DV2021 Bekleme Odası
-
Merhaba hepinize 2020 talihlileri bu süreç hakkında bilgisi olan var mı virüs sebebi ile konsolosluk kapalı mı görüşmeler yapılıyo ne zaman açılıcak bi bilgisi olan var mı. 2021 sonuçlarınada çok az süre kaldı şanşımız açık olsun.Hakkımızda ne varsa o olsun
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX Olumlu düşün ki çıksın. Ben her sene böyle olumsuz düşünüyordum. Bu sene çok olumluyum. Kesssin çıkacak hatta çıktı, numaramın açıklanmasını bekliyorum diyorum. Bu taktiği geçen yıl Haziran ayından beri her konuda tatbik ediyorum. Her işim olumlu gidiyor.
Dogrudur abi, ozaman bu taktigi kullanmak lazim artik hayatta.. negativ enerjileri üstümüzsen atip olumlu düsünmek lazim. Insallah nasip olur hepimize :)
Samimi söylüyorum çok büyük etkilerini görürsün. İş, para, ev hayatı, aile ve akrabalar, iş arkadaşları, sosyal çevre, trafiğin açılmasından tut aklına ne gelirse. Her şey istediğin gibi oluyor. Yeter ki iste. Yani olumsuz düşündüğünde de olumsuzu istemiş oluyorsun. Olumsuz oluyor. Dur biraz olumlu gibi düşüneyim bakalım olacak mı diye falan da değil, bizzatihi her şeyin hali hazırda olumlu olduğunu hissederek böyle olduğunu düşün. Göreceksin ki her işin rast gidecek.
Dogrudur abi, hersey düsünceye bakar. Nekadar cok birseyi istersen hayatta ona göre olumlu olur hersey. Artik düsüncemizi böyle degistirecegim. Tesekkür ederim
-
@mehmetturkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba hepinize 2020 talihlileri bu süreç hakkında bilgisi olan var mı virüs sebebi ile konsolosluk kapalı mı görüşmeler yapılıyo ne zaman açılıcak bi bilgisi olan var mı. 2021 sonuçlarınada çok az süre kaldı şanşımız açık olsun.Hakkımızda ne varsa o olsun
Kesin olarak açılış tarihi belli olmamakla beraber 17 Nisan’a kadar vize görüşmeleri yapılmıyor. Bu başlık altındaki bilgileri takip etmenizi tavsiye ederim ⬇️⬇️
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari/7018?page=351 -
@mexido, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@fifadan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Biz 6 kişilik bir aileyiz 4cocuk var mülakatta para yerine ev göstersek olur mu?
Malesef nakit gormek istiyorlar.
nakit şart değil nakite çevirebileceğiniz taşınmazlar ve araçlarda dahil edilebilir ki onlarda özellikle böyle diyor ne işinizden ayrılın ne de evi arabayı satın mülakata girmeden olaki vizeyi alamazsanız problem çıkmasın diye. @fifadan
-
herkese merhaba bu zamanda insan kafayı toplayamıyor gelemiyor bilmiyorum zaman dar ama 3 ay önceki gibi değiliz tabi
-
@mehmetturkan Nisan mülakatları iptal edildi,şu anda bekliyoruz
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@tuncayarat evet 6 dan aşağı rakamlar görmemiz zor gibi genede belli olmaz.geçende hatırlarsın reis satın dedi herkes sattı elindeki doları avroyu fiyatları düştü .öyle bir şey daha olsa keşke
Faizi yukselmeleri lazim ki dolar dusus gostersin. Daha once faiz oranlari %20 civarlariydi herkes parasini tl ye cevirip faize koydu bu da bir nebze olsun dolarin atesini aldi. Fakat simdi faiz oranlari cok dusuk oldugu icin kimse faize koymuyor, dolar alip yatirimini ordan yapiyor.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Biz 6 kişilik bir aileyiz 4cocuk var mülakatta para yerine ev göstersek olur mu?
nakit şart değil nakite çevirebileceğiniz taşınmazlar ve araçlarda dahil edilebilir ki onlarda özellikle böyle diyor ne işinizden ayrılın ne de evi arabayı satın mülakata girmeden olaki vizeyi alamazsanız problem çıkmasın diye. @fifadan
Belli bir miktar paranin yaninda ev, araba kabul edilebilir bence diger turlu ev, araba tek basina cok etkili olmaz diye dusunuyorum. Mulakata girenlerin buyuk cogunlugu da muhtemelen nakit gosteriyordur. Hic para gostermeden evim arabam var bu sekilde mulakata giriyorum diyen duymadim. Isinizi evet birakin yada evinizi arabanizi satin demiyorlar aksi zaten yanlis olur da en azindan birazda nakit gosterebilmeni istiyorlar.
-
........
-
Nakit şart bir kere, digerleri (tapu ruhsat vs) yalnızca destekleyici maddi kaynaklar olabiliyorlar genelde. Bu taşınmazlar geçen kasımdan önce daha çok kabul görüyorlardı ancak yine de nakitin yanında gösterildiğinde bir işe yarıyordu. Kasımdan sonra nakit daha önem kazandı gibi, kasımdan sonraki mülakat deneyimlerinin birinden örnek vereyim, talihli bir miktar nakitin yanında tamamlayıcı olarak taşınmaz gösteriyor mülakatta maddi yeterlilik olarak, yetersiz bulununca talihli bu taşınmazlar da var ya diyor, konsolos diyor ki satacağınızı nereden bileyim.. evet vizenizi almadan hicbir seyinizi satmayin diyorlar ama gerekirse size bu cevabi da verebiliyorlar. yani eğer zorlamak isterlerse her türlü zorluyorlar. O yüzden en güvenilir maddi yeterlilik birimi nakit, yanında tapu ruhsat vs varsa yeme de yanında yat tabi.. ama hiç veya hiçe yakın bir nakitle giderseniz 'bence' eksik evrakla(maddi birikiminizi artırın veya sponsor bulun veya job offer gösterin) döneceğiniz sonucuna hazırlıklı olmalısınız..
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX Olumlu düşün ki çıksın. Ben her sene böyle olumsuz düşünüyordum. Bu sene çok olumluyum. Kesssin çıkacak hatta çıktı, numaramın açıklanmasını bekliyorum diyorum. Bu taktiği geçen yıl Haziran ayından beri her konuda tatbik ediyorum. Her işim olumlu gidiyor.
Dogrudur abi, ozaman bu taktigi kullanmak lazim artik hayatta.. negativ enerjileri üstümüzsen atip olumlu düsünmek lazim. Insallah nasip olur hepimize :)
Samimi söylüyorum çok büyük etkilerini görürsün. İş, para, ev hayatı, aile ve akrabalar, iş arkadaşları, sosyal çevre, trafiğin açılmasından tut aklına ne gelirse. Her şey istediğin gibi oluyor. Yeter ki iste. Yani olumsuz düşündüğünde de olumsuzu istemiş oluyorsun. Olumsuz oluyor. Dur biraz olumlu gibi düşüneyim bakalım olacak mı diye falan da değil, bizzatihi her şeyin hali hazırda olumlu olduğunu hissederek böyle olduğunu düşün. Göreceksin ki her işin rast gidecek.
The secret kitabindaki gibi, olumlu dusunce ve olumlu istek, olumlu sonuclar getiriyor. Beyin oyle karmasik bir organ ki dusunce sistemi bircok seyi etkiliyor. O yuzden, olumsuz dusunce ve isteklerden vazgecmek gerekiyor. Herseye olumlu ve iyi tarafindan yaklasmak en guzeli zaten.
-
Belli bir miktar paranin yaninda ev, araba kabul edilebilir bence diger turlu ev, araba tek basina cok etkili olmaz diye dusunuyorum. Mulakata girenlerin buyuk cogunlugu da muhtemelen nakit gosteriyordur. Hic para gostermeden evim arabam var bu sekilde mulakata giriyorum diyen duymadim. Isinizi evet birakin yada evinizi arabanizi satin demiyorlar aksi zaten yanlis olur da en azindan birazda nakit gosterebilmeni istiyorlar.
nakit olması iyi ama tek taraflı odaklanmayın.
-
ayrıca mülakatta gösterdiğin evi arabayı zaten satacağını düşünerek buna onay veriyorlar ki zaten parasız gitmeyi düşünen de yoktur ev araba kalsın uçağa atlayayım gideyim gibi bir düşünce en kurnaz insanda da yoktur zira orada nakite ihtiyaç var ve bunu herkes biliyor.
-
Bir günü daha geride bıraktık.
-
Umut dolu, sevgi dolu, mutluluk dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle sevgili forumdaşlar. Günaydınlar efenim :)
-
@Final-Approach 25 gün kaldı, sshhttt :shushing_face:
-
-
bitmeyen süreç corona ile birden geçti. herkes için hayırlısı ne ise o olsun.
-
@Hande-Tok 5 mayıs gecesi uyumayıp sürekli tıklamayla bir şekilde açılıyor sistem, alıştık biz lütfen bize çıksın diye sürekli dileyerek ekrana bakıp bekleyip sonra gece yarısı tüh be çıkmamış artık yatayım diyip geleceğimiz ne olacak diye düşünerek sabahlamaya. Sanki şimdi ne ki gelecek ne olacak aynı düzen ama insan umut ediyor. Diliyorum bu yıl bize çıkar, dilerim size de çıkar. Çünkü ben agnostik biriyim ve dinin zorunluluk olmadığı bir yerde çocuklarımı büyütmek istiyorum. Gitmek istememin tek sebebi bu. Neden bu kadar uzattım niye içimi döktüm bilmiyorum, evde bunalmış olmalıyım. Umarım okurken sıkılmadınız. Saygılar...
-
@gariban aşağıdaki başlığı okursan içini dökme de yalnız değilsin
https://yesilkartforum.com/forum/topic/312/amerika-ya-gitme-sebepleriniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum