Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @olcayist, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Arkadaşlar bir sorum olacak. Sizce bu corona belası geçen sene kazanan arkadaşların surecini etkiledimi? ve bu çekilişide etkiliycekmi? Bizi nasıl bir süreç bekliyor acaba?

    Etkiledi tabii ki, 2020 kazananları için konsolosluğun kapalı olduğu her gün belirli zaman olması dolayısıyla sıkıntı. 2021 iptal olur mu olmaz mı bu daha da düşündürücü.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tanti bu ay eylül ayı değil yani mülakatların son ayı da değil nedir bu ya telaş çığırtkanlık ya durun ya sakin .


  • @ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @tanti bu ay eylül ayı değil yani mülakatların son ayı da değil nedir bu ya telaş çığırtkanlık ya durun ya sakin .

    Sanane! Sana mı danışacağım fikrimi beyan ederken. Her yorumun altında bitmek zorunda mısın?

    Biraz köşene çekil be adam!

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tanti bu siteye yeni gelenler var bu konuda hiçbir şey bilmeyenler var onlara doğru bilgi vermeliyiz. Yoksa senin neden ciddiye alayım.


  • @semavi iş yükünü alacak adam benim'de, ah bi çıksa


  • @ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @tanti bu siteye yeni gelenler var bu konuda hiçbir şey bilmeyenler var onlara doğru bilgi vermeliyiz. Yoksa senin neden ciddiye alayım.

    Yeni gelen birileri soru sorduğunda bilmiyorsam susuyorum ben sen merak etme. Sorulan soru da verilen cevap da yoruma açık bir konu, kendi fikrimizi de yüksek müsaadenle belirtelim bırak da.

    Beni ciddiye almamanı mutlulukla karşılarım açıkçası hiç sorun değil lütfen devam et.
    Yeni gelenleri kapıda karşılama, her yoruma cevap, birilerine yönlendirme, saçma sapan ters ters cevap verme ... senlik konu, bana bulaşmadığın için bugüne kadar da ses çıkarmadım.

    Benim yorumlarıma cevap verme arkadaşım sen, daha fazla uzatmıyorum seninle iletişimi. Allah çarşını pazar etsin.


  • @MySea evet hayal kurma konusu harika birşey ve bizim için en önemli şey müsadenle bir örnek vererek anlatmak isterim.örneğin bir arkadaşını aklına gelir bir anınız bir yaşanmış hikayeniz arkdaşın teeeer başka kıtadadır bir bakarsın 2 dakika sonra o arkadaşın seni arıyor hatta dersin ki tam seni arayacaktım yada bir kaç dakika önce seni anıyordum diye vs aslında hayal kurmak ne kadar önemli olduğunu keşke insanlar bilse ama inanarak bu şekilde sağlıkçı olarak söylüyorum kanseri yenen insanlar var umarım forum içinde faydalı birşey ümit verici hayaller kurulur.


  • @ayvalik10 sayın @ayvalik10 foruma katkınız olduğu doğrudur. Ben bazı paylaşımlarınızı kaydettim ve yararlandım. İnsanlara yardımcı olmaya çalıştığınızında bir gerçek ama insanlara çok müdahale ediyorsunuz. Bir çok konu başlığında bazı sorular gerçekten çok fazla tekrar soruluyor. Görmezden gelin lütfen. Her soruya cevap vermek zorunda değilsiniz.
    Birde ben eskiyim sen yenisin tavrı çok rahatsızlık verici. Forumda puanlama mevcut zaten ve kişinin yeni veya eski olması bişey ifade etmiyor. Paylaşımları yaralı oluyor mu, olmuyor mu? önemli olan budur.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Final-Approach Kıskanıyoruz valla 🙂 alt metni


  • Sayın @MySea söylediklerinize katılıyorum, kötü geçen günün ardından yazınız çok iyi geldi inanın, tüm kalbimle teşekkürler, çıkar veya çıkmaz, olur veya olmaz ama hayal hep kuralım, hayallerimiz bizi geliştirir ve hayal kurduğumuz kadar varız...


  • @centralpark Bunu okuduguma cok sevindim! Bol sanslar!


  • @centralpark Hayal kurarız bi bakmışız hayalini kurduğumuz hayatı yaşıyoruz belli mi olur?


  • Bu mesajı bıkmadan usanmadan yazacağım!!!
    Ayda bir birileri çıkıp geliyor, ki kendilerinin farkındalık ve bilinç düzeyi çok üst düzey olduğu için, hayal kurmayın çok, kendinizi kaptırmayın, size çıkmayacak, çıkma ihtimali çok düşük, sonra yıkılırsınız, yapmayın bla bla bla.. ben de inadına yazıyorum karışmayın diye 😁
    Karışmayın arkadaşım insanlara, müdahale etmeyin, kaçmaya çalıştığımız ne varsa burnumuzda bitiyor anacım, iyi niyetle yapıyorsunuzdur eyvallah, ama yapmayın artık, koca koca insanlara gencecik güzel beyinlere karışmayın, herkes kendini bilir, zaten çok insan yazıyor ‘biliyorum bana çıkmaz, çıkmayınca da üzüleceğim ama hayali bile çok güzel ya’ diye, hayatlarımız yeterince zor zaten, e bırakın bir hayal kurmaları kalsın insancıkların bizlerin ya, bir salın artık lütfen..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gariban, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @HMT admin @crazycells e sorabilirsin bende merak ettim

    Eger adli sicil kaydiniz temizse veya arsiv kaydi yoksa bu belgeyi e-devletten alabilirsiniz. Eger adli sicil kaydiniz veya arsiv kaydi varsa o durumda e-devletten alamayabilirsiniz, bu durumda adliyeden almaniz lazim.

