Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

  • @crazycells çok teşekkürler. dosya numarası değişmiyorsa neden herkes hızlı gönderilmesini söylüyor?


  • @Kenan-Künç, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @crazycells hemen evlenmeye gerek yok o zaman, yoksa hızlı bir şekilde evlenmeye kalkışacaz :) haklısınız çok ayrıntılı dikkat edilmesi gereken bir form. Teşekkür ederim.

    DV2021 icin, 2020 yili bitmeden evlenmis olup tum formlari ve belgeleri gondermis olmanizi tavsiye ederim. Bir gunde evlenmenize gerek yok tabii :) ama mulakat gunune de birakmamak daha iyi olur.


  • @crazycells anladım, yanıt için teşekkürler 🙏🏻


  • @crazycells Teşekkür ederiz dediğiniz gibi yapacağız:)


  • @cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @crazycells çok teşekkürler. dosya numarası değişmiyorsa neden herkes hızlı gönderilmesini söylüyor?

    Cunku dosya numaranizin kucuk olmasi veya degismemesi tek basina bir anlam ifade etmiyor. Sadece bir DS-260 formu doldurursaniz gocmenlik islemlerini baslatabilirsiniz. Vizeyi, cekilisten secilenler degil, cekilisten secilip DS-260 formunu dolduranlar aliyor.

    Siz de takdir edersiniz ki, formu gonderdiginiz anda tum islemler bitmiyor, o ay 15.000'lere mulakat tarihi veriliyorsa, sizin 15.000. sirada olmaniz tek basina onemli olmuyor, mulakat almak icin ayni zamanda DS-260 formunuz tam bir sekilde doldurulmus olmali ve KCC'ye gonderilmis olmali, ayrica KCC, DS-260 formunun tam oldugundan ve mulakat icin gerekli belgeleri toplandiginizdan emin olmali... Ancak o zaman bir mulakat tarihi alabilirsiniz.


  • @crazycells anladım . çok teşekkürler.:) hızlı göndermemiz ek bir fayda sağlamıyor yani. 1. gün tam ve eksiksiz olarak göndermek ile 40. gün tam ve eksiksiz göndermek pozisyonumuz için bir avantaj değişikliği yaratmıyor...


  • Amerikada gocmenlik burosunda calisan bir arkadasim var sonuclar belliymis 6 haziranda aciklanacak dedi... dedim onu biliyoruzda bakabilirmisin dedim ben kazandimmi kazanamadimmi? Dedi bilgilerini ver . Verdim kazanamadin dedi🤣🤣🤣


  • @delikadir54, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Amerikada gocmenlik burosunda calisan bir arkadasim var sonuclar belliymis 6 haziranda aciklanacak dedi... dedim onu biliyoruzda bakabilirmisin dedim ben kazandimmi kazanamadimmi? Dedi bilgilerini ver . Verdim kazanamadin dedi🤣🤣🤣

    Dalga gecme be kadir


  • @crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Kenan-Künç, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Herkese merhaba, Kız arkadaşıma greencard çıktığını düşünelim ds260 formu doldurdu ve gönderdi. daha sonrasında biz evlendik ve bekar durumunu evli olarak güncelledi. dosya numarası(case number) değişecekmidir ? bunu sormamın nedeni ise ds260 formunu en hızlı şekilde doldurulması tavsiyesi sona kalan dona kalır durumuna düşmemek adına sizlerin yorumu ne olur?

    hayir, dosya numarasi degismiyor. Ilk gece yollamayin DS-260 formunu, 1 hafta boyunca doldurup ustunden gecin... Birkac saatte doldurup yollarsaniz cok fazla hata yaparsiniz. Onemli olan sadece hizli gondermek degil, ayrica tam ve dogru olarak doldurup gondermek.

    siz bu süreçte de bizlere destek çıkacaksınız diye biliyorum.. sanırım kazananlara özel bir facebook grubu kuruyorsunuz.. bu süreçte kazanırsak aklımızdaki en küçük soruyu bile sorabileceğimiz bir yer olacak yani değil mi?


  • @delikadir54 formundasın gene dostum, seviyorum tarzını 🤣🤣🤣


  • @travelleth, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Kenan-Künç, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Herkese merhaba, Kız arkadaşıma greencard çıktığını düşünelim ds260 formu doldurdu ve gönderdi. daha sonrasında biz evlendik ve bekar durumunu evli olarak güncelledi. dosya numarası(case number) değişecekmidir ? bunu sormamın nedeni ise ds260 formunu en hızlı şekilde doldurulması tavsiyesi sona kalan dona kalır durumuna düşmemek adına sizlerin yorumu ne olur?

    hayir, dosya numarasi degismiyor. Ilk gece yollamayin DS-260 formunu, 1 hafta boyunca doldurup ustunden gecin... Birkac saatte doldurup yollarsaniz cok fazla hata yaparsiniz. Onemli olan sadece hizli gondermek degil, ayrica tam ve dogru olarak doldurup gondermek.

    siz bu süreçte de bizlere destek çıkacaksınız diye biliyorum.. sanırım kazananlara özel bir facebook grubu kuruyorsunuz.. bu süreçte kazanırsak aklımızdaki en küçük soruyu bile sorabileceğimiz bir yer olacak yani değil mi?

    evet facebook grubu kuruluyor geçen yıl yanlışlıkla girdiydim :D sonra kazanamadım boş ver diyip gruptan ayrılmıştım :D


  • @önder-çalışkan eyvallah sen seviyonda cogu sevmiyor. -63 itibarmi olur... kanada sogugu gibi🤣🤣


  • @Aynabat-Babayeva 2020 sonuçları açıklandı mı hani haziran 6 sına ertelenmişti? Lütfen cvp


  • Foruma üye sayısı: 8.1k
    Bu konuya mesaj gönderi sayısı: 16.3k
    2020 Tüm Türkiye'den GreenCard çıkan sayısı : 2700
    Aktif forum üyelerinden GC kazanan sayısı : <10
    Çıkma ihtimali : %1 ile %1.1 arası..
    Forumda geyik yapanlara çıkma ihtimali : %0.00125

    Yapılan geyikler, gidince şu işi yapacağım diyenler, X eyaletinde çalışacağım deyip deli gibi gece güdüz Amerika rüyasıyla yanıp tutuşanlar... BİRAZDAN ÇOK DAHA FAZLA ABARTMIYOR MUSUNUZ ? Bakın üzülürsünüz!! Yapmayın akışına bırakın..

    Bu nasıl bir şey biliyor musunuz ?

    Başvuruyu yapacaksın, başvurduğunu unutacaksın.. Sonuç gecesini bile unutacaksın, sonuçlardan 1 ay sonra dur lan ben GC'ye başvurdum bi bakayım diyeceksin. Pat diye çıkacak..!!

    Böyle gece gündüz istemekle olsaydı... Peh bro.. Hayat bi'gün o gün bu gün bro!! Anı yaşa.


  • @Mustafa34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Aynabat-Babayeva 2020 sonuçları açıklandı mı hani haziran 6 sına ertelenmişti? Lütfen cvp

    konuyu ne kadar geriden takip ediyorsun sen :D yazdığın kişi taaa 1 yıl önce yazmış o yazıyı :D büyük ihtimalde dv2020 sonuçları için dedi dv2021 deyiz biz şuan ve evet 6 hazirana ertelendi.


  • @thestars Susalim mi istiyorsun?


  • @Rhonster ohhh çok korktum ya bu forumda yeniyim gece yataktan kalkıp tekrar tekrar bakıyorum ne olur dua edin 🙋‍♂️


  • @Austintx Yok susma abi burası forum sıkıntı yok. Ama hani çok isteme az iste.. Emin ol. O zaman daha avantajlısın.


  • @thestars Kimi hayalle motive olur, kime ters psikoloji yapar daha çok hırslanır? Biz, en azından ben bu foruma duygularımı düşüncelerimi paylaşmaya geliyorum. Kendim gibi insanları görünce de mutlu oluyorum. Herkes çıkma ihtimalinin farkında. O yüzden bırak kim ne istiyorsa onu yapsın bence.


  • Düşünceleriniz hayalleriniz olumsuz sonuçlanırsa canınız çok yanar. Benim asıl anlatmak istediğim şey şu.. 6 Haziran'dan sonra forumda online sayısı 10-15 sayısına düşecek ama şuan belki 1.000lerde..

    Yani hayal kurduğunuz şeye tutunuyorsunuz ama netice olumsuz olursa vay haline. Burada hep kazananların hikayelerini dinledin, kazanamayanlarda yazabilseydi şöyle oldu böyle oldu diye.. O zaman asıl ibreti anlardık..!!


Benzer Başlıklar

  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2021 Başvuru Sayısı

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    177
    1 Oy
    177 İleti
    10k Bakış
    MasdaM
    Bu konu "Sayılarla DV2021" başlığı altında tartışılsaydı daha iyi olurdu ...
  • DV2018 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum