-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
Biz 6 kişilik bir aileyiz 4cocuk var mülakatta para yerine ev göstersek olur mu?
-
@fifadan dv lottery devri yanlış hatırlamıyorsam bu yıl son.seneye dv program olacak.iş ve meslek statüsüne göre alımacak.benimde tam bilgim ypk da iş ve meslek grupşarının bir katsayısı var.forumda aratırsan kpnu hakkında bişgi alabilirsin.
-
@clourpoint yani bahsi geçen yeni yasa devreye girecek diyorsunuz. Peki oraya yeni göç edenler bu yasadan etkilenirmi
-
@fifadan dv program da anladığım kadarıyla kalifiye ve geçerli meslek sahipleri arasından puanlama usulü kendi isteğine göre seçecek.kendi işine yarayacak kişiler seçilecek.
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX Olumlu düşün ki çıksın. Ben her sene böyle olumsuz düşünüyordum. Bu sene çok olumluyum. Kesssin çıkacak hatta çıktı, numaramın açıklanmasını bekliyorum diyorum. Bu taktiği geçen yıl Haziran ayından beri her konuda tatbik ediyorum. Her işim olumlu gidiyor.
Dogrudur abi, ozaman bu taktigi kullanmak lazim artik hayatta.. negativ enerjileri üstümüzsen atip olumlu düsünmek lazim. Insallah nasip olur hepimize

-
@clourpoint @fifadan puanlama sisteminden bahsediyorsunuz sanırım, Canada örneğindeki gibi. Çekilişle değil de; yaş, eğitim, aile bireyleri, dil seviyesi, meslek, tecrübe vs gibi kriterlerin puanlanmasıyla yapılan başvurulara göre göçmen kabulü diyebiliriz.
Trump bunu istiyor, bir süredir de gündemde, forumda da konusu var ama trumpın dv lottery sistemini değiştirmesi kolay değil ve henüz değiştirebilmiş de değil. Evet ilerisi için olası, tekrar başkan olursa da uğraşacaktır yine ancak gerçekleşmiş birşey yok henüz. -
sorum adminedir :bu sene için formda farkedilir bir azalış yoğunluk hissediyormusun? veya duyumlar var mı
-
@clourpoint o yasa tasarısı kongreden geçmedi geçmez de zaten o yüzden DV devam ediyor aynen olduğu şekilde kongreye sunulmadı bile
-
@fifadan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Biz 6 kişilik bir aileyiz 4cocuk var mülakatta para yerine ev göstersek olur mu?
Malesef nakit gormek istiyorlar.
-
@Franz, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
green card çıkarsa böyle gezi videolarını abd içinde hobi olarak yapmayı düşünüyorum. destek verebilirseniz video için yorumda bulunabilirsiniz teşekkür ederim. bakalım greecn card süreci nasıl olacak ? abone olarak takipte kalın
Vay be özlemişim... Üniversitede son yılımda 7. yılımda Bahçecik KYK yurdunda kalıyordum. Ara sıra bu sahile de gelirdik.
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX Olumlu düşün ki çıksın. Ben her sene böyle olumsuz düşünüyordum. Bu sene çok olumluyum. Kesssin çıkacak hatta çıktı, numaramın açıklanmasını bekliyorum diyorum. Bu taktiği geçen yıl Haziran ayından beri her konuda tatbik ediyorum. Her işim olumlu gidiyor.
Dogrudur abi, ozaman bu taktigi kullanmak lazim artik hayatta.. negativ enerjileri üstümüzsen atip olumlu düsünmek lazim. Insallah nasip olur hepimize

Samimi söylüyorum çok büyük etkilerini görürsün. İş, para, ev hayatı, aile ve akrabalar, iş arkadaşları, sosyal çevre, trafiğin açılmasından tut aklına ne gelirse. Her şey istediğin gibi oluyor. Yeter ki iste. Yani olumsuz düşündüğünde de olumsuzu istemiş oluyorsun. Olumsuz oluyor. Dur biraz olumlu gibi düşüneyim bakalım olacak mı diye falan da değil, bizzatihi her şeyin hali hazırda olumlu olduğunu hissederek böyle olduğunu düşün. Göreceksin ki her işin rast gidecek.
-
@clourpoint seneye program devreye giriyor derken?
Bu sayfadaki sayın @Muhtaradana hocamızın iletisini ve sayın @crazycells in cevaplarını okumanızı tavsiye ederim
️
️https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari/5745
-
Merhaba hepinize 2020 talihlileri bu süreç hakkında bilgisi olan var mı virüs sebebi ile konsolosluk kapalı mı görüşmeler yapılıyo ne zaman açılıcak bi bilgisi olan var mı. 2021 sonuçlarınada çok az süre kaldı şanşımız açık olsun.Hakkımızda ne varsa o olsun
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Samimi söylüyorum çok büyük etkilerini görürsün. İş, para, ev hayatı, aile ve akrabalar, iş arkadaşları, sosyal çevre, trafiğin açılmasından tut aklına ne gelirse. Her şey istediğin gibi oluyor. Yeter ki iste. Yani olumsuz düşündüğünde de olumsuzu istemiş oluyorsun. Olumsuz oluyor. Dur biraz olumlu gibi düşüneyim bakalım olacak mı diye falan da değil, bizzatihi her şeyin hali hazırda olumlu olduğunu hissederek böyle olduğunu düşün. Göreceksin ki her işin rast gidecek.
Dogrudur abi, hersey düsünceye bakar. Nekadar cok birseyi istersen hayatta ona göre olumlu olur hersey. Artik düsüncemizi böyle degistirecegim. Tesekkür ederim
-
@mehmetturkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba hepinize 2020 talihlileri bu süreç hakkında bilgisi olan var mı virüs sebebi ile konsolosluk kapalı mı görüşmeler yapılıyo ne zaman açılıcak bi bilgisi olan var mı. 2021 sonuçlarınada çok az süre kaldı şanşımız açık olsun.Hakkımızda ne varsa o olsun
Kesin olarak açılış tarihi belli olmamakla beraber 17 Nisan’a kadar vize görüşmeleri yapılmıyor. Bu başlık altındaki bilgileri takip etmenizi tavsiye ederim
️
️
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari/7018?page=351 -
@mexido, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
nakit şart değil nakite çevirebileceğiniz taşınmazlar ve araçlarda dahil edilebilir ki onlarda özellikle böyle diyor ne işinizden ayrılın ne de evi arabayı satın mülakata girmeden olaki vizeyi alamazsanız problem çıkmasın diye. @fifadan
-
herkese merhaba bu zamanda insan kafayı toplayamıyor gelemiyor bilmiyorum zaman dar ama 3 ay önceki gibi değiliz tabi
-
@mehmetturkan Nisan mülakatları iptal edildi,şu anda bekliyoruz
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@tuncayarat evet 6 dan aşağı rakamlar görmemiz zor gibi genede belli olmaz.geçende hatırlarsın reis satın dedi herkes sattı elindeki doları avroyu fiyatları düştü .öyle bir şey daha olsa keşke
Faizi yukselmeleri lazim ki dolar dusus gostersin. Daha once faiz oranlari %20 civarlariydi herkes parasini tl ye cevirip faize koydu bu da bir nebze olsun dolarin atesini aldi. Fakat simdi faiz oranlari cok dusuk oldugu icin kimse faize koymuyor, dolar alip yatirimini ordan yapiyor.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@mexido, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
nakit şart değil nakite çevirebileceğiniz taşınmazlar ve araçlarda dahil edilebilir ki onlarda özellikle böyle diyor ne işinizden ayrılın ne de evi arabayı satın mülakata girmeden olaki vizeyi alamazsanız problem çıkmasın diye. @fifadan
Belli bir miktar paranin yaninda ev, araba kabul edilebilir bence diger turlu ev, araba tek basina cok etkili olmaz diye dusunuyorum. Mulakata girenlerin buyuk cogunlugu da muhtemelen nakit gosteriyordur. Hic para gostermeden evim arabam var bu sekilde mulakata giriyorum diyen duymadim. Isinizi evet birakin yada evinizi arabanizi satin demiyorlar aksi zaten yanlis olur da en azindan birazda nakit gosterebilmeni istiyorlar.
Benzer Başlıklar
122
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k