@Rhonster tamam yazayim teşekkürler
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
Arizona demişken şuan Arizona acayip sıcak ve bu her zaman böyle sıcağı ve kaktüstende anlaşılacağı üzere çöl hayatını sevenler tercih edebilir.
-
@Final-Approach petrified wood arizona diye aratınca da enteresan şeyler çıktı. Hiç görmemiştim.
-
@FreeMen
soruyu cevaplayan yer göç idaresi değilmiş zaten dış işleri bakanlığı

-
@nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
6 saat önce atılan önce State Dept tarfından atılan bır twet bır kullanıcı cekılıs ertelendımı dıye sorarken onlarda suan oyle bır guncelleme mevcut degıl ıstersenız sıtemızdekı guncel bılgılere ulasabılırsınız denıyor sanırım erteleme soz konusu degıl
please the DV lottery 2021 results was it really postponed..,?
We do not have any updates at this time as the situation is still developing. Please continue to monitor http://travel.state.gov/visas for the latest information. Thank you for your patience.
Dun iki soruya da ayni cevabi vermislerdi, bugun degistirmisler... Erteleme konusunu twitter'da yazan gorevlinin uydurdugunu dusunmuyorum, demek ki kendi aralarinda bu sekilde yazilar dolaniyor fakat son kararin degisebilecegini dusundugunden kaldirdilar. Nitekim, gecikmeli olarak duyurulmasi hicbir seyi degistirmeyecek 2 ay sonra bile aciklansa "daha az" ya da "daha cok" sansla secilmis olmayacaksiniz. Surec ayni, Ekim ayina kadar hala cok zaman var, tum surecler rahat rahat yetisir.
-
@gariban iptal edilmesi icin bir neden yok.
-
@crazycells ben zaten 2 ay sonra acıklansa daha az yada daha cok sanslıyız seklınde bır cumle kurmadımkı ? artı surec ıle ılıglı bır acıklamada yapmadı yorumum twetle alakalı sız karıstırdınız sanırım baskası ıle
-
@nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells ben zaten 2 ay sonra acıklansa daha az yada daha cok sanslıyız seklınde bır cumle kurmadımkı ? artı surec ıle ılıglı bır acıklamada yapmadı yorumum twetle alakalı sız karıstırdınız sanırım baskası ıle
Size cevap yazmadim aslinda, genel aciklama yaptim sadece; siz de ayni seyleri yazmis oldugunuz icin sizi alintiladim
Yanlis anlasildi...Sizin yaptiginiz yorumlara katilarak ustune ek yorum yaptim diyeyim

-
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach biriside yok ki amerikada tarım yapıyorum diyen soralım ne oluyor nasıl oluyor
️ Eş ziraat mühendisi olduğundan ben bi nebreskayı bi ataştırayım en iyisimi 
Nebraska güzel ve samimi bir eyalet.
Yaşanılabilir hoş bir şehir bulursanız bizi de bilgiden mahrum bırakmayın.
-
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
orum diyen soralı
En yakın deniz 3 günlük mesafede. Bana gelmez

-
arkadaşlar çekiliş 6 hazirana ertelenmiş eğer arkadaşın söyledikleri doğruysa buraya linki bırakıyorum bakmak isteyen arkadaşlar olursa.
-
@sedat-Çeri, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
arkadaşlar çekiliş 6 hazirana ertelenmiş eğer arkadaşın söyledikleri doğruysa buraya linki bırakıyorum bakmak isteyen arkadaşlar olursa.
Duzeltmesini yaptı halen 5 mayıs
-
@sedat-Çeri, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
video önceki günün videosu altınada zaten tekrar yorum yazmış videoyu yükledikten sonra tweet i silmişler vs vs diye. yani şuan için bir erteleme yok.
-
Bu sene olsun bari yorulduk artık 5 senedir basvuruyorum.
-
haziran diye yazip silmisler ise kesin bir is var bunun icinde yoksa mayis i yanlislikla haziran diye yazmazlardi diye dusunuyorum. Belki de dusunce acisinda olabilirler veya belli bir sure green card i askiya da alabilirler.
-
@fleux, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bu sene olsun bari yorulduk artık 5 senedir basvuruyorum.
ben 14 senedir basvuruyorum
boyle giderse daha cok basvururuz gibi geliyor ne yazikki. -
@Rhonster inşallah erteleme olmaz
-
@mexido bu sene herkesin yüzü güler inşallah
-
@mexido @fleux benim ikinci denemem ama çıkmazsa bir daha denemem gibime geliyor yoksa dayanamam mı bilemiyorum. Her sene çıkmayınca canınız sıkılmıyor mu? 2 yıldır ha başvurayım neyse pasaport çıkarayım hadi açıklandı açıklanacak derken hayal dünyasında yaşıyoruz, vakit geçmiyor siz bunca yıldır başka bir yol denemediniz mi? Ben öğrenci olarak kanadaya başvurmak istedim yeterli görülmedi kaldı. Denemeye değerdi yine de.
-
surec uzucak heharde arkadaslar, ben bır sey sormak ıstıyorum ben saglık personelıyım green kard kazanma durumudma meslegımden dolayı sansım zartarmı mulakattan gecmek ıcın. sonuc olarak abd de saglık personelı sıkıntısı pek cok kez dıle getırıldı.
Benzer Başlıklar
164
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k