Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @heleniki konsolosluklar illa çözüm bulunduktan sonra açılacak ya ondan sonra her gün görüşme yapılırsa diye diyorum, bi konunun altında okumuştum gc görüşmeleri haftanın 3 günü oluyo gibi bir şey böyle midir sizin bir bilginiz var mı?


  • Merhabalar bende grubu önceden takip ediyordum.Üye olmaya karar verdim.Eğer bir kusur olursa şimdiden özür dilerim.Ben Anestezi teknikeriyim sağlıkcıyım memur olarak görev yapmaktayım.Aynı şekilde eşimde benimle aynı iş yerinde çalışmakta ikimizde ilk kez başvuru yaptık ilk başvurumuzda bu kadar olur 100 ıllık felaketin dünyanın başına gelmeside ayrı ülkemizin bu kadar etkilenmesi ayrı olay nEyse...Ben konuya girmek isterim benimde şahsı görüşüm şudur ki; Muhtemeldir ki iptal olmuyacak ve görüşmeleride skype vs gibi online yapabilirler buda ayrı bir olay olabilir belki tabiki evraklar önlerinde küçük bir görüşmeyle halledilebilir kanaatindeyim.Erzurumdan sevgiler saygılar....


  • @ahsenaydgdu evet haftanın 3 günü oluyor yazmışlardı.Süreç normale dönerse belki sıkı bir şekilde çalışarak eylül 2020 ye kadar tüm numaralar current olur ve inşallah herkes vizesini alır.İşte ondan sonra gidenlerin allah yardımcısı olsun orada.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    ne olacak ta ne olacak diye tüm linkler de sorulan soruya biz yazdık 30 nisanı bekleyin diye. Hala soruyorlar buyrun haber artık sormazsınız umarım

    Aynı haberi farklı sayfalarda paylaştım. Çünkü gözünüze batsın diye


  • Merhaba arkadaşlar geçen state gov bir duyuru yayınladı saglık profesyonelleri yakın konsulosluğa başvurn gibisinden. Merak ettigim bu sene çekilişte sağlık çalışanlarına öncelik tanırlarmı yoksa bunun için yasa mı değiştirmeleri lazım

  • ⭐⭐

    Mayis ta çekiliş sonucları açıklanır ve müteakiben 2020 kazananların mülakatları başlar. Herkes lütfen sağlığına dikkat etsin. Şu ara önemli olan sağlık.


  • Hadi ben de fikrimi söyleyeyim, 2021 in çekilişi veya açıklanması ertelenebilir, ki bence kuvvetle muhtemel böyle olur. Çünkü fiscal year eylülde başlayacağı için epey vakit kalıyor arada.
    2020 için malesef benim bir öngörüm yok çünkü bu virüsle ilgili tip bilimiyle uğraşan insanlar bile bir karar verebilmiş değil. Bizim bilim kurulundakiler kısa vadede, eğer bütün sosyal izolasyon mesafe cart curt kurallarına uyarsak haziran ayında bir rahatlama yaşayabiliriz diyorlar, bakın biter değil bir rahatlamadan söz ediyor. Dünyada da benzer şekilde haziran-temmuz aylarinı isaret edenler çok.
    Ama sonrası için bin tane senaryo yazıyorlar, eylülde tekrar gelecek ve esas o zaman pik yapacak diyen var..
    Kışın tekrar gelecek ama bu kadar ağır kayıplar vermeyeceğiz diyen var.
    Bundan sonra her kış olacak, aynen mevsimsel grip gibi olacak, normal gripten farklı olarak daha ağır, biraz daha zatürre şeklinde seyredecek diyen var..
    Var da var..
    O yüzden hazirana kadar 2020 talihlileriyle ilgili birsey yapılacağını sanmıyorum ben sanki 😕


  • Yahu hic bisey degismez kazanan kazanmistir dv 2020 icin... dv 2021 icinde mayista aciklanir ve kazanan islemlere baslar, eger islemlere yada gorusmelere baslanamazsa beklemede kalinir... niye iptal edecek adam ...100 bin vatandasin olecegi ongoruluyor . Olenlerin yerine alir gocmeni devam eder ne var bunda yani... olecek olan olur amerika icin . Onemli olan bu virusu kontrol altina nezaman alacak amerika... asisi ilaci bulundumu hersey normale doner....


  • @MySea, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @tuncayarat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Goldman Sachs ABD ekonomisinin yılın ikinci çeyreğinde yıllık %34 daralmasını, ekonominin derin bir gerileme yaşayacağını belirtiyor. Yıl ortasına kadar işsizliğin %15 olacağını da söylediler. Yıl sonuna kadar da %19 ile güçlü bir toparlama bekliyorlar, tamamen Fed ve hükümetin hamlelerine bağlıymış. Umarım düzeltilebilir yoksa böyle bir krizde göçmen kabulünün biraz zor olacağını düşünüyorum

    ABD'li bir ilac sirketi etkili bir asiyi buldugunu acikladigi anda, ABD ekonomisi her yonuyle yukselise gecer tekrardan.

    alakası yok fed ınanılmaz para basıyor buda enflasyonun cıddı derecede yukselecegı anlamına gelıyor yanı suan salgın son bulsa bıle esas sorunlar bu olaydan sonra baslıcak. orn fed gecmıs hareketlerı ve sonucların dan ogrenebılırınız


  • Türkiyede de bazı ekonomistlerin söylediği şu zaten, şuan insanların hayatı söz konusu, e kasada da para kalmadı, para basalım halkımıza bakalım kaç hafta kaç ay gerekiyorsa artık, ekonomik sonuçlarına sonra bakarız, önce insan hayatı diyorlar..

  • ⭐⭐

    @aysegul Para basmak kolay ama para basmanın ilerideki ekonomik çöküntüsü geri dönülemez bir yol olur sefaleti getirir


  • @Ramazan valla az buçuk ekonomi dersi almıştım zamanında, yani biraz fikrim var aslında ama zaten kendi fikrimi söylemedim, ekonomistlerden birkaçının fikrini yazdım, tercih meselesi tabi, hükumetin önceliklerinin hangisi olacağını göreceğiz.. gerçi önceliğini belirtmişti şahsım, “üretim ve ihracat önceliğimiz..” insan hayatı mı, amaaannnn....


  • Ben hemen para bastiklarini dusunmuyorum. Su anda hazine bakanligi US government bonds satarak para topluyorlar. Ayni zamanda, fed reserve ise piyasadan degisik tahviller/bonds satin alarak, ileride piyasalarda olusabilecek nakit sikintisini gidermeye calisiyor. Para basma isi bence en son care olurdu.

  • ⭐⭐

    @MySea aynen katılıyorum şuan en karlısı tahvilleri satınalmak gibi gözüküyor aksi takdirde diğerleri sadece kısa vadede ufak bir dokunuş olur.


  • ABD'nin işsizlik başvurularında büyük bir artışa daha hazır olun. Goldman Sachs rakamların 6 milyona ulaşabileceğini söylüyor, yani geçen haftaki rekorun neredeyse iki katı. Bugün TSİ 15:30 açıklanacak!


  • İşsizlik bütün dünyada önemli bir problem olacak zaten; buhran resesyon ne derseniz adına, bütün dünyayı bekliyor, bütün yönetimlerin yapmaya çalışacağı şey en az hasarla atlatmak.. tabi kasası tam takır kuru bakır olanların işi bir tık daha zor olacak malesef..


  • Benim düşünceme göre virüsün amerika açısından tek iyi tarafı kaçak çalışan kişilerin çoğu ülkesine geri döndü. Tanıdığı eşi dostu akrabası olanlar anca kalmıştır.


  • Dolar Bey de 6,67 olmuş, olası green card talihlileri için mülakatlar gerçekleşirse eğer maddi yeterlilikte standartları yükseltirlerse bir de, eyvah ki ne eyvah..

  • ⭐⭐⭐

    @Concorde, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Benim düşünceme göre virüsün amerika açısından tek iyi tarafı kaçak çalışan kişilerin çoğu ülkesine geri döndü. Tanıdığı eşi dostu akrabası olanlar anca kalmıştır.

    Kaçak çalışanlar burada yerleşik bir hayat düzeninde zaten, çok fazla yerinden hareket etmiyorlar.
    Gittikleri yerdede virüs karşılarına çıkacak


  • @aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Dolar Bey de 6,67 olmuş, olası green card talihlileri için mülakatlar gerçekleşirse eğer maddi yeterlilikte standartları yükseltirlerse bir de, eyvah ki ne eyvah..

    6.70 i gordu 7 ye dogru gidiyor.
    Veri aciklandi 6.6milyon kisi oldu. Virus boyle devam ederse daha da artacaktir. Bu sene gidenler ve seneye gidecekleri pek de iyi seyler beklemiyor gibi geliyor. Umariz yaniliriz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

72
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum