DV2021 Bekleme Odası
-
Dostlar Merhaba;
Travel.state.gov adresinin açıklamasına göre, greencard çekilişi 5 mayıs'dan 6 hazirana ertelendi. Habere göre dv2022 başvurularını etkilemeyecek bir süreç. Ekim ayında yeni başvurular açılacak.
"**The Department of State is postponing the opening of the Entrant Status Check for the DV-2021 applicants from May 5 to June 6, 2020. The Department’s resources are currently being used in our role in responding to the COVID-19 pandemic and are prioritized for the assistance to U.S. citizens overseas. The delayed opening will not negatively impact our ability to pre-process and schedule DV-2021 interviews, which are scheduled to begin on October 1, 2020. The Department takes seriously our role in administering the Diversity Visa Program in accordance with all laws and regulations.**"
-
Dv2021’ler ok de biz nolucaz Dv2020’lere gecmis olsun diyip DV2021’lerle devam edecekler heralde
-
@pawlover, içinde söyledi: GreenCard Çekilişi Ertelendi!
Dv2021’ler ok de biz nolucaz Dv2020’lere gecmis olsun diyip DV2021’lerle devam edecekler heralde
Vallahi size en azından çıkmış. Onun mutluluğu bile yeter. :) Şaka bir yana, sizinde işleriniz çözülür bir şekilde sorun çıkaracaklarını sanmam.
-
Ins dort gozle gelismeleri bekliyoruz bakalim :)@Fouray
-
Hamileyim🤦 başvuru yaparken gebelik yoktu zaten planlı değil sürpriz oldu. Bize çıkarsa ne yapabiliriz?
@crazycells @semavi @aysegul -
@fifadan
Tebrikler! Sıkıntı olacağını sanmıyorum. -
@dmr ama başvuruda bilgisi yok diye sorun etmezlermi acaba?
-
Kaç aydır bekliyoruz Bir ay daha bekleriz napalım bu günleride görücekmişiz
-
@fifadan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Hamileyim🤦 başvuru yaparken gebelik yoktu zaten planlı değil sürpriz oldu. Bize çıkarsa ne yapabiliriz?
Tebrik ederim. Hiçbir sıkıntı olmuyor. :)
-
@fifadan A ne güzel bir haber🙂 Tebrikler, konu ile ilgili bilgim yok umarım sorun yaşamazsınız
-
Tebrik ederim. İnşallah bir ay sonrada bir mutluluk da yaşamanız ümidiyle 🙏
-
Her yıl sonuçlar açıklandığında çekilişi kazanan veya kazanmayan birçok kişi KCC'yi meşgul ediyor ki onlar da salgın dönemindeki meşguliyetlerini de göz önünde bulundurup böyle bir önlem almışlar, ben açıklamadan bunu anladım.
-
@crazycells @semavi @aysegulTebrik ederim..
Bir sey yaomaniza gerek yok. Cikarsa ve surec icerisinde cocuk dogumu gerceklesirse gerekli prosedurlerle eklersiniz. Sorun edecek bir durum yok kesinlikle...
-
Bugün günlerden Louisiana. :trumpet:
Gece hayatı, jazz ve düşük yaşam giderleri bana göre diyenlerin eyaleti.
En yoğun nüfusa sahip New Orleans, dünyanın jazz başkenti olarak biliniyor. :)

-
-
@semavi inşallah 🙏🏻 zaten eğer çıkarsa konuyla ilgili buralardan bol bol rahatsızlık vereceğim 😞
-
@AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Valla ben hiç doğal falan karşılamadım , oldukçada sinirledim , mayısın 5 ine göre planım var işim var ,
Daha 1 gün önce erlteme yok diyip diyip duruyorlardı twitirda , o 6 haziran tiwitlerinide silmişlerdi ,
Onurlu insan verdiği sözü tutar , bu trump yönetimi çok bozdu , adam her fırsatta göçmenlere karşı politika yürütüyor , ulan bu ne yüzsüzlük , hayat arkadşaın aynı yatakta uyuduğun insan göçmen ulan , sen ne yüzssüz bir adamsın ,
Bu 6 haziran olayında kesinlikle parmağı var ,
ne tatım ne tuzum kaldı , bir yandan sokağa birşey olmamış gibi çıkan halk , bir ynadan bunlar , ulan covid polikiğilinde çalışıyorum hergün yüzlerce hasta geliyor bizimkiler hala , bakan 1-2 iyi şey dedi diye sokakalrda , işe giderklen trafik vardı trafik , sizin sokakta ne işiniz var abicim iyi misiniz
butona basan eleman mı korona oldu ne halt oldu ,
şimdi skaın bana yoğunluk vs vs vs demeyin kalp kırarım , 1 gün önce ,değişilik yok diyorlardı 1 gündemi yoğunluk oldu , 7 gün kala böyle birşey dene bilir mi ?
gerçe onlarda haklı biz kimiz ki bize düşünücekler ,
of off . çok bunaldım çok , bu gece nöbetim var , acil yine dolup taşıcak , ulan ulannn 1 ümit dedim 1 ümit şu lanet 7 gün geçer de sonuçlarını öğreniriz diye ,
ama lanet olsun onu bile elimizden aldılar
Erteleme yok demediler, durum netlesince bildirecegiz dediler...
Hello, we do not have any updates at this time as the situation is still developing. Please continue to monitor http://travel.state.gov/visas for the latest information.
Hatta sonrasinda forumda, bunu yazan kisi bu bilgiyi uydurmus olamaz, buyuk ihtimal erteleme konusu kendi aralarinda konusuluyor, net sonuca varinca haber verirler demistik...
Biraz anlayisli olmak lazim, olay sonuclari aciklamaktan ibaret degil, bir hata olmasi durumunda mesaj trafiginden kendi gorevlerini de yapamayacaklar. Travel Stage Gov, sosyal medya hesaplarini incelerseniz, su an diger ulkelerde kalmis ABD vatandaslarina ucuslar veya ulkelerdeki son durum hakkinda bilgiler veriyorlar. Bir hata olmasi durumunda bu hesaplari binlerce, hatta onbinlerce kisi mesaj yagmuruna tutacak... Ki, daha once basimiza geldi, ilk gun sonuclar aciklanamadi, cunku sistemde ariza vardi, bazi kisilerin sonuc sayfasi acilmadi. 2 gun boyunca IT team ugrasti ve sonra sonuclar aciklanmaya basladi. Eminim o 2 gunde 10.000'lerce mesaj almislardir...
-
@crazycells @semavi @aysegulhayirli olsun, bir problem yok yeni dogan cocuklari basvurunuza sonra ekleyebilirsiniz.
-
@crazycells hangi aşamada ekleniyor bilginiz varmı yani ds260 forumda mı yoksa sağlık kontrollerinde mi?
-
@crazycells hangi aşamada ekleniyor bilginiz varmı yani ds260 forumda mı yoksa sağlık kontrollerinde mi?
ds260 formuna
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum