Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@gariban, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@semavi bende sizin videoları arada seyrediyorum ama sesiniz kısık çıkıyor benim PC de az ses veriyor, neredeyse duyamıyorum. Yanlış anlamayın ben memnuniyetsizlik yapmıyorum sadece bu soruna el atmanız takipçi sayısı ve izleyici oranlarını yükseltir diye düşünüyorum

Eski videolarda sorun olabilir ama son videolarda boyle bir sorun olmamasi lazim. Belki bazi onemli konularda ki videolari ekipmanlari tamamladiktan sonra yenileyebilirim. Yada ses seviyelerini yukseltip geri yukleyebilirim daha sonra.

Simdiye kadar pek gorsel bir sey cekmedim zaten... bilgi edinmek isteyenlerde bir sekilde edinebiliyor.

Lakin bende daha iyi ses ve goruntu olmasi taraftariyim artik, mikrofon bakiyorum hatta...

• @semavi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@aayhann amerikada et yeme videosu çekmediği icin az ve öz kişi tarafından takip ediliyor, o da bize ve kendisine yeter bence

Bir kac gundur yeni aldigimiz grillin de gazi ile bir seyler yapip duruyoruz :) Ceksem iyi olurdu aslinda :) Tavuk patlican biber falan yapinca cekip, burada et alamiyoruz tadinda bir video mu ceksem? Yeni Osmanlicilardan cok takipci kapar miyim ? :D

Doğrudur, pek sevilirsiniz. Hatta ''Ben sadece amerikanın rezilliklerini size göstermek için geldim buralara, yoksa cennet vatanımızın ....''falan diye devam edersin. Ses sorunu bende de var. Hiç anlamıyorum bazen ne anlattığını :)

• @semavi valla keyif alıyorsanız ne mutlu, biz büyük keyifle dinliyoruz çünkü

• ne güzel iki gün sonra öğrenmiş olacaktık bekleyiş bitecekti. şimdi tekrar ertelerler mi diye korku içerisinde bekliyoruz.

• @semavi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@aayhann amerikada et yeme videosu çekmediği icin az ve öz kişi tarafından takip ediliyor, o da bize ve kendisine yeter bence

Bir kac gundur yeni aldigimiz grillin de gazi ile bir seyler yapip duruyoruz :) Ceksem iyi olurdu aslinda :) Tavuk patlican biber falan yapinca cekip, burada et alamiyoruz tadinda bir video mu ceksem? Yeni Osmanlicilardan cok takipci kapar miyim ? :D

Neden et alamıyorsunuz ? Dini sebepler için mi orasını anlayamadım açıkcası :) Helal et satışları falan var bildiğim kadarıyla. Doğru değil mi ?

• @semavi Dün oğlunuzun inadını kibar yaklaşımınız ile kırdığınızda bir kere daha ''ne kadar düzgün biri'' dedim. Umarım herşey dilediğinizce olur. İşinizde başarı ve aile yaşantınızda mutululuklar dilerim.
    ''Youtuber'' olmayı da bence düşünmeniz gerekir. En azından yeterli bilgi videoları olduğunda, otomotiv kanalı olarak devam edersiniz belki..
    Saygılar
    PS: Kısmet olursa sizden bi araba alıcam :)

• @thestars biraz ironi diye yazdım. Tavuk turkiye de herkesin ulaştığı bir sey... mesela dün mangal yaptik aksam. O çeşit ve o ağırlıkta eti Türkiye de hiç bir zaman mangala atmadık sahsen... Amerika et araba vs den ibaret gibi yansıtılıyor bazen...

Domuz eti yemem ama helal et konusunda çok hassasiyeti olan biri değilim...

• Belki alakasiz bir bilgi olacak ama dvlottery resmi sitesinin link adi degismis, farkeden oldu mu?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sgt-sergey yaklaşık 5 - 6 ay önce değişti. program oldu.

• Bugün günlerden Illinois. :orange_heart:

Diğer eyaletlere nazaran daha fazla Nükleer Enerji üretimi yapan bir eyalet.

Abraham Lincoln'ün de hayatının büyük kısmını geçirdiği eyaletin en yoğun nüfuslu şehri Chicago. :)

alt text

• Arkadaşlar 2021 için başvuru tarihimiz Case numberimizda bir etken oluyor mu yoksa 6 Haziranda 2021 için başvuru tarihinin sonuna yakın başvuranın Case numberi düşük ya da tam tersi bir senaryoda Case number yüksek oluyor mu?

• @cthax, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Arkadaşlar 2021 için başvuru tarihimiz Case numberimizda bir etken oluyor mu yoksa 6 Haziranda 2021 için başvuru tarihinin sonuna yakın başvuranın Case numberi düşük ya da tam tersi bir senaryoda Case number yüksek oluyor mu?

Herhangi bir sekilde basvuru tarihinin case no.suna etkisi yok.

• @air_technic Teşekkür ederim

• @semavi Anladım hocam valla.. Hep yazılanları hızlı okuyorum ilk seferinde anlayamıyorum. Biraz yazılımcı huyu bendeki; hep hızlı çözmeye çalışıyorum problemleri :) Amerika'da et olayında bende public restaurantlardan sipariş vermemeye gayret etmiştim ancak Walmart gibi yerlerden %100 dana etini alıp kendim yapmıştım. Bu konuda hassas olmaya çalışıyorum. Mc Donalds ve Burger King'den hep tavuk menüsü sipari etmiştim.

• @sgt-sergey Canada, Australia gibi bir sisteme geçilecek sanırım artık bunun hazırlıklarının yapıldığını düşünüyorum. Bu durumda sistem nasıl olur kaç puan baraj olur açıklandığında belli olacak.

Dil seviyesi + Eşin dil seviyesi
    Mezuniyet - > Us mezuniyet + puan
    Sponsor
    Meslek deneyime göre + puan
    Us'de göçe ihtiyaç duyulan yerlere az puan Us tamamına göç fazla puan gibi bir sürü şey olacaktır.

• Dv sitesinden ertelemeyi görüp nedenini benim gibi direk son sayfada arayanlara bildirmek isterim.
    Bakanlığın Covid-19 ile ilgili rolleri ve önceliklerinin şu an usa vatandaşlarına yardım etmek olduğuymuş.

• @alpecino, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@sgt-sergey Canada, Australia gibi bir sisteme geçilecek sanırım artık bunun hazırlıklarının yapıldığını düşünüyorum. Bu durumda sistem nasıl olur kaç puan baraj olur açıklandığında belli olacak.

Sponsor
    Us'de göçe ihtiyaç duyulan yerlere az puan Us tamamına göç fazla puan gibi bir sürü şey olacaktır.

geçmek isteselerdi bu kadar beklemezlerdi gibi..

• ama yinede ihtimaller dahilinde bir durum,olursa şaşırmayız :D

• @EmreGdk, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@alpecino, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@sgt-sergey Canada, Australia gibi bir sisteme geçilecek sanırım artık bunun hazırlıklarının yapıldığını düşünüyorum. Bu durumda sistem nasıl olur kaç puan baraj olur açıklandığında belli olacak.

Sponsor

geçmek isteselerdi bu kadar beklemezlerdi gibi..

daha yeni gündeme gelmiş bir şey bu hazırlıklar ne olacağı belli değil Trump uğraşıyor bakalım.

• @alpecino 03 Kasım 2020 tarihindeki seçimlerde Trump tekrar seçilirse kesinlikle (bir-iki yıla) puan sistemini getirir diye düşünüyorum...
    Ancak DV-2021 için bir iptal tehlikesi olacağını düşünmediğim gibi
    DV-2022 çekilişine katılım sürecinin de 03 Kasım 2020 tarihindeki
    seçimler öncesi (belki de son kez) gerçekleşeceğini tahmin ediyorum...

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2021 Başvuru Sayısı

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    177
    1 Oy
    177 İleti
    10k Bakış
    MasdaM
    Bu konu "Sayılarla DV2021" başlığı altında tartışılsaydı daha iyi olurdu ...
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k