Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Saglik calisanlari icin H ve J vizeleri hakkinda duyuru!

Amerikan Vizeleri
40 9 1.3k 7

Benzer Başlıklar

• 1 Oy
    1 İleti
    82 Bakış
    A
    Merhaba, Konuya uygun başlık bulmaya çalıştım ama elimden bu geldi :) İlk açtığım konu başlığı bu nedenle mazur görün lütfen :) Şimdi detaylandırınca daha çok anlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Benim eşim İran vatandaşı. Kendisine İstanbul Konsolosluğundan H-4 vizesi aldık ve inşallah bu senenin sonuna doğru Amerika ya geleceğiz. Bununla beraber, Amerika da ki T.C Konsolosluğundan Türk vatandaşlık işlemlerine başlıycaz. Yaklaşık 6 ay ile 1 yıl sürebileceğini tahmin ediyorum. Eşimin Amerika daki T.C konsolosluktaki vatandaşlık işlemlerinden sonra hem Pasaportu yani uyruğu hemde isim ve soy isimleri değişecek. Bununla beraber, sorularım şu şekilde hem pasaportu hemde isim ve soy isimlerindeki değişikliklerinden ötürü vize yenilemem gerekirmi? Gerekirse eğer Amerika dan bu işlemleri yapabilirmiyim yoksa Türkiye ye dönüp konsolosluktanmı işlemlere devam etmek zorundayım? Umarım bu başlıkla birlikte benim durumumda olanlara da faydam dokunur. Konu uzmanlarından ve buradaki tecrübelilerden yardım bekliyorum :)
  • Arkadasim icin I-134 Formu doldurmak Ailemi getirmeme engel olur mu?

Amerikan Vizeleri
    2
    0 Oy
    2 İleti
    138 Bakış
    crazycellsC
    @b-ozgurgumus, içinde söyledi: Arkadasim icin I-134 Formu doldurmak Ailemi getirmeme engel olur mu? Merhaba Arkadaslar. Arkadasim Amerikaya AUPAIR ile geldi ve simdi vizesini ogrenciye gecirmek istiyor. bu islem Greencard'im ve duzenli gelirim oldugu icin I-134 Formunu doldurmami ve 3 aylik banka dokumani goturmemi istedi. Ocak-Subat gibi anne ve babami turist vizesi ile yanima getirtmek istiyorum. avukatla vs daha once hicbir iletisimim olmadi ve soracagim kimse olmadi icin sizlere danismak istedim. Bu I-134 Formunu doldurmam ailemi getirmem konusunda bir sorun yaratir mi? Hayir, sorun yaratmaz. Hala banka hesap bilgilerinizle turist vizesi sponsorlugu yapabilirsiniz.
  • ABD'ye giriste iptal edilen vizenin gecerliligi

Amerikan Vizeleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    B
    @yuciarusa Teşekkür ederim
  • 6 Oy
    660 İleti
    98k Bakış
    A
    @EmirhanKurt Merhaba, bu konuda bilgim veya fikrim yok ancak bazi insanlar konsolosluklarin change of statu olayini sevmedigini soyluyor. Bununla birlikte burada universite icin change of statu yapip sonrasinda Tr de vize almis birisini taniyorum, yazlari gidip gelebilmek icin.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k