DV2021 Bekleme Odası
-
ayrıca @Ibrahim-aşar 'ın teklifi çok güzel.çekilişle plakayı kazanan arkadaş eger bu yılki gc çekilişinde kazanırsa bu olayı devam ettirsin ve bayrağı bir başkasına teslim etsin :)
-
@Muhtaradana çekilişinize beni de ekleyin lütfen🙏 🙂
-
@Muhtaradana iyi geceler, okuma yapıyodum yazacak bir şey bulamıyordum, çekilişi duyunca koştum geldim. Beni de eklerseniz çok sevinirim 🤩
-
Hastalıklarla kendisi veya sevdiği insanların mücadelesi olan herkese tez zamanda şifa diliyorum 🤲🏻
-
@crazycells İngilizce bilmemek sadece Amerika ayağında değil maalesef Türkiye de sürecin içerisinde ikende çok etkiliyor, gerçi yeşilkartforum olmasaydı yabancı kaynaklarda bile bu kadar derli, toplu ve güncel bilgilerin olduğu bir site veya forum bulmakta zorlanırdık,göçmenlik sürecinin her aşamasında yeşilkartforum bizim için bir nimet
Yani mesela bizim zorlandığımız bir kaç örnek vereyim
Kendimizle ilgili Uscis den çok önemli açıklama yapılıyor translate kullanmak zorunda kalıyoruz, KCC yi aramak yada e-mail atmak zorundayız arayamıyoruzEv, araba bakacağız hem doğru anlayamıyoruz hem iletişim kuramıyoruz, birçok sorunla karşılaşıyoruz
Bu süreçte ingilizceye makul seviyede hakim olmak isterdim
-
@mehmetturkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar hepinize merhaba yeni katıldım aranıza.İlk başvurumu yapmış bulundum.Yaşım 19. Aslında Ekim 17 de gönderdim başvurumu o tarihten bu tarihe çok fazla Amerikaya göç etmiş insanları izliyorum.Okan Serbes, Evrimle Burak deli gibi her akşam izliyorum :) Hakkımızda hayırlısı olsun. Çok az bir süre kaldı baya beklemiştik. Herkese başarılar diliyorum. Selamlar :)
Öncelikle hoşgeldiniz aramıza. teşekkürler size başarılar. Ayrıca vaktiniz olduğu zaman bu başlığı takip etmenizi tavsiye ederim ⬇️
https://yesilkartforum.com/forum/topic/171/abd-deki-turk-youtuber-tavsiyeleri?page=1
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells İngilizce bilmemek sadece Amerika ayağında değil maalesef Türkiye de sürecin içerisinde ikende çok etkiliyor, gerçi yeşilkartforum olmasaydı yabancı kaynaklarda bile bu kadar derli, toplu ve güncel bilgilerin olduğu bir site veya forum bulmakta zorlanırdık,göçmenlik sürecinin her aşamasında yeşilkartforum bizim için bir nimet
Yani mesela bizim zorlandığımız bir kaç örnek vereyim
Kendimizle ilgili Uscis den çok önemli açıklama yapılıyor translate kullanmak zorunda kalıyoruz, KCC yi aramak yada e-mail atmak zorundayız arayamıyoruzEv, araba bakacağız hem doğru anlayamıyoruz hem iletişim kuramıyoruz, birçok sorunla karşılaşıyoruz
Bu süreçte ingilizceye makul seviyede hakim olmak isterdim
Hocam haklısınız ben kendim İngilizceye başladım yapabildiğim kadarıyla öğrenmeye çalışıyorum. Ancak Mayıs ayında çıkmazsa bırakacak gibiyim. Çünkü işten ve aileden fedakarlık yapmak icap ediyor
Hakkımızda hayırlısı saygılar hocam -
@Muhtaradana bende bu dahil olmak istiyorum bu çekilişe şans önce burda sonra belki dv 2021 de güler 🙈
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Muhtaradana bende bu dahil olmak istiyorum bu çekilişe şans önce burda sonra belki dv 2021 de güler 🙈
Hayırlısıyla inşallah abla
-
@fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@fetihy Bugünlerde böyle yüz gülümseten şeylere ihtiyacımız çok var çok güzel bir düşünce olmuş dimi ama 🙏 sağolsun @Muhtaradana
-
@fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@fetihy Bugünlerde böyle yüz gülümseten şeylere ihtiyacımız çok var çok güzel bir düşünce olmuş dimi ama 🙏 sağolsun @Muhtaradana
Sizinle aynı düşüncedeyim abla teşekkür ederiz bu ilgilerinden dolayı @Muhtaradana hocamıza sağolsun varolsun
-
@Muhtaradana Bende talibim:grinning_face: . Umarım kazanan kişiye şans getirir. Green card kazandığınız videoyu izledim birkaç defa:grinning_squinting_face: İnşallah bu yıl şanslı kişiler arasında oluruz.
-
@Muhtaradana Muhammed abi bende eklermisin çekilişe
-
Hayırlı günler bol güneşler herkese :) Neler olmuş buralarda :) Umarım keyifler yerindedir.
Bu corona beni korkutuyor, bence hafife alınmaması gereken bir etken. SAYIN Trump :) zaten göçmenlere
sataşmak için yer ararken olması ve avrupa yı suçlar şekilde konuşması bende endişe yarattı biraz.
Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Nisan- Mayıs geliyor gelmekte olan :) :) -
@Muhtaradana Muhammet tebrikler öncelikle numaran current olmuş. Mail de en kısa sürede gelir inşallah.
Çekilişten önce çekiliş yapan adam gibi adam :) Gerçekten burada ki bir çok kişinin üzerinde hakkınız var, en çok sizin mülakatı bekliyorum.
Hatta sizden çok sizin mükatı bekleyen vardır eminim :) Umarım çabucak görürüz o günleri...İyi insanlar iyi ki varlar :)
-
Sayın @Muhtaradana çekiliş için +1 lütfen :slightly_smiling_face:
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ibrahimasar ibrahim tekrar aramıza hoşgeldin.babamın rahatsızlığı 1 degilki kardeşim.şimdi de kalp eklendi.bu yıl benim için çok zorlu geçecek.bir de kolon kanseri var.Allahım şifalar verir inşallah
Sayın @clourpoint öncelikle babanızın rahatsızlığı için çok çok geçmiş olsun. Hani bir laf vardır "Eşekten düşeni ancak eşekten düşer anlar" diye.
2016 yılı sonlarında benim babamada kolon kanseri teşhisi kondu ve 2017 nisanında ameliyat oldu. Tabi bu süreçte ameliyat öncesi ve sonrası kemoterapi ve ışın tedavisi gördü 1-1,5 yıllık uzun ve zorlu bir süreç. Ameliyattan sonra kalıcı olarak kolostomi torbası kullanması gerekti ve şuan yaşamını o şekilde sürdürüyor.
Kolostomi torbası haricinde eski sağlığına kavuştu şuan başka bir sağlık problemi yok çok şükür.
Allah'ım hastalara acil şifalar versin inşallah. -
@Nothing-Man Şu sıralar turkiye abd ilişkileri sorunsuz ilerliyor cunku nerdeyse tum dunyaya sınırları kapatan abd suan turkıyeye acık ucuslar karsılıklı ve trumpın kafası o kadar cok doluki eger kımse gaz vermez ıse hatırlamaz cunku dun borsalar 2008 den bu yana ılk defa berbat kapattı bu abd nın gundemınde suan benzın deli ucuzladı
-
Herkese iyi günler. Sonuçlar yaklaşıyor, benimde 3. başvuruşum. Herkese bol şans dilerim.
-
@nothing34 Ekonomi olarak çok haklısınız.Fakat trump bu aklı başka çalışıyor.Daha doğrusu şuana kadar ki çıkışlarını hatırlayın, bize yönelik bir şey değil göçmenlere yönelik tutumu çok ağır.Hedef kitlesi de zaten beyaz amerikalı. Umarım iyi olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum