DV2021 Bekleme Odası
-
neyse geç olsun güç olmasın arkadaşlar
-
Dvlottery de hala 5 mayis gozukuyor.birileri bizlerle dalga geciyor herhalde.şafak 40 a cikti.
-
orayıda bugün yarın güncellerler büyük ihtimalle
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Üzüldüm. :face_with_head-bandage:
Resmi internet sayfalarında bugün duyuru yayınlamışlar DV 2021 sonuçlarına ilişkin.
-
İçime doğmuştu zaten görünen koy klavuz istemez ama negatiflik yapmim demiştim :)
Neyse sorun yok, geç olsun güç olmasın.. -
İlk önce twitter'dan millete cevap vererek bunu duyurup sonra geri adım atmışlardı, bir değişiklik yok diye. Eski cevaplarını da silmişlerdi.
Şimdi resmi internet sitesinden duyurmuşlar.
Umarım yine geri adım atarlar. :face_with_tears_of_joy:
-
açıklanma tarihine çok az zaman kalmışken yapılan keyfilikten başka birşey değil sözde hukuk devleti.işyerleri açılıyor adamlar bir kura sonuçunu açıklayamıyor.
enteresan şeyler oluyor. -
@birumut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
açıklanma tarihine çok az zaman kalmışken yapılan keyfilikten başka birşey değil sözde hukuk devleti.işyerleri açılıyor adamlar bir kura sonuçunu açıklayamıyor.
enteresan şeyler oluyor.Bence birimler arası bir anlaşmazlık söz konusu.
Twitter'da çok önceden duyurdular ertelendiğini ama sonra birileri etkili oldu ki kaldırdılar bu cevaplarını.
Ardından bugün resmi sitede yayınladıklarına göre karşı çıkan birimi de kafalamışlar gözüküyor. :)
-
Bunlar da iyice reyting almaya çalışan tv programları gibi davranmaya başladı. Alt tarafı sonuç açıklayacaksın. Hemen yarın gel mülakata demeyeceksin sonuçta.
-
@Final-Approach milleti toplayıp toki yada atama çekilişi yapmıyorlar yada çekiliş yapılmıyorda başka bir sistem mi varda ertelendi.anlamak zor başvuru 6 ay önce bitmiş bir kura çekilişi bukadar zor olmamalı.trump çıkar bakın çekilişide erteledim der oyları düşüyormuş belki artar.
-
Bu erteleme olumsuz olarak mülakat tarihlerine (1 Ekim) yansımayacak demişler.
-
@Austintx, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bu erteleme olumsuz olarak mülakat tarihlerine (1 Ekim) yansımayacak demişler.
Benim de anlamadığım nokta o zaten.
Kazanırsak mülakatlarımız aylar sonra yapılacak.
Sonuç açıklamanın hiçbir ekstra yükü yok onlara karşı bildiğim kadarıyla. :face_with_monocle:
-
@birumut Ben yine bardağa dolu tarafından bakıyorum.
Çekilişi yapacak noter tarzı kurum çalışanları çalışmıyordur diye düşünüyorum -
Çekiliş sonucu zaten belli,sonucu biz goremiyoz sadece. Sonuç açıklamayı erteleyince noluyor sanki..
-
Üzülmeyin hazirana kadar paylaşabileceğim eyalet çok. :)
Denizde kum, Amerika'da eyalet bitmez. :face_with_tongue:
-
@Final-Approach Bugün paylaştığın Hawaii aklımı çok karıştırıyor :)
Ama bi podcastte dinlemiştim. Yerel halk baya korumacı ve dışardan gelenlere pek iyi davranmazlarmış. Amerikalılar, diğer eyaletlerden gelenler için söylemişlerdi. Göçmenlerle araları nasıldır onu bilmem.. -
Offf şuan içimdeki polyana kayboldu 😥😥
-
Dvprogramda hala 5mayıs görünüyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum