Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
-
Oyle yapicam tsk ederim.
-
@nahya123, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
15 dk konusacak kadar bilmiyorum.sorun orda :)sadece %30 anliyorum.ama gidip bi sansimi deneyecem.dil bilen biriyle gitcem .
Bu durumda cevrenizdeki Turklerden uzak durmaniz ve sadece ingilizce konusulan ortamlara girmeniz lazim. Eger mecbur kalmazsaniz, ne Ingilizce konusuyorsunuz ne de ogreniyorsunuz :)
-
@nahya123 O sekildeki bir Ingilizce seviyesi ile orduya giris testini gecmeniz veya iyi bir puan cekmeniz tahminimce cok zor olacaktir. Once dili gelistirmeniz gerekiyor. Bol bol konusun, film izleyin ve dil seviyenize gore kitaplar alin okumaya ve anlamaya calisin. Bu arada Turkce'yi ne kadar az kullanirsaniz, o kadar cabuk gelistirirsiniz.
-
orduya girerken üniversite mezunları E-3 olarak başlıyor peki ben bunun orada ki denkliği nasıl alacağın yada almam gerekiyor mu herhangi bir sınava sokuyorlar mı bu konuyla alakalı?
-
Denklik icin www.wes.org
-
@LordBolton Army'de E-4 digerlerinde E-3 olarak baslarsin. NACES uyesi bir kurumdan evaluation alman gerek. Ben Spantran kullandim, @MySea'nin yazdigi WES de olur. bi 8-10 tane daha var sanirim.
-
4 yıllıklar e-4 olarak başlıyor ,2 yıllıklar e-3
örneğin ben kabul edilirsem e-3 den başlıcam ama asıl soru şu
e-5 olmak kaç yılımızı alıyor sayın @tfnsylmz
-
e-3 baslarsan 3 yila falan e-5 yapabilirsin.
-
@AgeGuns siz hangi birime katılacaksınız?
-
@LordBolton vatandaşlığı alabilmek için , hangisi olursa diye cevaplıyım sayın lordbolton :) umarım seneye kadar abd ye gitmiş oluruz ve 2 mizde orduya katılırz
-
@tfnsylmz siz bu denkliği nasıl aldınız? O kurumdan araştırdığım kadarıyla her iş için farklı denklik var askerlik için ayrı öğrenime devam etmek için ayrı gibi sorumu açmak gerekirse askerlik için olan denkliği alırken istenilen şeyler sadece diploma ile not dökümü mu yoksa sizi bir sınava sokuyorlar mı?
-
Sadece transcript (not dokumu) ve diplomanin yeterli olmasi lazim.
-
transcript ve diploma yeterli. ne ben sanirim is icin diye secmistim.
-
bu bahsettiğiniz kurumlar her üniversitenin diplomasını çeviriyor değil mi?
-
@LordBolton bilmiyorum ceviriyordur heralde ama belki bazi dersleri saymayabilirler ya da ortalamani biraz daha dusurebilirler? cok detayli bildigim bi konu degil ben marmara mezunuyum.
-
@LordBolton @Richmond Merhabalar ben bu sene greencarda başvurdum gider gitmez başvurabiliyor muyum ve ingilizce seviyemde 10/6 gibi ortanın üstü 23 yaşındayım ve kara kuvvetlerinde görev yapmak istiyorum beni ne gibi zorlu süreçler bekliyor veya neye hazırlıklı olmam lazım bilgilendirirseniz teşekkür ederim 🙏
-
@crazycells Merhaba green card çıktığında gider gitmez USA Army’e başvurabilir miyim ingilizce seviyem yeterli güveniyorum kendime ve başvuru sürecinde ne gibi şeylere hazırlıklı olmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim
-
@εραυβατ-ατυνβοετ, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
@crazycells Merhaba green card çıktığında gider gitmez USA Army’e başvurabilir miyim ingilizce seviyem yeterli güveniyorum kendime ve başvuru sürecinde ne gibi şeylere hazırlıklı olmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim
Evet, Green Card'iniz olursa hemen basvuru yapabilirsiniz. Genel olarak bu konudaki arkadaslarin deneyimlerini okumaniz yeterli olacaktir diye dusunuyorum :)
-
@εραυβατ-ατυνβοετ, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
500+ ileti var, onlarca yorum yazdik farkli konular hakkinda, gecmisteki iletileri okursaniz bi cok soruya cevap bulursunuz, bulamazsaniz da daha spesifik sorulariniz varsa cevaplamaya calisiriz.
-
@εραυβατ-ατυνβοετ https://youtu.be/FtO1zk4cqxQ ben buraya ilk iletimi attığım sıralarda direk başvuru mümkündü ancak yeni yönetim ile şartlar değişti yeşil kartı aldıktan sonra 1 yılın dolması gerekiyormuş söylediklerine göre
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum