Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• kafadan olmuş gene benimki az erken cıkarsam ama kayısı kıvamını tuttururmuşum 😃

• @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@ibrahimasar yok estagrufullah genelde türkiyedeki işi devam etmek istiyorlar ya insanlar o yuzden demiştim ama oooff doğru dedin yazdığını okurken sahneler gözümde canlandı resmen aynen market işini boşvermek en iyisi, bide burda türk markete gidince fiyat kıyası olurr aa o çay tr de şukadar sen şukadar yazmışsın etikete gibi gibi şeyler hiç gerek yok..

Sorma.. Burda bile yapıyorlar, istanbulda bu para migrosta bu para... Geçen biri Metro marketle kıyasladı.. Yuh artık yaa dedim, adamlar avrupanın en büyük grosu ben bildiğin mahalle bakkalıyım lan, neyle neyi kıyaslıyosun.

Usa da koyucam sucuğu 12 $ a, diycek ki 85 lira yapıyor, türkiyede en kalitelisi 60 lira. 25 lira fazlaya satıyorsun.. Çay 30 lira 5 dolar etmez sen 7 dolara koymuşsun, internetten bakıyoruz hep biz fiyatlara, kazıklıyorsun diyecek.. Yok yok.. almiyim.. Uber yapayım daha iyi 🙂

• @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@ibrahimasar yok estagrufullah genelde türkiyedeki işi devam etmek istiyorlar ya insanlar o yuzden demiştim ama oooff doğru dedin yazdığını okurken sahneler gözümde canlandı resmen aynen market işini boşvermek en iyisi, bide burda türk markete gidince fiyat kıyası olurr aa o çay tr de şukadar sen şukadar yazmışsın etikete gibi gibi şeyler hiç gerek yok..

Sorma.. Burda bile yapıyorlar, istanbulda bu para migrosta bu para... Geçen biri Metro marketle kıyasladı.. Yuh artık yaa dedim, adamlar avrupanın en büyük grosu ben bildiğin mahalle bakkalıyım lan, neyle neyi kıyaslıyosun.

Usa da koyucam sucuğu 12 $ a, diycek ki 85 lira yapıyor, türkiyede en kalitelisi 60 lira. 25 lira fazlaya satıyorsun.. Çay 30 lira 5 dolar etmez sen 7 dolara koymuşsun, internetten bakıyoruz hep biz fiyatlara, kazıklıyorsun diyecek.. Yok yok.. almiyim.. Uber yapayım daha iyi 🙂

e ama öyle abi ayıp yaptığın 😃

• ⭐⭐⭐

@ibrahimasar acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir denir yani,, uberden geçmeyen gcardlıda ne bileyimm biraz eksiktir 😂 ilk işimiz illlaki onlar zaten sonrası kısmet duruma bakıcaz artık abi sağolasın ben kaçar şimdilik yine görüşmek ümidiyle hayırlı geceler..

• e ama öyle abi ayıp yaptığın 😃

Sen yumurtayı yap dediğim gibi.. Karıştırma gerisini..

e ama öyle abi ayıp yaptığın 😃

Sen yumurtayı yap dediğim gibi.. Karıştırma gerisini..

o iş bende merak etme 😃

@ibrahimasar acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir denir yani,, uberden geçmeyen gcardlıda ne bileyimm biraz eksiktir 😂 ilk işimiz illlaki onlar zaten sonrası kısmet duruma bakıcaz artık abi sağolasın ben kaçar şimdilik yine görüşmek ümidiyle hayırlı geceler..

ben geçemicem eğer kazanırsam gc yi çünkü araba sürmeyi bilmiyorum daha 😃

dilik yi

İyi geceler. Rahatına bak. Forum bize emanet. Uber de yapıcaz lift de Doordash da yapıcaz Allah ve evrenin izniyle.

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

ben geçemicem eğer kazanırsam gc yi çünkü araba sürmeyi bilmiyorum daha 😃

Ben öğretirim sana. 3 günde trafiğe çıkartırım seni alim Allah.. Benim araba kullanmayı öğrettiğim insanlar henüz kaza yapmadı.

• ⭐⭐⭐

@Rhonster allaaah hemen öğrenn bence orada sıfırdan ehliyet almak nasıldır bilmiyorum amerikalılar parkı falan nasıl öğretiyor bayırda dur kalk var mı acaba 😂

@Rhonster allaaah hemen öğrenn bence orada sıfırdan ehliyet almak nasıldır bilmiyorum amerikalılar parkı falan nasıl öğretiyor bayırda dur kalk var mı acaba 😂

@ibrahimasar abimin yanına gideyim öğretecekmiş bende yapmam zaten abi bu arada kaza daha doğrusu %99 benden kaynaklı olmaz çocukken bisiklet sürerken bile 3 metre gidince ayağımı yere koyan biriydim 😃 baya tik im bu konularda 😃

• ⭐⭐⭐

@Rhonster berçem çekdar kanalında vardı ehliyet alma videosu da direk sınavı anlatmışlardı önceki süreci konusunun altında anlatılmıştır illa bakmak lazım, haydi sizede hayırlı geceler ekrem bey 💁🏻

@Rhonster berçem çekdar kanalında vardı ehliyet alma videosu da direk sınavı anlatmışlardı önceki süreci konusunun altında anlatılmıştır illa bakmak lazım, haydi sizede hayırlı geceler ekrem bey 💁🏻

izlemiştim eyalet eyalet değişiyor sınavlar. sizede iyi geceler.

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@ibrahimasar abimin yanına gideyim öğretecekmiş bende yapmam zaten abi bu arada kaza daha doğrusu %99 benden kaynaklı olmaz çocukken bisiklet sürerken bile 3 metre gidince ayağımı yere koyan biriydim 😃 baya tik im bu konularda 😃

Kırar alırız o tiklerin hepsini, gözü keskin, çevrenin farkında, 2 km ileriyi 1 km geriyi ve 150 şer metre sağı ve solu kontrol edebilen bir formula1 pilotu yaparız seni. Bu yaz onlarca kişi duydum gece ve ya gündüz domuza çarpan. Ben bir kez karşılaştım. 20 metre kadar önümde karanlıkta direk çıktı yola kocaman 3 tane. yürümüyor da hayvanlar. Yavaş yavaş geçtiler karşıya, sonuncunun kuyruğunu elledim anla yani durduğum mesafeyi.. 4 olsalardı iş değişirdi tabi.. 🙂

Oldukça kolay. Türkiyedeki gibi dubaların arasına falan öyle paralel park ettirme falan yok. DMV çalışanıyla beraber trafiğe çıkıyorsunuz. 5 bilemedin 10 dakika sürüyor. Sürüşe çımadan önce aracın belgeleri kontrol ediliyor. Silecekleri çalıştırmanız, stop lambalarını yakmanız, vs gibi aracın aksamlarının düzgün çalışıp çalışmadığını anlamaya yarayan talepler geliyor. Ardından trafiğe çıkıyorsunuz. Sağa dön, sola dön, ışığa denk gelirsen kırmızıda dur derken gelip aracı Türkiyedekilere kıyasla epeyce geniş sayılabilecek park alanına park ediyorsunuz. Hepsi bu. 🙂

Edit: Yazım yanlışları düzeltildi. Nedense şu tuşlara bir düzgün basmayı beceremiyorum.

@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@crazycells çok teşekkürler. dosya numarası değişmiyorsa neden herkes hızlı gönderilmesini söylüyor?

Cunku dosya numaranizin kucuk olmasi veya degismemesi tek basina bir anlam ifade etmiyor. Sadece bir DS-260 formu doldurursaniz gocmenlik islemlerini baslatabilirsiniz. Vizeyi, cekilisten secilenler degil, cekilisten secilip DS-260 formunu dolduranlar aliyor.

Siz de takdir edersiniz ki, formu gonderdiginiz anda tum islemler bitmiyor, o ay 15.000'lere mulakat tarihi veriliyorsa, sizin 15.000. sirada olmaniz tek basina onemli olmuyor, mulakat almak icin ayni zamanda DS-260 formunuz tam bir sekilde doldurulmus olmali ve KCC'ye gonderilmis olmali, ayrica KCC, DS-260 formunun tam oldugundan ve mulakat icin gerekli belgeleri toplandiginizdan emin olmali... Ancak o zaman bir mulakat tarihi alabilirsiniz.

Şimdi kazananların numaraları 2021DVxxx1000 diye gidiyor. DS-260 gönderim sırasına göre de Case Number veriliyor. Sonra bültenlerde açıkladıkları bu case number lar mı? Yani erken ve doğru DS-260 doldurduğumuzda çekilişte çıkan sıranın bir özelliği kalmıyor mu.. Kafam karıştı..

Case number, yani dosya numarasi sizin cekilisten secilme siraniz... Yani yazdiginiz 2021EU00001000 dosya numarasi oluyor... DS-260 formunu ne zaman gondereceginiz bu numarayi degistirmiyor.

• Bir allahın kulu şu adamlara dosyayı erken göndermek sadece kendi çağırıldığın grubun içinde erken randevu tarihi alabilirsin demedi

• @Selim-kocer-0, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Az önce Kadir abinin videosunu izledim @semavi bür soru üzerine grencard kazanım anısını anlattı cok güzeldi insan etkilenmiyor değil.

Biz burada olmaktan çok mutluyuz ... Bunu anlatmaya çalıştım...

• Günaydın gencler.gene gece muhabbeti patlarmışsınız.safak 11 diyorum

• @Mustafa34 @crazycells en altında çok ufak yazılar var orada paket indir yazısına tıkla indir orada ds260 türkçe açıklaması var hazırla dursun ds 260 açılınca kopya yapıştır yaparsın vize basma ve sağlık raporu hariç her bilgi var yeter ki aramalısın istemelisin

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k