişiye (içeride) şahit oldum. Vizede yaş, çalışan olmanız, evli ya da bekar olmanız vs gibi bir çok kriter mevcut. Eğer maddi olarakta olanakları sağlıyorsanız o zaman zaten sorun yok. Ancak İstanbul Konsolosluğu için konuşayım; hiç ağzını açmayıp red alanıda gördüm, 5 dakika kıçını yırtıp red alanıda, tam aksi 1 - 2 soru sorulup ardından vizeyi alanıda. Yok giyimmiş, yok işte kapalılıkmış falan bunlara kesinlikle bakılmıyor! Bu da ufak bir tüyo olsun diyeyim.
Aynen öyle .. Geçen sene B1/B2 aldım. Bankodaki bayan sadece 1 soru sordu ve vizeniz onaylandı dedi.
-
Bugün günlerden ANKARA!
/// İşbu gönderi çekilişi kazanamayan kimselerin ‘’Ülkemiz de fena değil lan aslında’’ diye düşünüp kendilerini teselli etmelerine yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. ///

Ülkemizin başkenti olan bu ilimiz ülkemiz kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün anıt mezarı olan Anıtkabir’e ve pek saygıdeğer, ultra işe yarar kıymetli milletvekillerimizin ülkemizin selameti için en doğru kararları aldığı yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ev sahipliği yapmaktadır.
‘’Ata kuleden at beni, in aşağı tut beni’’ gibi fizik kurallarına meydan okuyan cesur şarkıları, Post modern sanata bambaşka bir bakış açısı kazandıran fantastik heykelleri, Ankara Tavası isimli yemeği, Unesco Kültür Mirasına alınan pavyonları, doğal bitki örtüsü görünümü kazanan çeşitli kartvizit atıkları, her sokak başında 56 tane bulunan dönercileri ve pek tabii ki Melih Gökçek’i ile meşhurdur.
Ayrıca bünyesinde barındırdığı yokuşlar nedeni ile bir apartmanın bodrum katında yaşıyor olmanıza rağmen pencereniz karşı binanın 8. Katına bakıyor olabilir. Çekilişi kazanmanız durumunda ileride katılacağınız mülakatı da bu güzide ilimizdeki konsoloslukta gerçekleştireceksiniz.
-
@Ali-Dmr ya bu çok iyiydi devamını bekliyoruz
-
@Zelene beğenmenize sevindim, karantina dönemindeki bolca boş vakit insana böyle şeyler yaptırıyor :bearded_person: sayın @Final-Approach' a da bu vesileyle teşekkür etmiş olayım.
-
@Ali-Dmr Beğeni yerine kahkaha butonu aradım :)
-
@Ali-Dmr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bugün günlerden ANKARA!
/// İşbu gönderi çekilişi kazanamayan kimselerin ‘’Ülkemiz de fena değil lan aslında’’ diye düşünüp kendilerini teselli etmelerine yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. ///

Ülkemizin başkenti olan bu ilimiz ülkemiz kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün anıt mezarı olan Anıtkabir’e ve pek saygıdeğer, ultra işe yarar kıymetli milletvekillerimizin ülkemizin selameti için en doğru kararları aldığı yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ev sahipliği yapmaktadır.
‘’Ata kuleden at beni, in aşağı tut beni’’ gibi fizik kurallarına meydan okuyan cesur şarkıları, Post modern sanata bambaşka bir bakış açısı kazandıran fantastik heykelleri, Ankara Tavası isimli yemeği, Unesco Kültür Mirasına alınan pavyonları, doğal bitki örtüsü görünümü kazanan çeşitli kartvizit atıkları, her sokak başında 56 tane bulunan dönercileri ve pek tabii ki Melih Gökçek’i ile meşhurdur.
Ayrıca bünyesinde barındırdığı yokuşlar nedeni ile bir apartmanın bodrum katında yaşıyor olmanıza rağmen pencereniz karşı binanın 8. Katına bakıyor olabilir. Çekilişi kazanmanız durumunda ileride katılacağınız mülakatı da bu güzide ilimizdeki konsoloslukta gerçekleştireceksiniz.
Sağ üstteki ülkenin sayılı zenginlerinden olan şahıs değil mi?
-
@FreeMen, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach Teşekkürler, resmi sayfanın linkini atabilirmisin sana zahmet.
Elbette.
-
Bugün Amerikalı bir göçmen avukatının videosunu izledim. Loto ile alınan Green Card değil tabi ama iş ve aile-eş ile alınan, alınacak green cardlar için bu sene mülakata girilmeyecekmiş.
Keşke loto ile olanda da böyle bi değişiklik olsa :) Adli Sicil kaydı yeter deseler keşke :) -
@Austintx, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bugün Amerikalı bir göçmen avukatının videosunu izledim. Loto ile alınan Green Card değil tabi ama iş ve aile-eş ile alınan, alınacak green cardlar için bu sene mülakata girilmeyecekmiş.
Keşke loto ile olanda da böyle bi değişiklik olsa :) Adli Sicil kaydı yeter deseler keşke :)Evet aynı videoyu bende izledim hatta adam iş/aile dedikten sonra kapattım. :)
https://youtu.be/dPPsb0suPkc -
@nightwalker evet, yazıda direk elenecekleri söylenmiş, bu güzel ve yararlı bilgiler için çok teşekkür ederiz.
-
@önder-çalışkan kimler
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@önder-çalışkan kimler
sahte ve yanlış pasaport no girenler.
-
@umutaga Bravo aynen bu eleman :)
-
Bu konu lottery çekilene kadar 20.000 olur mu acaba? 🤔😏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum