Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Adli Sicil Kaydı İle Alakalı

• Merhaba @Claudia-J-Muslu ve @Yusuf-Saraçoğlu
    Benim 2014'ten kalma davam sonuçlandı ve nihayetinde taksirli suçtan 2 yıl ertelemeli olarak 1 yıl 8 ay ceza aldım. Ceza alma sebebim iş yerimde bir ustam halihazırda yanmış enkaz halde olan bir yerde, oraya gitmemesi konusunda yazılı uyarılar olmasına ve kendisininde buna uyacağını taahhüt ederek imza atmasına rağmen yüksekten düşerek ölmesi ve neticesinde maalesef böyle bir ceza aldım. Sorum şu olacak bu cezanın taksirle işlenen suç sonucu verilmesi ve elimde lehimizede aleyhimizede bilirkişi raporları olması ve rahmetlinin uyarılara uyacağına dair imzaladığı kağıdın olması vize mülakatında direk elenmemi engellermi yani her ne kadar hapise girmeyecek olsamda 1 yıldan fazla ceza aldım ve ben durumu açık bir şekilde izah edersem mülakatı geçebilir miyim? Biliyorum biraz fazla uzadı ama ancak böyle açıklayabildim. Şimdiden alakanız için teşekkürler

• Herhangi bir cevap alamamış olmam sorumun anlaşılmadığını mı yoksa muslu hukuk bürosunun artık forum ile ilgilenmediğini mi göstermektedir?

• @srhnkskn cevap bekleyin isterseniz, gozden kacmis olabilir. Kendileri hala forumdalar.

• @srhnkskn, içinde söyledi: Adli Sicil Kaydı İle Alakalı

Merhaba @Claudia-J-Muslu ve @Yusuf-Saraçoğlu
    Benim 2014'ten kalma davam sonuçlandı ve nihayetinde taksirli suçtan 2 yıl ertelemeli olarak 1 yıl 8 ay ceza aldım. Ceza alma sebebim iş yerimde bir ustam halihazırda yanmış enkaz halde olan bir yerde, oraya gitmemesi konusunda yazılı uyarılar olmasına ve kendisininde buna uyacağını taahhüt ederek imza atmasına rağmen yüksekten düşerek ölmesi ve neticesinde maalesef böyle bir ceza aldım. Sorum şu olacak bu cezanın taksirle işlenen suç sonucu verilmesi ve elimde lehimizede aleyhimizede bilirkişi raporları olması ve rahmetlinin uyarılara uyacağına dair imzaladığı kağıdın olması vize mülakatında direk elenmemi engellermi yani her ne kadar hapise girmeyecek olsamda 1 yıldan fazla ceza aldım ve ben durumu açık bir şekilde izah edersem mülakatı geçebilir miyim? Biliyorum biraz fazla uzadı ama ancak böyle açıklayabildim. Şimdiden alakanız için teşekkürler

Sayın @srhnkskn ,
    Sorunuz gözümüzden kaçmış kusura bakmayın lütfen. 1 yıldan fazla alınan cezaların göçmenlik durumuna kesinlikle olumsuz etkisi vardır. Bu durumu açıkça izah etseniz bile mülakatı geçme şansınızın olduğunu zannetmiyorum. Ancak detaylara bakmadan ve cezanızı görmeden görüş bildirmek doğru olmaz.
    Teşekkürler.

• @Claudia-J-Muslu cevabınız için teşekkür ederim.

• Sanırım artık hayalini bile kuramayacağım. Böyle adalet yerin dibine batsın. Suçsuz yere ceza aldık hayal bile kurmamıza engel oldu:(

• Merhabalar askeri suçtan 10 ay ceza aldım ve Habg çevrildi (5 yıl suç işlemezsem cezam siliniyor galiba) greencard kazanırsam, red alırmıyım, şansım nedir, teşekkürler

• @lafakonda, içinde söyledi: Adli Sicil Kaydı İle Alakalı

Merhabalar askeri suçtan 10 ay ceza aldım ve Habg çevrildi (5 yıl suç işlemezsem cezam siliniyor galiba) greencard kazanırsam, red alırmıyım, şansım nedir, teşekkürler

bu bolumde yeni bir konu olusturarak sorunuzu sorabilirsiniz. Bu sekilde devam sorularina izin vermiyoruz bu bolumde, bilginize.

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    2 İleti
    184 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @ugur62, içinde söyledi: Ertelenen cezalar ve adli sicil kaydının Green Card sürecine etkisi Merhaba 2016 yılında bana bağlı bir elemanın yaptığı evrakta sahtecilik ve zimmet suçu nedeniyle ben de suçlu bulundum, hapis cezası ve para cezası ertelendi, Yargıtay süreci de yeni sonuçlandı evrakta sahtecilik suçu onandı, arşivli adli sicil kaydıma yeni yansıdı, oğlum Abd vatandaşı ve benim için green card talep edecek, red edilme ihtimalin varmı? yardımınızı rica ediyorum Sayin @ugur62, bu suc ABDye gelisinize engel olabilir. Elcilikte veya ABDde ( statu degisikligi yolunu kullaniyorsaniz) waiver basvurusuna hazirlikli olmaniz gerekecektir. Konu ile ilgili elcilik araciligi ile basvuracaksaniz buraya bakiniz. https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/waivers.html Avukat kullanmanizi tavsiye ederim.
  • silinmiş adli sicil arşiv kaydı

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    5
    0 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    btek14B
    @Claudia-J-Muslu cevabiniz icin tesekkur ederim. konunun muhattabini tagliyorum. @dobby @brkkaratekin
  • Siyasi Suçlar Adli Sicil Kaydı

2
    0 Oy
    2 İleti
    252 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Sadik, içinde söyledi: Siyasi Suçlar Adli Sicil Kaydı Merhaba, yaptığınız hizmet nedeniyle öncelikle teşekkür ederim. 15 Temmuzdan sonra, Siyasi suç nedeniyle 7 yıl 6 ay Terör örgütü üyeliği cezası verildi. Siyasi suçun yayına eklenen adli bir suçum yoktur. Cezanın kapalı ve açık ceza infaz kurumunda tamamlamam gereken süresini tamamladım. Yurtdışı yasağım yoktur. F1 vizesi ile ABD'de dil eğitimi ve İT eğitimi almak istiyorum. Yaşım 31. Fakat yaklaşık 5 yıl ceza infaz kurumunda kaldım. Ceza İnfaz Kurumunda bulunmam nedeniyle 20'li yaşlarımda dil okuluna başvurumu yapamamış oldum. Siyasi suç nedeniyle olan adli sicil kaydımın olması halinde ve yaşım nedeniyle vize başvurum reddedilir mi ? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler. Yaşınız nedeni ile başvuru reddedilmez. Ancak siyasi suçun detaylarına bakmadan bir görüş belirtemem. Size problem çıkarabilir gibi anlaşılıyor. Bunu iyi anlayıp açıklayabilmek gerekecektir.
  • Sabıka kaydım yok ama konsolosluk rapor tuttu

4
    1 Oy
    4 İleti
    634 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @eyuphanyl, içinde söyledi: Sabıka kaydım yok ama konsolosluk rapor tuttu @Claudia-J-Muslu Cevap için teşekkür ederim. Tekrar başvurduğum zaman vize görüşmesinde mi vermem gerekiyor bu belgeleri yoksa daha öncesinde mi konsolosluğa teslim etmem gerekir ? Sayın@eyuphanyl, şimdiden çözerseniz daha iyi olur. Şimdi konsolosluk yetkilileri iken hazır diyalogta iken yalnış anlaşılma olduğunu anlatın. Aksi halde bir sonraki vize başvurunuzda daha büyük problem olur ve aradan zaman geçeceği içinde lehinize olan kanıtları bulmanız zorlaşır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k