Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• @drrocky, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@gariban, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@TughanTug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@MySea Birilerine göre cebimizde dolarımız varsa hepimiz birer dış minnak değil miyiz zaten :D

bırakın dış mihrakları asıl dünyanın merkezi olan ülkemizin sevgi pıtırcığı, muhabbet ponçiği, merhamet cücüğü reis sevdalıları sanki kan emici vampirler, komşusunu katletmek isteyen hastalıklı ruhlu kişiler gibi göstermek isteyen iç mihrakların bu kumpasını fark etmedik değil. :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:

Benim de listem hazır. Bizim aileden en az bir 50 kişiyi götürtücem... :)

benimde. gc çiksın tüm aileyi götürcem gelmek isteyen insanların hepsine de yardım edecem bi nevi göçmenlik avukatlığı haha

Yok ben götürtücem derken öte tarafa diye kastettim. Çok embesil var sülalede. :)

• @ibrahimasar fikirleriniz için teşekkürler neden Almanya diye sorsam?

• Şafak 20, horozuyla ünlü Denizli :) bir şey kalmadı ha gayret.

• @TughanTug dolari ulke ici ve dişi şahıs yada tüzel kişilerin arz talebi doğrultusunda fiyatlanir . Bir malın birim fiyatı piyasada bulunma miktarı ve talep edilen miktarın arasında oranlarak bulunur . Türkiye de şahıs ve tüzel hesaplarin %70 döviz cinsi mevduat hesapları olusturur. Ülkeye giren döviz çıkan dövizden az olması ( ithalat ürünlerinin maliyetinin fazla olması petrol, iPhone, BMW, asus PC gibi yüksek maliyetli ürünler) ve iç piyasada ki dövize olan talebin yüksek olması kurları yukarıda izleniyor. Ülkede olan dolar bahsedilen şahıs ve tüzel kişiler arasında paylaşılmaktadır. Dış minnaklar da ülkedeki yerli ve yabancı bankalar dan türk lirası kredi kullanıp swap yada takas sistemi ile Türkiye de döviz alımı yapıp talebi artırması mümkün . Ülkede herkes bir dolar almak istese kurlar ani bir hareket ile 0.25 kuruş artması mümkündür.

• Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum geçen senen green card başvurdum çıkmadı bu sene sizin gibi bekliyorum🙂

• selamlar herkese. ben de bekleme odasında heyecanla beklemeye başlıyorum.

• Çekiliş 6 Haziran'da inşallah gercekten isteyene gidebilecek durumu olan insanlara çıkar her cikipta gitmeyen kişi gerçekten gitmek isteyen kişinin hakkını yiyor diye düşünüyorum.

• Herkeze selamlar . Yaklaşık 20 gün falan kaldı. Günler azaldikca insan kendini kaptırıyor sanırım. Çıkmama ihtimali %99 olsada sizde bana cikicak gibi öyle hissedip plan yapıyor musunuz . Ben kendimi alıkoyamıyorum plan yapmaktan ama sonra çıkma ihtimali %1 olduğu geliyor aklima genede vazgeçmiyorum. Sizde de oluyor mu ya plan yapıyorum ama çıkmıcak düşüncesi :)

• @MrMuscle eğer bir kişi pasaport çıkartarak başvuru yapıyorsa bu kişinin gitmeme gibi bir düşüncesi olacağını sanmıyorum. Tek bir sıkıntı var. Ekim ayında 5,78 TL ilen dolar şimdi 6,90 TL bu durumda gitmemeyi istemesi yine de hak yemeye mi girer. Yoksa evde ki hesap çarşıya uymadıya mı girer. Eskiden olsa evet sonuna kadar haklısın 3 dakika başvuru doldur çıkarsa umursama ama şimdi bir olay yapıyorsun masraf yapıyorsun.

• Güzel bir ruya ile başladım bugün güne. Gerçi belki güzel olmayabilir de çünkü sayıdan emin değilim. 3600 ya da 36000 inci kişi olarak çekilişi kazanmıştım. :) 36000 olursa pek işe yaramaz sanırım.

• @MrMuscle bence öyle düşünmeyin. sonuçta vize verecekleri kişi sayısının ortalama iki katına kazandınız diyorlar.. kazandığınızda case number'ınız büyük olursa bu sefer de "umarım bir çok kişi öylesine başvurmuştur da bana sıra gelir" diye dua etmeye başlarsınız :)

• gitmek istemeyen zaten başvurmaz söylendiği gibi ve gerçekten gidebilicek kişilere çıkar gibi söylemler de gereksiz gerçekten,çıkarsa zaten bütün imkanları zorlayıp gitmeyini deneyecektir çıkan kişi..böyle söylemleri bırakalım

• @travelleth, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@MrMuscle bence öyle düşünmeyin. sonuçta vize verecekleri kişi sayısının ortalama iki katına kazandınız diyorlar.. kazandığınızda case number'ınız büyük olursa bu sefer de "umarım bir çok kişi öylesine başvurmuştur da bana sıra gelir" diye dua etmeye başlarsınız :)

ee yani,gc çıkan kişi tüm imkanlarını zorlayacak gitmeye çalışıcak :))

• ⭐⭐

Merak ediyorum çıkmış gibi varsayan ve gittiğinde kendini karşılaşacak olduğu yeni hayata şimdiden hazırlık yapan var mı? Manevi olarak değil fiziki olarak misal masraflar için birikim yapmak, nasılsa götürmeyecek olduğu eşyaları azaltmak, çocuklara ingilizce konuşmak, giderse yapabilecek olduğu başkaca meslekler hakkında kendini geliştirmek vs. Sanırım bu kadarı yoktur.

• @gariban, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Merak ediyorum çıkmış gibi varsayan ve gittiğinde kendini karşılaşacak olduğu yeni hayata şimdiden hazırlık yapan var mı? Manevi olarak değil fiziki olarak misal masraflar için birikim yapmak, nasılsa götürmeyecek olduğu eşyaları azaltmak, çocuklara ingilizce konuşmak, giderse yapabilecek olduğu başkaca meslekler hakkında kendini geliştirmek vs. Sanırım bu kadarı yoktur.

bencede yoktur

• @gariban ben varım. Cıkmış gibi enerji yayıp hazırlık yapıyorum 😁

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gariban 6 haziran ile 1 ekim arasında 5 ay var. 1 ekimde mülakata girdin 6 ay daha vaktin var giriş için yani anlayacağın 10 - 11 ay varken neden şimdiden bu kadar stresin içine girelim. Dediklerin basit şeyler sen çocuk diyorsun en az 200.000 TL paran hazırmı ki dediğin olaylara başlayasın ondan dolayı boşver sen merak etme herkes para dedinde dediklerine daha sıra gelmesi çok zaman var

• @EmreGdk, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@gariban, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

bencede yoktur

kesinlikle vardır ya gözünü karartıp elbet bu sene kazanamazsam gelecek sene kazanırım tarzında düşünen mesela ben şuan ing alt yazılı friend i izliyorum ingilizce gelişsin diye geçen gün wordup uygulamasında kelime çalışırken kelimenin ingilizce manasını direk cevapladım ama türkçesi aklıma gelmedi :D dedim olacak bu iş çok güldüm sonra kendime :D

• ⭐⭐

@ayvalik10 200.000 mi TL mi ben onu dolar sanıyordum TL ise kolay. şaka bir yana 1 yılda toplanacak para olmadığını bende biliyorum ne kadar olursa o kadar, elimizden geleni yapalım gerisi konsolosluk memuruna kalmış

• @gariban
    Birikim yapmak ve dil geliştirme haricinde ben de sanmıyorum...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k