    Suradan:

    Resmi kurum olarak secerseniz size Turkce olarak "arsiv kayitli" belgeyi verir, ya da ingilizce almak isterseniz su ayarlar ile aldiginizda da "arsiv kayitli" belgeyi veriyor:

    Screen Shot 2020-04-14 at 3.52.16 PM.png


  • @ibrahimasar iett-tosun-otobüsü-eski-foto.jpg bizim tosun un ne işi var orda ? 🙂


  • @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Final-Approach Kıskanıyoruz valla 🙂

    Teşekkürler.

    San Diego iklimi, olanakları olsun beğendiğim bir yer.

    Community college'lar ile birlikte 20'den fazla üniversiteyi barındırıyor bünyesinde.

    1,5 milyon nüfusluk bir şehir için imkanları çok iyi.


  • @AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Arkadaşlar bakın hala çok umut bağlayıp gün gün sayanlar , hayaller kuranlar var .

    Bakın tekrar söylüyorum yapmayın . Bu çekiliş size çıkmayacak...

    Her zaman çıkmayacak diye düşünün , bakın ben 6 aydır foruma girmiyordum .

    Buraya gelip hayallerini anlatan kişilerin hemen hemen hepsi ilk başvurusunda.

    Bu forumdan 1-2 kişiye çıkmıştır en fazla , 3 yıl içinde .

    Evet sizi anlıyorum , çok uzun zamandır bekliyorsunuz , dv mülakat konusundaki insanlara bakıp dahada heycanlanıyorsunuz , hayaller kuruyorsunuz ama inanın %99 size çıkmayacak , o yüzde bire güvenip bu kadar derin düşüncelere dalmaya inanın gerek yok.

    Zaten biraz dikkatli bakınca , o dv mülakat konusuna yazanların mayıs ayında kart çıktan sonra foruma kayıt olduğunu görüceksiniz.

    Zira çıksa bile mayıstan ekime 5 ay varken bu planlar da neyin nesi ?

    Bu siteden önce gen.tr domainli bir site vardı , ben oradada vardım , inanın bu yazdğınız hayaller ne ilk nede son olucak.

    Hayatın tadını çıkarın , dizi film izleyin ...

    katiliyorum, foruma takilan ben dahil %99 oranindakilere ne yazikki cikmiyor 13-14 yildir takip ettigim kadari ile. Daha cok kazandigini sonradan ogrenip gelen insanlar ile dolu. Her sene oldugu gibi umarim bu sene de olmaz ve kazanan biz forumdakiler olur.

  • ⭐⭐⭐

    @Final-Approach görselleri hangi siteden aldığınızı merak etmiştim.


  • Hayırlı geceler arkadaşlar, malûm az kaldı, kimse moralini bozmasın, gerçekler acı tabi ama hayallerimiz hep olacak. Ben de ne işse bu sene hiç gün saymıyorum. Çıkacağını da düşünmüyorum zaten ortalık karışık çıksa da ne yapacam bilmiyorum🤔 her sene ben gün sayar eşim ise umursamazdı nedense bu sene eşim gün sayıyor...Ben boşa bekleme diyorum...Ya içim kurudu benim artık, hiç bir şeyden umudum yok. Avrupa'ya çıkış da yasak, o açılsa bari. Gene de ümitleniyorum bazen... Bu korona çok kötü oldu, Allah hepimize sabır versin, işler durdu. İnşallah herkesin hayalleri gerçek olur🙏


  • Söylenenlerin aksine hepimizin hayal kurması gerektiğini düşünüyorum. Burada herkes yaşını almış olgun insanlar tabii ki hayal ile gerçeği ayırt edebilecek durumdayız, evet çıkmayabilir fakat ben 5 mayısa kadar hayallerimle yaşamaya devam etmek istiyorum. Evet çıkmazsa çok üzülücem ama hayatımın sonuna kadar bunu düşünüp karalara bağlamayacağım, bir gün üzülürsün bir hafta üzülürsün ama elbet bunu atlatmayı bilirsin. Tam tersine 'amaan bana çıkmayacak zaten' desek ne olacak ? anca kendimizi kandırırız çünkü içten içe çıkmasını çok isteyeceğiz, içten içe hayaller kuracağız ama sadece olumsuz düşünerek bu hayalleri perdeleyeceğiz. O gün geldiğinde eğer kazanmazsan da 'ben zaten demiştim, biliyordum çıkmayacağını' diyeceksin fakat yine içten içe çok üzüleceksin, o içinde perdelediğin hayallerin yıkılışını hissediceksin. Her sene o siteye girip başvurman bile aslında hayallerinin ve umutlarının olduğunun bir göstergesidir. Hepimiz insanız ve hayal etmek doğamızda var, her şeye rağmen pozitif olmayı ve pozitif hayaller kurmamız gerektiğini savunuyorum. Sonucunda ne kadar üzülecekte olsak ne kadar sevinecekte olsak düşe kalka öğreneceğiz yaşamayı, bunun bilincinde hazırlanacağız gelecek seneye, gelecek hayallerimize. Bırakalım da herkes hayalleriyle biraz da olsa kendini mutlu edebilsin. Unutmayın hayatımızda ki en büyük değişimler ufak bir hayalle başlar


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

72
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum