Case 39 bine ekmek cıkmayacak degilmi
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Vay 5 Mayıs böyle mi gelecektin. Ne hayaller kurmuştum oysa ki sana dair. Şimdi yerini 6 Haziran aldı. Onu daha çok sevdim.Şimdi dört gözle Haziran yolu gözlüyoruz.Belki bana bir doğumgünü hediyesi olur tüm yaşlarıma bedel
Hayaller loading 
Bizim de evlilik yıldönümümüz. Tarihten gayet memnunum. Ama 07/07 diye ertelerlerse aynı gün doğum günü olan 3 ablamı da aramam sormam bir daha... yalvarsan bile Allaha... Sıyırdık vallaha. Aramaaaammm...

-
@tanti
Telefonun alarmı çaldı bugün açıklanıyor diye kapatmayı unutmuşum şimdi tarihi değiştirdim tekrar... Kaldı 30 diyelim.
-
@Mrbye, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@tanti
Telefonun alarmı çaldı bugün açıklanıyor diye kapatmayı unutmuşum şimdi tarihi değiştirdim tekrar... Kaldı 30 diyelim.
Daha büyük heyecanı yaşarsın umarım

-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Vay 5 Mayıs böyle mi gelecektin. Ne hayaller kurmuştum oysa ki sana dair. Şimdi yerini 6 Haziran aldı. Onu daha çok sevdim.Şimdi dört gözle Haziran yolu gözlüyoruz.Belki bana bir doğumgünü hediyesi olur tüm yaşlarıma bedel
Hayaller loading 
Bizim de evlilik yıldönümümüz. Tarihten gayet memnunum. Ama 07/07 diye ertelerlerse aynı gün doğum günü olan 3 ablamı da aramam sormam bir daha... yalvarsan bile Allaha... Sıyırdık vallaha. Aramaaaammm...

Şansımız bol olsun
@ibrahimasar -
Gece leylak ve tomurcuk kokuyor
Yaralı bir şahin olmuş yüregim
Uy anam anam,
Haziranda ölmek zor
Çalışmışım onbeş saat
Tükenmişim onbeş saat
Yorulmuşum, acıkmışım, uykusamışım
Anama sövmüş patron
Sıkmışım dişlerimi
Islıkla söylemişim umutlarımı
Sıcak bir ev özlemişim
Sıcak bir yemek
Sıcacık bir yatakta unutturan öpücükler
Çıkmışım bir dalgadan, vurmuşum sokaklara
Sokakta tank paleti
Sokakta düdük sesi
Sarı sarı yapraklarla dallarda
İnsan iskeletleri
Uyarına gelirse tepemde bir de çınar' demiştin yıllar önce
Demek ki on yıl sonra
Demek ki sabah sabah
Demek ki manda gözü
Demek ki sile bezi
Bir de memedin yüzü
Bir de saman sarısı
Bir de özlem kırmızısı
Demek ki göçtü usta
Kaldı yürek sızısı
Yıllar var ter içinde taşıdım ben bu yükü
Bıraktım acının alkışlarına 3 Haziran 63'ü
3 Haziran 63'ü
Bir kırmızı gül dalı egilmiş üstüne
Bir kırmızı gül dalı şimdi uzakta
Okşar yanan alnını Nazım Ustanın
Bir kırmızı gül dalı egilmiş üstüne
Bir kırmızı gül dalı şimdi uzakta
Yatıyor oralarda
Bir eski gömütlükte
Yatıyor usta
Geçsem de gölgesinden tankların tomsonların
Şuramda bir kuş ötüyor.
Haziranda ölmek zor... -
@drrocky Tabi dostum, aklında var mı düşündüğün bir yer. Ben GC çıkarsa Austin diyorum ama başka yol ile Austin olmaz. En azından baslangıç için olmaz. F1 statü degisikligi olacaksa nüfus yoğunluğu yüksek yerlerden biriyle başlamak lazım bence.. Ve aklıma hemen New york, New jersey ve Los angeles geliyor.
-
@MySea Vaaayyy.. Grup Yorum söylüyordu.. Hele İbrahim.. Bir deri bir kemik kalmış adaşım. Haziranda herkesin yüzü gülse. Memleket çayı, memleket rakısı getirsek oralara. Çilingir sofrasını kurup uzaklardan dertlensek memleketin hallerine.
-
Normal süreçte olsaydık bugün bu saatlerde burası yıkılırdı. Her şey den önce sağlık. Alt tarafı 1 ay daha bekleyeceğiz. Tekrar dan umarım bu sene hazır olan ve gerçekten gitmek isteyenlere çıkar. Bol şans herkese.
-
@MySea abi inşallah bir gün teee oralarda senden de dinlemek nasip olur

-
@Hyller inşallah çıkar, huston'a gideriz. Kadir beyin başına ekşiyelim.
-
@Özkan2316, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
merhaba arkadaşlar 2021 çekilişi yapilacakmi durdurulduğu acaba bilgi almak istiyorum.
6 Haziran'da aciklanacak... Herhangi bir iptal yok, olmasini da beklemiyoruz.
-
@MySea Vaaayyy.. Grup Yorum söylüyordu.. Hele İbrahim.. Bir deri bir kemik kalmış adaşım. Haziranda herkesin yüzü gülse. Memleket çayı, memleket rakısı getirsek oralara. Çilingir sofrasını kurup uzaklardan dertlensek memleketin hallerine.
Yanima bir gitarist getirin, Turku Bar acalim

Tam az cok isler oturdu, guzel cevremiz olustu...
Herkes 4 ceker arac almaya calisti vs... Kamp yapacaktik falan... Korona fena vurdu...
Hazirandan sonra sicak cok olur... Bu seneyi kacirdik gibi...
Insallah bir firsat buluruz... Tetikte bekliyoruz
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
merhaba arkadaşlar 2021 çekilişi yapilacakmi durdurulduğu acaba bilgi almak istiyorum.
Kararlari siz mi aliyorsunuz Ali bey? Bu kadar net konusmaniza anlam veremedim... Bildiginiz bir seyler var ise paylasin lutfen!!
Saka saka... takilacak adam ariyorum
Heyecan olsun diye sana sarayim dedim... Aksiyon olur 
-
@semavi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Kararlari siz mi aliyorsunuz Ali bey? Bu kadar net konusmaniza anlam veremedim... Bildiginiz bir seyler var ise paylasin lutfen!!
aynen
Trump'i kinadim ve kendisine laflar hazirladim. White House'a mektubumu yolladim... Eger isimizi daha da zorlastirirsa, kendisiyle forumca ciddi bir konusma yapacagimizi da soyledim 
-
aynen
Trump'i kinadim ve kendisine laflar hazirladim. White House'a mektubumu yolladim... Eger isimizi daha da zorlastirirsa, kendisiyle forumca ciddi bir konusma yapacagimizi da soyledim 
Gecen bana mektup atti o fakir... Karsilik vermedim... Istersen araya girebilirim. Karsilik vermesem de benimle mentuplasiyor kendisi... Ama sen istersen nezaketen bir mektup yazarim

Burada da bakin size 3400 dolar yolladik diye Trump imzali mektup geldi arkadaslar... Isin asli bu
Bu siyasiler yok mu.... -
-

Herkes 4 ceker arac almaya calisti vs... Kamp yapacaktik falan... Korona fena vurdu...
Ben iyi kötü solistliği yaparım da gitarım zayıf. Belki öğrenirim zamanla.. Bende repertuvar tam. Fasıl, Türkü, Bozlak, Gazel, Pop, Rock, az biraz arabeskim zayıf ama idare edecekler.. Sizin de Haziran sonu Temmuz başı işler düzene girer diye umuyorum. 4 çekerlerde yok satmaya başlarsınız. Eylül Ekim gibi havalr serinleyince de gelsin kamplar gitsin trekingler.
-

Ben iyi kötü solistliği yaparım da gitarım zayıf. Belki öğrenirim zamanla.. Bende repertuvar tam. Fasıl, Türkü, Bozlak, Gazel, Pop, Rock, az biraz arabeskim zayıf ama idare edecekler.. Sizin de Haziran sonu Temmuz başı işler düzene girer diye umuyorum. 4 çekerlerde yok satmaya başlarsınız. Eylül Ekim gibi havalr serinleyince de gelsin kamplar gitsin trekingler.
Texasta 4 ceker araba bulmak bazen sorun. Bir cok arac 2 ceker...
Bir arkadas vardi burada yasayan. O ulasti bana, onunla bir aksam caldik. Youtube kanali var bulentin gitar mutfagi diye... Cok keyifliydi...
Kendi basima calip soylemek cok hosuma gitmiyor. Universite yillarinda iyi alismistim grup muzigine. Ayri bir keyfi var.
Bakalim... belki bir grup olusturabiliriz zamanla...
-
@semavi bas ve elektro benden

-
Geçen sene doğum günümden bir kaç gün sonra açıklandı, olmadı, ondan önce ki senelerde yine doğum günümü bir kaç gün geçtikten sonra açıklandı yine olmadı. Yıl 2020 tam bu sene, bugün doğum günümde açıklanacak dedim, tarihi tutturduk en azından diyordum ki bu sefer hazirana ertelendi yine tutmadı. Doğum günleri bana uğurlu gelmiyor anlayacağınız. Bakalım haziran bana uğurlu gelecek mi
Selamlar...
Benzer Başlıklar
125
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k