DV2021 Bekleme Odası
-
@birumut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
açıklanma tarihine çok az zaman kalmışken yapılan keyfilikten başka birşey değil sözde hukuk devleti.işyerleri açılıyor adamlar bir kura sonuçunu açıklayamıyor.
enteresan şeyler oluyor.Bence birimler arası bir anlaşmazlık söz konusu.
Twitter'da çok önceden duyurdular ertelendiğini ama sonra birileri etkili oldu ki kaldırdılar bu cevaplarını.
Ardından bugün resmi sitede yayınladıklarına göre karşı çıkan birimi de kafalamışlar gözüküyor. :)
-
Bunlar da iyice reyting almaya çalışan tv programları gibi davranmaya başladı. Alt tarafı sonuç açıklayacaksın. Hemen yarın gel mülakata demeyeceksin sonuçta.
-
@Final-Approach milleti toplayıp toki yada atama çekilişi yapmıyorlar yada çekiliş yapılmıyorda başka bir sistem mi varda ertelendi.anlamak zor başvuru 6 ay önce bitmiş bir kura çekilişi bukadar zor olmamalı.trump çıkar bakın çekilişide erteledim der oyları düşüyormuş belki artar.
-
Bu erteleme olumsuz olarak mülakat tarihlerine (1 Ekim) yansımayacak demişler.
-
@Austintx, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bu erteleme olumsuz olarak mülakat tarihlerine (1 Ekim) yansımayacak demişler.
Benim de anlamadığım nokta o zaten.
Kazanırsak mülakatlarımız aylar sonra yapılacak.
Sonuç açıklamanın hiçbir ekstra yükü yok onlara karşı bildiğim kadarıyla. :face_with_monocle:
-
@birumut Ben yine bardağa dolu tarafından bakıyorum.
Çekilişi yapacak noter tarzı kurum çalışanları çalışmıyordur diye düşünüyorum -
Çekiliş sonucu zaten belli,sonucu biz goremiyoz sadece. Sonuç açıklamayı erteleyince noluyor sanki..
-
Üzülmeyin hazirana kadar paylaşabileceğim eyalet çok. :)
Denizde kum, Amerika'da eyalet bitmez. :face_with_tongue:
-
@Final-Approach Bugün paylaştığın Hawaii aklımı çok karıştırıyor :)
Ama bi podcastte dinlemiştim. Yerel halk baya korumacı ve dışardan gelenlere pek iyi davranmazlarmış. Amerikalılar, diğer eyaletlerden gelenler için söylemişlerdi. Göçmenlerle araları nasıldır onu bilmem.. -
Offf şuan içimdeki polyana kayboldu 😥😥
-
Dvprogramda hala 5mayıs görünüyor
-
Dunyanın basına gelen bu herneyse artık yemin ederım yılların green kart programı bıle p.ç oldu Kiralık ucak tanıdıgı olan varmı new orleans hava semalarından parusutle sehre atlamayı dusunuyorum artık homeless felan olur gecınır gıderız
-
Artık Yeşilkart'ın bir çekiliş olduğu masalını kimseye yutturmasınlar, bence mutlaka bir süzme portalı mevcut.
Yoksa bilgisayarın yaptığı bir çekilişi neden 1 ay erteliyorsunuz !!! -
@icore, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Artık Yeşilkart'ın bir çekiliş olduğu masalını kimseye yutturmasınlar, bence mutlaka bir süzme portalı mevcut.
Yoksa bilgisayarın yaptığı bir çekilişi neden 1 ay erteliyorsunuz !!!neden erteledikleri sitede yaziyor :)
-
DV-2021 Giriş Durumu Kontrol Duyurusu
Son Güncelleme: 27 Nisan 2020
Dışişleri Bakanlığı 5 Mayıs-6 Haziran 2020 tarihleri arasında DV-2021 başvuru sahipleri için Giriş Durumu Kontrolünün açılmasını ertelemektedir. Bakanlığın kaynakları şu anda COVID-19 salgına yanıt verme rolümüzde kullanılmaktadır. denizaşırı ABD vatandaşlarına yardım. Gecikmeli açılış, 1 Ekim 2020'de başlaması planlanan DV-2021 röportajlarını ön işleme ve planlama yeteneğimizi olumsuz etkilemez. Bakanlık, Çeşitlilik Vize Programını tüm yasa ve yönetmeliklere uygun olarak yönetmedeki rolümüzü ciddiye alır . -
Çok sinirliyim,son hafta olacak iş değil ama Allah'tan hayırlısı demekten başka birşey yapamıyorum.
-
Bir türlü anlayamadım. Bazıları bu konuyla ilgili tek resmi site https://dvprogram.state.gov/ burada değişmeden inanmayın diyor. Şimdi de değiştiği söyleniyor, gerçekten kafam çok karıştı
-
@tuncayarat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bir türlü anlayamadım. Bazıları bu konuyla ilgili tek resmi site https://dvprogram.state.gov/ burada değişmeden inanmayın diyor. Şimdi de değiştiği söyleniyor, gerçekten kafam çok karıştı
paylaşılan yer yine kendi dış işleri bakanlığı
-
dolu tarafından bakarsak en azından mülakat tarihlerini etkilemiyor arkadaşlar..
-
çekilişi bilgisayar yapıyor olsa da unutulan bir kaç şey var 1. zaten söylemişler yurtdışındaki vatandaşlarımıza öncelik verileceği için ertelendi diye 2. kurayı bilgisayar çekse de bunla ilgili her türlü geri bildirimi alan konsolosluk 3. si her yıl sonuç günü serverler çöküyor yoğunluktan dolayı muhtemelen bu bile tek başına 10 gün kaybettirir aşağı yukarı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum