Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @mexido, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Bu yil ki green card i iptal etmezler umarim virusden korkup.

    İptal olamaz, hiç endişelenmeyin. Kimsenin aklına geldiğini sanmıyorum orada


  • Trump dünkü açıklamalarında resmen atş püskürdü artık korkun sokakta kımseyı gormek ıstemıyorum gıbısınden şyler söyledi ve bılım adamlarının yaptıgı acıklamalara gore bu durum tum dunyada eskı halıne alması kasıma aralıga kadar surebılırmıs o yuzden green kartı kesın etkıleyecek cunku surada nerdeyse 30 gun kaldı ve olaylar avrupa ıcın daha yenı basladı nerdeyse (iç sesimde ırkcı dusuncesıyle umarım dıger ulkeler ıptal olur tek turkıye kalır butun katılanlara cıkar dıyor ama )siz ıcımdeki sese kulak vrmeyin 🙂 o bıraz ırkcı şaka bir yana Gün dunya ıcın bırlık olma ve acıyı paylasma zamanı Trumpı bır keree daha çin vırusu dedıgı ıcın lanetlıyorum ırkcılık en buyuk vırusten daha tehlıkelı


  • @Muhtaradana sonuçlar açıklandı mı?


  • @Muhtaradana tühh, bunuda kaçırdık, kazanan arkadaşlara tebrikler

  • ⭐⭐⭐

    @loser, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Muhtaradana sonuçlar açıklandı mı?

    Bir önceki sayfada kazanan arkadaşlar ve mesajı görebilirsiniz

  • ⭐⭐⭐

    @Muhtaradana bize çıkmamış ama olsun yüzümüzü güldürdünüz o bize yeter 🙏
    İnşallah en kısa sürede mülakata girer sonuca ulaşırsınız en az sizin kadar istiyoruz emin olun 😥 En kısa sürede herşey yoluna girsin tek temennimiz.

  • ⭐⭐⭐

    @baron40 @optimistic @FreeMen arkadaşlar tebrik ederim 🎉🎉🎉


  • Ekonominin kötü. Durumu doların daha yukarı gitmesi ve virüs gc yi çok etkileyecek.böyle giderse aramızda gitmemeyi düşünenler bile olabilir.hadi hayırlısı diyelim.


  • @MrMuscle Otomatik yapılan bir çekilişin iptal edilmesini gerektirecek bir durum yok şu anda


  • @Muhtaradana, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    İyi geceler hatıra plakası ve harita çekilişini instagram da canlı yayınlıyoruz, çok uzun sürmeyecek, canlı yayını takip etmek isteyenler için

    Toplam 33 kişi katıldı

    Çekiliş sonuçları

    Los Angeles Hatıra plakası @baron40

    Harita talihlileri @optimistic ve @FreeMen

    Çekilişi storyde paylaştım, sabitleyeceğimde izlemek isteyen bakabilir

    Herkese hayırlı olsun, umarım 5 mayıs 2020 deki asıl çekilişte burada olan tüm forumdaşlardan güzel haberler alırız

    @Muhtaradana Muhammet Bey harita için teşekkür ederim.

    Mesajınızı görünce ilk kez bir çekilişten hediye kazanmış olan ben öyle bir heyecan yaptımki sormayın sanki greed card çıkmışcasına 🙂

    @baron40 arkadaşımızında dediği gibi eğerki 5 Mayıs taki çekiliş bana çıkarsa bende çekilişle bir arkadaşımıza hediye etmek isterim.

    Tebrik eden arkadaşlarada ayrıca tek tek teşekkür ederim. İnşallah hepimiz 5 mayısta çekilişi kazan kişilerden biri oluruz.


  • @Muhtaradana İnceliğiniz için çok teşekkürler, şansa inanmam ama ilk kez bir çekilişten ürün kazandım. Umarım şans getirir 🙂 Eğer olur da GC talihlisi olursam zincirleme hediyeleşme şeklinde bu ritüeli devam ettirebiliriz.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Ekonominin kötü. Durumu doların daha yukarı gitmesi ve virüs gc yi çok etkileyecek.böyle giderse aramızda gitmemeyi düşünenler bile olabilir.hadi hayırlısı diyelim.

    Evet, amerikada da salgın 9000 kişinin üzerinde şu an. Gitmek cesaret istiyor.


  • @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Ekonominin kötü. Durumu doların daha yukarı gitmesi ve virüs gc yi çok etkileyecek.böyle giderse aramızda gitmemeyi düşünenler bile olabilir.hadi hayırlısı diyelim.

    Kesinlikle virus ekonomiyi buyuk olcude mahvedecek gibi gozukuyor dolar 7 liraya dayandi. Bu yil kazansak bile daha mulakata gitmeden dolar ile harcanacak vize,saglik v.s ucretler daha da artmis olucak dolarin yukselmesinden dolayi. Kazananlar belki de iki kez dusunecektir bu durumda. Virus gecse bile ekonominin kolay kolay duzelmesi uzun bir zaman alacaktir.


  • @mexido ne kadar negatif insanlarsınız 65 yaş üstününe bedava kolonya dagıtılacak bence herşeyi devletten beklemeyelım evlerımızde kalalm dua edelim hahahhahahahahhahahahahha 🙂


  • @nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @mexido ne kadar negatif insanlarsınız 65 yaş üstününe bedava kolonya dagıtılacak bence herşeyi devletten beklemeyelım evlerımızde kalalm dua edelim hahahhahahahahhahahahahha 🙂

    devletten bisey beklemiyoruz fakat devlet bizden bekliyor malesef 🙂 kek ve cay dagittigi gibi kolonya ve islak mendil de dagitir suphem yok 🙂


  • üretim araçları üreten fabrikalar üretemiyorsan yoksun! silerler adını kara tahtadan. ha bu gün ha yarın ha virüsten ha tifüsten.

    meraklısına: https://tr.wikipedia.org/wiki/Tifüs


  • @mexido doğru söylüyorsun.mesala doların 10 lirayı aşacağı hatta 12 tl olacağı hakkında bildiren ekonomistler var.öyle 10tl üstü olursa ben kendi adıma söylüyorum gitmemeyi düşünürüm öyle çok hesapta parada gösteremeyiz.az parayla mülakattan geri çevriliriz gibi geliyor.


  • @ibrahimasar virüs bitmez bu andan sonra ibrahim.bu yıl 19 gelecek yıl 20 versiyonu olacak gibi gözüküyor.abd gidebilsek bile sağlık sigortası farz oldu artıkın.2 kişi 800-900 aylık.buyur burdan yak....


  • @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @mexido doğru söylüyorsun.mesala doların 10 lirayı aşacağı hatta 12 tl olacağı hakkında bildiren ekonomistler var.öyle 10tl üstü olursa ben kendi adıma söylüyorum gitmemeyi düşünürüm öyle çok hesapta parada gösteremeyiz.az parayla mülakattan geri çevriliriz gibi geliyor.

    Okadar olmaz umarim ekonomi duzelir biran once diyecegim ama ben kendim bile inanmiyorum bu duruma acikcasi. Umariz sartlar bizden yana olur hep ve hedefimize ulasiriz.


  • @clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @ibrahimasar virüs bitmez bu andan sonra ibrahim.bu yıl 19 gelecek yıl 20 versiyonu olacak gibi gözüküyor.abd gidebilsek bile sağlık sigortası farz oldu artıkın.2 kişi 800-900 aylık.buyur burdan yak....

    okadar cok mu saglik sigortasi gercekten cokmus ne kazanip ne yicez tek kisi olanlar neyse de evli ve cocuklu kisiler icin ve aile de 1 kisi calisacaksa gercekten insanin belini buker bence.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

120
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum